- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
agocsdawid #453 üzenetére
Nem a KIS 2010/2011 hibája.Nálam tökéletesen működik az oldal!
-
GEPESZ66
veterán
Néhány nappal ezelőtt a KIS frissítette az összes összetevőjét(mind májusi lett), azóta lejátsza a VIDEOSMART-on levő videókat, ami korábban nem.
Egy problámám van még, a www.serials.ws oldalt nem nyitja meg, üres oldal jelenik meg. -
-
GEPESZ66
veterán
Korábban lehetett olvasni, hogy a KIS mellett használva a NERO-t az írás többször rontott lemezt eredményez.Nálatok mi a helyzet e téren?
-
GEPESZ66
veterán
A KIS2010 esetében nem sikerült rájönnnöm,hogyan kell beállítani, hogy a tűzfal ne engedjen ki egy programot a netre.Csak úgy tudom megcsinálni,hogy kikapcsolom a netet, elindítom a játékot, majd leállítom, ezt követően pedig a KIS tűzfalánál megkeresem az adott exe-fájl, s ott átállítom a megbízhatóságot.
Rájöttetek-e a beállításra? -
GEPESZ66
veterán
Holnap rakom fel a WIN7-et.A KIS2010 736-os verzió ezen az op. rendszeren engedélyezi-e a www.videosmart.hu oldalon a videók ejátszását?VISTA-n még mindig nem megy a lejátszás, nem indul el a videó.Továbbra sem tudok dönteni a NOD és a KIS között.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #274 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy a kisebb a jobb? Korábban volt a ping 12 is. Nézzem-e meg, hogy ha kikapcsolom a KIS védelmét, akkor hogyan alakul a ping?
-
GEPESZ66
veterán
Most szeretném újrarakni a gépet, s a WIN7-et felrakni.A KIS2010-et a WIN7 Launch Party kóddal hasznnálom már két és fél hónapja.A Kaspersky fórumokon írnak-e arról, hogy letiltják ezeket a kódokat, vagy sem. Októberben írták, hogy az így szerzett kódokat letiltják, de azóta is működnek.Mert ha biztosan letiltják, akkor a NOD-ot rakom fel.
-
GEPESZ66
veterán
Tegnap óta figyelem a KIS frissítéseit, s egyre csökken az adtbázisban szereplő kártevők száma (rosszindulatú program).
-
GEPESZ66
veterán
Azt írtad, hogy az FF,Opera,Chrome böngészőn próbáltad.Ez felkeltette az érdeklődésemet.A fiam gépén még a KIS volt fenn. Feltelepítettem a Firofox-ot, s ott tökéletesen megjeleníti a videókat.Valami probléma az Explorer és a KIS között, vagy csak az Explorer-el lehet.Ezek után én is visszaraktam a KIS-t.Nemsokára megjön a tisztaszoftver keretében a WIN7, s akkor tiszta rendszerre telepítem.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #209 üzenetére
Az otthoni gépen a feleségem rámásolt egy könyvtárat a pendriver-re.Bevitte az iskolába, s ott egy laptopra kötötte, s lejátszotta a bemutatót.Majd hazahozta, a akkor mutatott kártevőt a KIS, majd az AVIRA ismét.Tehát az iskolában a feleségem semmit nem másolt ide-oda, s így került rá kórokozó.
-
GEPESZ66
veterán
Néhány nappal ezelőtt a feleségem pendrive-jét rádugtam a számítógépre, a KIS2010 rögtön jelzett, hogy trójait talált, s leírtotta.Megnyugodtam.Tegnap letöröltem a KIS-t (mivel pl. a www.videosmart.hu oldalon a videók nem indulnak el;a support megigérte, hogy amikor a Kaspersky Lab válaszol a hibát illetően,rögtön megírja, mivel a support-nál is jelentkezett a jelenség),s próbaképpen feltelepítettem az AVIRA-t.Amikor rádugtam a számítógépre a pendrive-t, rögtön jelzett, hogy trójait talált, s karanténba helyezte.Akkor korábban mit csinált a KIS 2010 a trójaival?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Giovanny #196 üzenetére
Írtam a support-nak, s a következő választ kaptam:
2F 2000 Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.
Valóban, nálam is reprodukálható a hiba. A Webes víruskereső modul lehet a
felelős érte, mert ennek kikapcsolásával a jelenség megszűnik. A honlap címét
a fehérlistához hozzáadva sem változik a helyzet, ezért továbbítottam a
hibaleírást a gyártói support felé. Amint kapok visszajelzést tőlük ismét
jelentkezem, addig is kérném szíves türelmét! -
GEPESZ66
veterán
A 736-os KIS 2010 mellett eddig megtudtam nyitni a www.serials.ws oldalt.Ma viszont már nem tölt be az oldal, csak fehér marad a képernyő. Amikor a 463-as mellett szintén nem jött be ez az oldal, feltelepítettem a 736-os verziót, s így mostanáig nem volt semmi gondom ezzel az oldallal.Mi lehet gond?
-
GEPESZ66
veterán
Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik, de kapcsolatban van a Kaspersky-vel.A www.kaspersky.de oldalon találtam a következő szoftvert
aspersky Password Manager .Használta-e alaki ezt? Függetlenül lehet-e telepíteni a KIS-től és a KAV-tól?Tehát ne valami beépülő legyen, mint a NIS jelszókezelője.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #189 üzenetére
Először el kell távolítani a programot (vezérlőpult/....), s utánna kell ezt futtatni?Vagy mindjárt ezt kell elindítani?
-
GEPESZ66
veterán
Nálam még működik a WIN7 Launch Party-n szerzett kód.Nálatok mi a helyzet?Úgy írták, hogy letiltják.Lehet, hogy megússzuk a letiltást!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #134 üzenetére
A Removal Tool-t elindítva kell eltávolítani a Kasperky-t, vagy először a programot a szokásos módon törölni kell, s csak ezek uán kell futtatni a Tool-t?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #126 üzenetére
A hivatalos eltávolítót honnan lehet letölteni?
Ezt kell elindítani a törléshez, nem pedig csak az eltávolítás után kell lefuttatni, a teljes takarításhoz? -
GEPESZ66
veterán
válasz
petrusz82 #101 üzenetére
Hozzáadtam a kizárások közé, de így sem jelent meg az oldal.Nem nagy probléma.Megpróbálom megvárni a 736-os honosított verziót.Mivel nálunk is megjelent a WIN7, elvárható lenne, hogy a felhasználó mielőbb megkapja az új op. rendszert is támogató KIS verziót, bár nem hiszem, hogy elsietik a dolgot.
-
GEPESZ66
veterán
Ha a KIS2010 fut, akkor a www.serials.ws oldal üres marad.Ha kikapcsolom a KIS-t, akkor az oldal bejön rendesen.Hogy tudom engedélyezni, hogy ezt az oldalt megnyissa, ne blokkolja.Egyébként semmi üzenetet nem dob fel, hogy blokkolta.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
petrusz82 #63 üzenetére
A Kaspersky-nél eddig az volt a szokás, hogy az új verzióból (jelen esetben a 463-as)kiadtak egy magyar nyelvűt, azt követően pedig az egyes verziókból szinte semmit sem kaptak meg a magyar felhasználók honosítottan.Tehát aki pénzt adott ki érte, az nem részesül az új verziók adta előnyökből?Vagy esetleg a 463-as is a modulfrissítések segítségével kapja meg az újabb verziókban rejlő finomításokat?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Biga Csiga #45 üzenetére
Én a 463-as verziót használom,VISTA alatt.Nálam a rootkit keresés 30 perc.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Biga Csiga #37 üzenetére
Amikor az interneten,a Kaspersky oldalán regisztráltam, akkor kaptam key-filet.Akkor mire való ez?Azt tudom , hogy a kóddal így lehet aktiválni, de akkor nem lehet egyáltalán a key-filet használni?
-
GEPESZ66
veterán
90 napos KIS 2010-et lehet-e valahol letölteni?
-
GEPESZ66
veterán
Mennyire fogja a gépet a KIS 2010?Pl. a NIS 2010-hez viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Gitáros topic
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest