- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #436 üzenetére
Ebből készül a hivatalos magyar verzió is? Version 2011 (11.0.1.400) .Vagy a verzió szám nem számít a magyarosításnál? Kösz hogy szóltál a magyarosításról,de én úgy vagyok vele hogy megvárom a hivatalos magyar verziót,a KAV 2010-el amúgy sincs semmi gondom végül is.Szóval akkor azt mondod hogy a 2011es verzióba sincs ez a nullázos dolog megoldva még?
-
19870820
senior tag
Itt "a jelentések tárolása legfeljebb"rész nem törli ezt a számlálót? [link]
-
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #432 üzenetére
Hát még ha akarnék se tudnék váltani KIS-re,ugyanis pár napja vettem elég jó áron a KAV-ot,szóval ezzel remélem elleszek egy darabig.
Egyébként magától nem törli ezt az észlelt fenyegetések számlálót egy idő után? Mondjuk havonta vagy ilyesmi?Az észlelt fenyegetéseknél minden listát kitöröltem ez nem gond hogy közbe a számláló szerint mégis ott vannak ezek amik a listában voltak?
Szerk.: Valamit tudsz esetleg a hivatalos KIS/KAV magyar verzió megjelenéséről hogy kb mikor várható?Remélem azért nem több hónap múlva jön. Angol verziót nem akarok(egyenlőre) használni,mert még annyira nem szoktam meg a programot.
-
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #430 üzenetére
Az előbb írt verzióhoz pontosan melyik skin jó amivel tudom törölni? Beraknád a linkjét?
Igazából azt se tudom hogy kell ezt beállítani KAV-ba hogy másik skint használjon. -
19870820
senior tag
válasz
Greenebola #428 üzenetére
Köszi. Egyébként a 736.a,b,c verzió van nekem,alap skinnel. Ebben nem lehet valahogy törölni ezt a számlálót? Mindenképp skin kell ehhez? Érdekes mert a listát töröltem ami tartalmazta nálam ezt a 14 fenyegetést.
-
19870820
senior tag
Üdv.Antivirusról van szó,de olyan fórumot nem találok,ezért ide írok. Szóval itt: [link] Itt hogyan lehet az észlelt fenyegetéseket számát úgymond lenullázni?Egyébként ha itt rákattintok itt már töröltem a listát.Azért zavar csak ez mert ugye a listát töröltem de amint látszik a képen még mindig ott van az 14 észlelt fenyegetés,amiből egyébként egy vírus volt csak,a többi pedig telepített program a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Filmvilág
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HBO Max
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest