- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #436 üzenetére
Ebből készül a hivatalos magyar verzió is? Version 2011 (11.0.1.400) .Vagy a verzió szám nem számít a magyarosításnál? Kösz hogy szóltál a magyarosításról,de én úgy vagyok vele hogy megvárom a hivatalos magyar verziót,a KAV 2010-el amúgy sincs semmi gondom végül is.Szóval akkor azt mondod hogy a 2011es verzióba sincs ez a nullázos dolog megoldva még?
-
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #432 üzenetére
Hát még ha akarnék se tudnék váltani KIS-re,ugyanis pár napja vettem elég jó áron a KAV-ot,szóval ezzel remélem elleszek egy darabig.
Egyébként magától nem törli ezt az észlelt fenyegetések számlálót egy idő után? Mondjuk havonta vagy ilyesmi?Az észlelt fenyegetéseknél minden listát kitöröltem ez nem gond hogy közbe a számláló szerint mégis ott vannak ezek amik a listában voltak?
Szerk.: Valamit tudsz esetleg a hivatalos KIS/KAV magyar verzió megjelenéséről hogy kb mikor várható?Remélem azért nem több hónap múlva jön. Angol verziót nem akarok(egyenlőre) használni,mert még annyira nem szoktam meg a programot.
-
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #430 üzenetére
Az előbb írt verzióhoz pontosan melyik skin jó amivel tudom törölni? Beraknád a linkjét?
Igazából azt se tudom hogy kell ezt beállítani KAV-ba hogy másik skint használjon. -
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #428 üzenetére
Köszi. Egyébként a 736.a,b,c verzió van nekem,alap skinnel. Ebben nem lehet valahogy törölni ezt a számlálót? Mindenképp skin kell ehhez? Érdekes mert a listát töröltem ami tartalmazta nálam ezt a 14 fenyegetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest