- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Stargate-szerű programot akar Európának az OpenAI és Altman
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
Új hozzászólás Aktív témák
-
motacilo
aktív tag
A feleségem netbookjában SSD van, ott tényleg nincs probléma, de normál HDD-n igen.
Azt elfelejtettem leírni, hogy mikor a NIS-KIS csere történt a gépemen, vettem a stoppert és csináltam bootidő mérést (win8 alatt) 5-5 indítás-leállítás mérést.
A pontos értékekre nem emlékszem, de valahol 2-5 mp között szórtak az értékek a NIS javára persze és a leállításnál ugyanez a helyzet.
Persze ettől még nem megyek a falnak, a program értékéből nem von le semmit, de ezek mért tények.
Nekem celeron procim van 2GB RAM mellett, azért itt van eltérés.
Szerintem kell egy full scan minden fájlra!!! kiterjedően és utána jobb a helyzet, mert csak a változott fájlokat vizsgáltatom, így kevésbé terheli a rendszert.plag: amit írtál a NS lassításával kapcsolatban én nem tapasztaltam, legalábbis nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest