- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sznorbi2
senior tag
válasz
dethroner #368 üzenetére
Túlságosan nem tudod elrejteni csak vagy rejtve van vagy láthatóak a gép portjai.
Más IS-nél is ez a funkció van bekapcsolva gyárilag csak itt valahogyan túlreagálja az elrejtést.
Viszont nem tudom, hogy írtam-e már de a torrentszervernek teljesen jó adatokat küld a Utorrent még ha sárgán jelez is.
Mivel láthatatlan a portja a torrentnek emiatt visít valójában és amikor esetleg időnként valamilyen fontosabb progi kifele kommunikál akkor gondolom átvált zöldre a Utorrent is! -
sznorbi2
senior tag
válasz
dethroner #366 üzenetére
Na örülök neki, hogy azért sikerült összehozni.
Viszont kicsit már korábban írtam, hogy tartós zöldülést még sehogyan sem értem el én sem de viszont eddig ezzel a beállítással tünt a legtartósabbnak a zöld ikon.
Valahol olvastam, hogy az ESS is csinált ilyeneket és ha jól emlékszem akkor a NAT és az UPnP port-al variáltak csak nem tudom, hogy kikapcsolták vagy bekapcsolva hagyták.
Furcsa, hogy nekem a mostani aláírásomon levő IS alapbeállításon és normál tűzfal szinttel is úgy működik ahogyan kell!
Akkor az egyik legnagyobb hírű IS vajon miért nem akarja az igazságot? -
sznorbi2
senior tag
válasz
dethroner #354 üzenetére
Erre még most lesz időm, hogy leírjam!
Sajnos az a baj velem, hogy úgy gondolom, hogy mindenkinek közel remekül megy az ami nekem is.
Sebaj mondta Tóbiás!Na csapjunk a lovak közé.
Ami kimaradt:
Alkalmazás nevét jól gondoltad, hogy a Utorrent-et érdemes megadni, de oda akár beírhatod, hogy Írma szeretlek, a lényeg, hogy tudjad, hogy minek van ott az a port szám.
Gondolom a protokol már rendben van, hogy TCP meg UDP, ezt ugye külön-külön beállítottad.
Alatta a ki és bemenő adatot adod meg.
Távoli portnak megadtad a Utorrent folyamatos portját pl: 48008-as port ha az az állandó portja a Utorrent-nek.
Majd a bármely címet kiválasztani, mert ugye bármelyik torrenten keresztül érkező címet be kellene engednie.
Ha még így is béna vagyok, hogy érthetően leírjam akkor írj és tényleg estére megpróbálok még valamit kitalálni. -
sznorbi2
senior tag
válasz
dethroner #348 üzenetére
A torrentet nem igazán szereti a KIS és a zöld és sárga villogás mindig fog váltakozni de az adatokat viszont pontosan tudja küldeni a torrent kliense a szerver felé!
Tehát, ha a 347-es írásom szerint nyitottál neki egy portot TCP és UDP-n is akkor már nincs nagy baj.
Csak azt furcsálom, hogy biztonságosnak azonosítja a KIS a torrent klienseit és mégsem nyit neki semmilyen portot.
Tehát ez egy hatalmas BUG a programban.
Meg még van egyéb apró hiba is de azt most nem írom le.
A KIS-el itt van a picike kompromisszum, hogy vagy rejti az egész gépedet a neten és vacakol a torrentkliens vagy látható a gép a neten(bár zárva vannak a portok) és rendben van a torrentezés kérdése is.Ha nem sikerült beállítani úgy ahogyan írtam akkor este jövök és megpróbálom kicsit szájbarágósan leírni, ha viszont sikerült beállítani a leírásom alapján akkor egyenlőre nem tudok rá megoldást jobbat(eddig más sem tudott).
-
sznorbi2
senior tag
válasz
dethroner #332 üzenetére
Futtasd le légyszíves a linkelt oldalon a tesztet!
Majd utána tájékoztass, hogy a 3 vigyorgó fejből meg van-e mind.
Mert szerintem csak 1 lesz de futtasd le a tesztet és utána írom a megoldást!
Egyébként az oldalon remek tesztek vannak de most ez a lényeg:
[link ahol tesztelhetsz]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest