- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petrusz82
aktív tag
-
válasz
GEPESZ66 #280 üzenetére
Hali!
A 736-t nem tudom, viszont a 463-as engedi a lejátszást, nincs ilyen gondja.
Egy biztos a KIS lényegesen összetettebb, nagyobb funkcionalitású mint a NOD, viszont ez utóbbi meg nem bugos, nem lesz vele ilyen gond. (meg úgy konkrétan semmi
)
Neked kell meghozni a döntést, de azért tegyél egy próbát előtte a 463-as buildel, én is azt használom W7 x64 alatt.
Fire.
-
-
g.gergo
senior tag
válasz
GEPESZ66 #259 üzenetére
Szerintem meg használd ameddig tudod, és ha tényleg letiltják, akkor keressél más megoldást rá, addig ne foglalkozzál vele.
#258 pityeszka: web anti-virus modult tiltsd le, aztán nézd meg így. Ha javul a helyzet, akkor engedélyezd újra, és próbálgasd a beállításokat. Más védelmi alkalmazás nincs fenn, akár windows firewall nem futhat mellette? Milyen op rendszert hazsnálsz?
-
válasz
GEPESZ66 #210 üzenetére
Hali!
Ebből elég nyilvánvaló, hogy az "iskolai laptop" kissé fertőzött.
Ahányszor rá lesz dugva a pendrive a laptopra, annyiszor fog megfertőződni...Ebből az is elképzelhető, hogy a KIS és Avira is ugyanazt a kártevőt találja/találta meg, és irtotta, csak ugyebár az mindig visszakerül...
Fire.
-
válasz
GEPESZ66 #208 üzenetére
Hali!
Ami volt kártevő, azt nyílván leszedte a KIS, az hogy most az AVira is talál rajta, az nem elképzelhetetlen, de ha megoldható töltsd fel VT-re, abból talán kiderül, hogy valós-e az Avira riasztása vagy sem.
(Az Avira rendelkezik jelenleg az egyik legtöbb fals riasztással, persze ez nem zárja ki, hogy most "neki" van igaza és a KIS nem ismeri épp a kártevőt)Fire.
-
válasz
GEPESZ66 #190 üzenetére
Hali!
Ezt az eltávolítót kell futtatni((tehát nem kell uninstalálni a KIS-t előtte), fel kell hogy ismerje a telepített KIS változatot, ha ez megtörténik, akkor kér egy kódot, amit be kell írni és OK. Ha befejezte, akkor majd kiírja, hogy újra kell indítani a rendszert...
Fire.
-
válasz
GEPESZ66 #141 üzenetére
Hali!
Nem kell eltávólítani előtte a KAV/KIS-t. Simán elindítod, elméletileg fel kell automatikusan ismernie melyik Kaspersky termék van telepítve, kódot beírod katt és kész. Semmit nem fog kiírni, csak a legvégén, hogy indítsd újra a gépet.
Ha netalántán nem ismerné fel mégsem, akkor parancssorból:
kavremover10.exe kis2010 például KIS2010 esetén (KAV2010 esetén stb)Fire.
-
válasz
GEPESZ66 #127 üzenetére
Hali!
etele34
Látod, nálam még a 735-ös is fennhagyott szemetet(főleg a reg-be), pedig én még "kézzel" is takarítottam, amit csak lehetett, ennek ellenére a 736-os, 735-nek írja ki magát...
A fenti utility remélhetőleg megoldja az ilyen jellegű gondokat, de még nem próbáltam...Fire.
-
petrusz82
aktív tag
Az általad írt oldalt azért blokkolja,mert warez oldal.De én is azt mondom,tedd fel a 736-os verziót.Nálam engedi az oldalt.Ha pedig nem akarsz telepíteni,próbáld meg lejebb húzni a web antivirus résznél a csúszkát,vagy az itt levő settings részen add az oldalt a kizárások közé.
-
petrusz82
aktív tag
A 30perc az szintén nagyon sok!Hangsúlyozom,hogy ennek néhány másodpercnek szabadna csak lennie,és ezt minden indítás után eljátsza.
A kaspersky már tud a hibáról,és hamarosan javítani fogják!Addig is,akinek gondot jelent,hogy sokáig ellenőriz,használja az általam írt registry módosítást. -
BigManus
addikt
Természetesen lehet a key fájlt használni!
Szüntesd meg a net kapcsolatot.
Töröld az X-el a régi liszensz kulcsot.
Jelöld be a próba liszensz lehetőséget majd kattints a tovább lehetőségre.
Mivel nem fog tudni a net miatt csatlakozni, kérni fogja legalul a key fájl tallózását. -
Core2duo6600
veterán
Nekem a cégnél egy rc 7 es 64 bitesen volt fent kb 20 percig.
A tartománybe sikerült belépni, az elérni kivánt gépeknél ugaott, de engedte.
Nyomtatók közül néhányat engedett míg másikakat nem.Totalcommandert 7.5 öst ha aktiv volt a védelme, nem tudtam elindítani.
Hiába tettem be az engedélyezett listába.Bár korrektek a progi védelmi dolgai, jó a felismerése is, a tüzfal része nekem átláthatatlan.
A csak virusírtóval nem volt problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite: Dangerous
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest