- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qasam
aktív tag
Nálam nincs az a bosszantó hosszas betöltődés ablak. Jó lett a foltozás.
-
tomaszka88
aktív tag
Neroval még mindig nem megy rendesen sajnos
-
lacoka007
tag
válasz tomaszka88 #2196 üzenetére
Üdv nálam meg kevesebb lett a memoria használat. Kellett már ez a patch. Ráadásúl felgyorsúlt a vírukeresés is.
[ Szerkesztve ]
Ha rövid a karod, akkor dobd el a francba!
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!!
Juhéé,nálam is!! Nerot még én sem próbáltam vele.
-
Bib
őstag
Na végül is megjött az E.
-
Qasam
aktív tag
válasz tomaszka88 #2191 üzenetére
Jövő hét elejére rendben fel fog frissülni E-re.
-
gduck
addikt
válasz tomaszka88 #2182 üzenetére
Sajnos jobb megoldást nem találtam, hiába adok meg minden jogot a Nérónak és hagyok neki mindent, ugyanolyan lassú az írás! Így egyenlőre írás alatt letiltom a "rendszerfigyelő komponenst"...
-
HZoli87
veterán
Valószínű ez az oka, jövőhét elején biztos lefrissül.
Patch E for Kaspersky Internet Security 2014 14.0.0.4651, Tech Article
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap egy ismerősöm gépére tettem fel a KIS2014-et, viszont nem frissült D patch-re azóta sem, csak az adatbázis frissül. Mi lehet? Eddig nem tapasztaltam ilyet. Elképzelhető, hogy később fog frissülni? (W7 Prof.) -
tyan
senior tag
-
po1son
addikt
-
törölt tag
válasz HZoli87 #2177 üzenetére
Köszönöm, de ez nem teljesen így igaz. Ha az 3 db-os licencből tavaly feltettem egyet 1 gépre, akkor nem mindegyik kezdte el az 1 évet számolni, hanem úgy h.ha pl.a 3.-at 3 héttel később aktiváltam, akkor bizony ott akkor kezdődött a 365 nap....(ez a 2013-as KIS volt)
Lehet h.most másként van...
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz #73959936 #2176 üzenetére
5 gépes licenc azt jelenti, hogy egyszerre 5 eszközön tudod használni a programot, ahogy előttem már írták is.. Az első aktiválástól ketyeg az 1 év (ez az összes eszközre igaz). Ha egy új gépre vagy új rendszerre (XP-ről váltás Windows 7-re) telepíted a programot mondjuk fél év múlva, akkor értelemszerűen már csak 180 nap lesz hátra az előfizetésedből.
Nem 5 x 1 évig érvényes! 1 év letelte után meg kell újítanod az előfizetésedet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. Op rendszer cseréjéhez fogok. A KIS 2014 minden további nélkül fog működni az újratelepítés után ?
(ugye most xp, jön a win7)
5 db-os licensz, mit csináljak, hogy ugyanazt használjam mint eddig, és ne nyúljon másikhoz ? Vagy nem is fog ? IP alapján frissít ?
-
Qasam
aktív tag
-
utgyuru
aktív tag
Az mitől van, hogy nem indult el magától? Akartam a "biztonságos pénzügyek"-et használni, akkor látom nem megy. Start menüből indítom, akkor megy a csík, hogy "alkalmazás indítása" meg stb. Nem nyúltam semmi beállításhoz, licenszem tart.
-
Qasam
aktív tag
-
Cheesy
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #2166 üzenetére
Most indítottam a gépet, winlogon után KIS szürke, mert nem naprakész. 1,5 percig tartott, hogy elinduljon a kezelőablaka... utána manuálisan sikerült frissíteni.
www.vakbelmutet.hu
-
CharlieDrop
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #2168 üzenetére
nekem éppen frissít...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
félisten
Köszönöm a gyors választ! Egyrészt "örülök" a hírnek, mert ezek szerint globális probléma merült fel, másrészt meg nem igazán örülök, mert globális probléma merült fel (vélhetően)...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Qasam
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #2166 üzenetére
Nálam is ez van.
-
félisten
Másnál is döglöttek a Kaspersky szerverek? beaktiválni sem tudok gépeket, se trial, se a vásárolt licencekkel. Ránéztem az otthoni gépre, frissíteni sem tud a KIS, csak áll nullán a letöltés.
kb fél órája kezdődött, lehet nem is tart tovább, csak tudni szeretném, hogy másnál is gebasz van vagy sem.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Qasam
aktív tag
-
nagyúr
Sziasztok!
Nekem sem frissíti magát automatikusan a KIS 2014 Eddig jó volt, de most jelzett, hogy régi az adatbázis, erre nézem, hogy 01.31-i
Nem laptopról van szó. Valami beállítási probléma, vagy egyszerűen bug?Előre is köszönöm a segítséget
-
Cheesy
őstag
Mától én is csatlakozok a Kaspersky táborhoz, egy 3 gépes KIS licenszet vettem az itthoni gépekre és notira.
Be szeretném állítani, hogy csak a rendszermeghajtón keresgéljen valós időben, ezt lehet-e?
Illetve ha nem, akkor a
Beállítások / További / Fenyegetések és kizárások / Kizárási szabályok konfigurálása /...
menüpontban ami fájlt/mappát/ hozzáadok, az kimarad a vizsgálatok alól? (Persze kivéve, ha célzottan ellenőriztetem...)A védelem összetevőinél, ami elől kiveszem a pipát az vizsgálni fogja vagy nem? Tehát itt most azt hagyom kipipálva ami ellenőriz, vagy ami le lesz tiltva?
Szerk:
"A Védelem összetevői részben meghatározhatja a védelem azon összetevőit (például Fájl víruskereső vagy Webes víruskereső), amelyekhez a kizárási szabály alkalmazva lesz.
Alapértelmezésben az új szabály a védelem minden összetevőjére alkalmazva van."Utolsó kérdést visszavonom
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
HZoli87
veterán
Majd ha elkészül az új patch (e), akkor automatikusan letölti és telepíti a program. Jelenleg teszt fázisban van, az előbb leírt utasításokat követve már most kipróbálható bárkinek. De ha annyira nem zavar a Skype hiba, akkor várd meg míg elkészülnek vele. De az is lehet, hogy más hibát javítanak vele.
-
HZoli87
veterán
Valami olyasmi, nem ismerem pontosan a bug reportot. Tehetsz vele egy próbát:
To begin testing you need to do next:
1. Install product
2. Update from public servers and reboot OS
3. Enable traces
4. Set Manual mode of Update
5. Set Update source: http://dnl-test.kaspersky-labs.com/test/ap/
6. Reboot OS -
HZoli87
veterán
- Bug 692772:plugins: KIS 2014 plugins are incompatible with FF27 (örvendetes)
- Bug 683086:SUPPORT: Skype hangs with KIS 2014[ Szerkesztve ]
-
akos_ur
aktív tag
válasz akos_ur #2145 üzenetére
Akit esetleg még érint/érdekel:
KIS 2014 - laptopról használva akksiról:
kikapcsoltam a Beállítások >> Teljesítmény résznél az "Ütemezett vizsgálatok blokkolása, ha a számítógép akkumulátorról üzemel" opciót
átállítottam a Beállítások >> További >> Frissítés résznél a "Frissítés futtatási mód"-ot "Automatikus"-ról "Az alkalmazás elindulása után"-ra
így bekapcsolás után 10-15 perccel magától frissül
-
Qasam
aktív tag
RawrRr fórumtárs osztotta meg a Program Promók topicban. Kipróbáltam, működik.
[ Szerkesztve ]
-
akos_ur
aktív tag
-
Narxis
nagyúr
válasz akos_ur #2136 üzenetére
Nem tom de sztem hülyeség az akkus frissítés. Mennyit bír ki egy noti akkuval? 3-4 órát? Attól függ, hogy mire használod de ennyi idő alatt semmi veszély nem leselkedik rád adatbázis frissítés nélkül mert egyrészt több védelmi funkciója van a Kaspersky-nek(pl. system watcher) és ott a cloud is ha online vagy.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a KIS 2014-et be lehet-e állítani Mozilla Thunderbird 24.2.0-hoz levélszemétszűréshez, illetve kompatibilisek-e egymással?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
-
akos_ur
aktív tag
nekem se csinál ilyet
viszont van egy laptop a családban, amin abszolút nem működik az auto-update
ha manuálisan rányomok lefrissül, de magától nem akar
kivettem a pipát, hogy akksiról halassza el az erőforrás-igényes műveleteket, de semmi
valakinek valami tippje még esetleg?
(de ha végül újrahúzom a gépet azért remélem jó lesz )
-
TIT
veterán
válasz CharlieDrop #2132 üzenetére
Állandóan,aztán újratárcsáz,elmegy a hang.
Ismerősnek is volt vele baja. -
TIT
veterán
Miért szakad a skype állandóan a KIS2014 miatt?
-
HZoli87
veterán
-
Qasam
aktív tag
válasz PumpkinSeed #2125 üzenetére
Szia!
Csak fizetős van. -
PumpkinSeed
addikt
A Kaspersky-nek van ingyenes verziója illetve mennyire jó az céges környezetben?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
félisten
válasz utgyuru #2123 üzenetére
Ha FULL Scan-re mentél, akkor minden eszközt teljesen végig ellenőriz(az összes HDD-től, a benne felejtett BD lemezen át, az összes USB-s eszközig, stb, stb)
-
utgyuru
aktív tag
PURE 3.0-val ma reggel indítottam egy full scan-t. 11-körül ránéztem, akkor volt 90%-nál, és kiírta, hogy még 17 perc hátra. Most (16:46) van 91%-nál, és még 43 perc van hátra. Valaki tudna segíteni, miért ilyen lassú a vége?
-
Bib
őstag
Aki tud legyenszives nekem is egy kis 2014 ,90 napos promót vagy linket küldeni,Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Létezik, hogy amióta felraktam a KIS 2014-et, azóta kicsit lassabban tölti be az oldalakat a böngészőm? Vagy valamit ki/be kell kapcsolni?
Előre is köszönöm a segítséget
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Három gép van a lakásban, abból kettőn minden gond nélkül frissíti a magát a KIS2014, de ha a harmadik gépen nem...
Ha manuálisan rányomok akkor minden gond nélkül lefrissül, de automatán nem akar, hiába van beállítva.
Valakinek valami tipp esetleg?
előre is köszi
-
Qasam
aktív tag
-
TIT
veterán
Kaspersky miatt szakad a skype percenként.
-
nagyúr
Az miért van KIS 2014-nél, hogy amikor alvó állapotból felébresztem a gépet, akkor az "Új Ethernet hálózat észlelve" üzenet ugrik fel?
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- TP-LINK routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest