- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyz36
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #446 üzenetére
Sikerül!Köszi!
-
MagLev
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #443 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tanácsot, ezt az eltávolítót eddig nem ismertem. Én mindig a KIS telepítésekor felkerült uninstalljával távolítottam el és eddig még sosem volt gond utána. De most majd ezzel fogom.
Köszi még egyszer. -
Csaba.no1
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #417 üzenetére
Szia!
Persze, mindenesetre még játszok vele, ha sehogy sem megy, akkor megy a levesbe!
Köszi a segítséget!
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #415 üzenetére
Szia!
Csak azt írja, hogy: 9.0.0.736. Az általad említett frissítést, hogy tudom feldobni?
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #413 üzenetére
Szia!
Igen, 736-os van, és Windows 7 Ultimate x64.
Ez akkor egy programhiba a kasban, és nem beállítás?Üdv,
Csaba -
andy83
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #393 üzenetére
Köszi az infót!
-
g.gergo
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #328 üzenetére
Nálam szintúgy, ha felrakod az os-t, majd egyből a kis-t, akkor egyből megtalálja, szóval nem más szoftvertől származik. Az érdekes az az, h tudnak róla, és hónapok óta szarnak rá.
-
BigManus
addikt
válasz
Szia!
Nálam is jelentkezett a dolog...
Én is kivételek közé tettem. -
válasz
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #326 üzenetére
Köszi! Az alábbi vírusírtókkal nézettem át a gépet Comodo, KIS, Avira, Eset egyik sem talált semmit. Remélhetőleg az a gond, hogy elég régen telepítettem a redszert, volt már egy pár javítás is, csak az újratelepítést akarom elkerülni. Az viszont gyanús, hogy sokszor se a KIS-nak se az Esetnek nem jelenik meg a tálcaikonja csak ha ki-be lépek, a program viszont fut. Az Eset-tel is nagyon lassan tölt be az IE, viszont most vettem észre, hogy Inprivate módban megfelelően működik.
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #294 üzenetére
Köszike a választ.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #291 üzenetére
Ok köszi.
Tölem azt is kiirhatja hogy a kiszel tünde próbál csatlakozni a gépemre, lényeg hogy false legyen és ne okozzon gondot a gépben -
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #274 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy a kisebb a jobb? Korábban volt a ping 12 is. Nézzem-e meg, hogy ha kikapcsolom a KIS védelmét, akkor hogyan alakul a ping?
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #250 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek.
Valóban azt írják, hogy a staisztika lenullázása csak az alkalmazás számítógépről való eltávolításával lehetsgés. Egyébként tényleg így van és ezt igazolhatom is, mert próbáltam.
Skineket meg ha jól tudom csak és egyedül az ANGOL NYELVŰBE lehet beleintegrálni.
Ez meg milyen? -
Robyka
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #246 üzenetére
Hello!
Na így már lenullázódtak a dolgok.
Saját fejlesztés?
Aztán mikor elindítottam, a HD Sentinel volt gyanús nekiElszokott menni a net egy pár másodpercre, aztán visszajön, ez a KIS miatt lehetséges?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #209 üzenetére
Az otthoni gépen a feleségem rámásolt egy könyvtárat a pendriver-re.Bevitte az iskolába, s ott egy laptopra kötötte, s lejátszotta a bemutatót.Majd hazahozta, a akkor mutatott kártevőt a KIS, majd az AVIRA ismét.Tehát az iskolában a feleségem semmit nem másolt ide-oda, s így került rá kórokozó.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #189 üzenetére
Először el kell távolítani a programot (vezérlőpult/....), s utánna kell ezt futtatni?Vagy mindjárt ezt kell elindítani?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #170 üzenetére
Már írtam a másik topicba, hogy jó a KIS 736-os peccselt kiadása! Főleg, mert X86-os Windows 7-re váltottam!
Javítottak a peccsel, mert érezhető, illetve a 32 bites rendszeren gördülékenyebb a program. Meg maga a 32 bites rendszer is! -
petrusz82
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #168 üzenetére
-
mboto
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #157 üzenetére
Szia!
Hát én is gondoltam erre, mikor tegnap szembesültem a problémával, úgyhogy dobtam egy körüzit a baráti körnek, hogy nézzenek már rá az oldalra - és mindenkinek bejött kivétel nélkül. Szóval ezért gondoltam, bármennyire illogikusnak is tűnik, hogy összefüggés lehet a KIS-sel... azóta ránéztem én is máshonnan a site-ra, de nem történt rajta módosítás, legalábbis a felhasználói felületen.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #137 üzenetére
Hali!
Te jó ég...
Nem költöttem én egy fillért se védelmi programokra, kihasználtam a promociós ajánlatokat, illetve egyszer cégen keresztül sikerült szereznem kulcsokat.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #134 üzenetére
A Removal Tool-t elindítva kell eltávolítani a Kasperky-t, vagy először a programot a szokásos módon törölni kell, s csak ezek uán kell futtatni a Tool-t?
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #139 üzenetére
Pedig de jó lett volna...
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #137 üzenetére
Szerintem ha javasolhatom akkor tedd fel mindet egy gépre és legyen versenyhelyzet. Győzzön a legjobb! Csak egy maradhat úgy is.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #134 üzenetére
Te most Panda-t vagy Kaspersky-t használsz rendszeresen? Vagy mind a kettőt ?
-
_ak_
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #121 üzenetére
[link] Gondolom ha valahova, akkor a vírusminták mail címre.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #126 üzenetére
A hivatalos eltávolítót honnan lehet letölteni?
Ezt kell elindítani a törléshez, nem pedig csak az eltávolítás után kell lefuttatni, a teljes takarításhoz? -
pityeszka
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #123 üzenetére
Nálam 736-ot ír.
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #121 üzenetére
Talán innen? [link].
Bár én még sosem küldtem de azt hiszem ez az ami Neked kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- 8300 mAh, maradhat?
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Delta Force (2024)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest