- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
YumeD
tag
Üdv, keresek olcsó KAV licencet, ha valaki tud valamilyen akcióról (esetleg simán jó árról) szóljon legyen szíves
-
Jenne
őstag
válasz #31816946 #3395 üzenetére
Szia!
Jobb ötletem nekem sincs, mint az, hogy kérdezz rá a hazai supportnál. Talán tudnak segíteni.
Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709
Mail: support@2f.hu
vagy
sales@2f.huHonnan szedted le a KIS-t?
Innen ?[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem települ fel Windows 8.1-re a Kaspersky Internet Security 2015. Tudtok rá megoldást?
-
Locsi
senior tag
Itt van az oldalon a 3356, és a 3363-as hozzászólásokban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
őstag
Sziasztok!
Mindenkinek lent van már a "b" patch? Nekem a 2 gépből még egyiken sincsen (KIS)...
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
ƵøŁĭ
veterán
Nem minden ajánlat tűnik megbízhatónak . Nagyjából olyan eladót kell választani akinél már rengetegen vásároltak és megnézni a visszajelzéseket . Későbbiekben tervezek itt vásárolni abból az indokból ,hogy Youtubeon a rengeteg játékos is itt vesz játékot és semmi gond nincs .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
po1son
addikt
válasz Greenebola #3380 üzenetére
Én pont a napokban beszéltem vkivel, aki porul járt pc játék vásárlásnál...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
Ismét eltelt 1 év és lejárt a licenszem...
Hol érdemes mostanság kis licenszet vásárolni 3 gépre? Esetleg jöhet 3 gép 2 éves licensz is, ha az jó árban van. 2011 óta csak itt vásároltam kis licenszet link, de most nagyon magasak az árak a régihez képest...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
nagyúr
válasz KaiotEch #3373 üzenetére
"A Kaspersky Internet Security – Multi-Device egy egyszerűen használható, egy licences, multi-paltform biztonsági program, mely PC-k, Mac-ek, Android okostelefonok és tabletek bármilyen kombinációját védelmezi"
Vagy PC vagy okostelefon,stb.-de egyszerre csak egy hely!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok! Segítsetek legyetek szívesek! Kinéztem ezt és az lenne kérdésem, hogy jól értelmezem-e. Tehát ezzel az 1 kulccsal feltehetem a gépemre, telefonomra, tabletemre? Az internet security egyébként jobban megéri, mint a sima Antivírus? Bár ezt lehet magamnak kell eldöntenem a leírás alapján. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Greenebola #3371 üzenetére
Amióta fent van a peccs, azóta úgy néz ki, hogy minden rendben!
Remélem, így is marad és nem lesz semmi. Most egyenlőre semmilyen gebaszt nem találtam. -
Greenebola
senior tag
válasz Szellem. #3370 üzenetére
Főleg HIPS terén vannak korlátok, malwaretipsen is feljött a téma.
A legújabb bétában vissza jött a K ikon.
Egyébként mi a helyzet, hogy felraktad a patchet?
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Greenebola #3369 üzenetére
Elég csúnya korlátok vannak, bár szerintem ezek inkább túl vannak dimenzionálva.
-
Greenebola
senior tag
Imént olvasgattam a kézikönyvet és érdekes dolgokba futottam, 64 bites rendszereken használt Kasperskyt fogja érinteni.
Nem is olvastam eddig erről sehol, hogy vannak x64 alatt korlátok, már pedig vannak!Virtuális billentyűzet:
"A Kaspersky Internet Security nem nyújt védelmet képernyőképek illetéktelen készítése ellen Microsoft
Windows 8 és 8.1 (csak 64 bites) rendszer esetén, ha a Virtuális billentyűzet ablak meg van nyitva, de a Védett böngésző folyamat nem indult el."Képernyőmentések elleni védelem:
"A Kaspersky Internet Security hipervizor technológia segítségével kínál védelmet a képernyőmentések ellen. Microsoft Windows 8 x64-et futtató számítógépeken a Kaspersky Internet Security hipervizor által biztosított, képernyőmentések elleni védelemre az alábbi korlátozások vonatkoznak:-Ez a funkció nem érhető el, miközben független gyártótól származó hipervizor – például a VMware®
virtualizálási hipervizor – fut. A független gyártótól származó hipervizor bezárását követően ismét elérhetővé válik a képernyőmentések elleni védelem.
-Ez a funkció nem érhető el, ha a számítógép processzora nem támogatja a hardveres virtualizációs
technológiát. További részleteket azzal kapcsolatban, hogy az adott processzor támogatja-e a hardveres
virtualizációt, a számítógéphez mellékelt dokumentációban, illetve a processzorgyártó webhelyén találhat.
-A funkció nem érhető el, ha független gyártótól származó hipervizor (például a VMware hipervizor) fut a Védett böngésző elindításakor."Alkalmazásfelügyelő:
"Az Alkalmazásfelügyelő figyeli a számítógépre telepített alkalmazásoknak az operációs rendszerben végzett műveleteit, és szabályok alapján kezeli azokat. Ezek a szabályok az alkalmazások gyanús műveleteit, így a védett erőforrásokhoz (fájlokhoz, mappákhoz, rendszerleíró kulcsokhoz, hálózati címekhez) való hozzáférést korlátozzák.64 bites operációs rendszer használatakor az alkalmazások jogosultságai a következő műveleteknél nem
konfigurálhatók:
-Fizikai memória közvetlen elérése
-Nyomtató-illesztőprogram kezelése
-Szolgáltatás létrehozása
-Szolgáltatás olvasása
-Szolgáltatás szerkesztése
-Szolgáltatás újrakonfigurálása
-Szolgáltatások kezelése
-Szolgáltatás indítása
-Szolgáltatás eltávolítása
-Belső böngészőadatok elérése
-Hozzáférés az operációs rendszer kritikus fontosságú objektumaihoz
-Hozzáférés a jelszótárolóhoz
-Hibakereső jogosultságainak beállítása
-Az operációs rendszer programfelületeinek használata
-Az operációs rendszer programfelületeinek használata (DNS)64 bites Microsoft Windows 8 operációs rendszer használatakor az alkalmazások jogosultságai a következő műveleteknél nem konfigurálhatók:
-Ablaküzenetek küldése más folyamatoknak
-Gyanús műveletek
-Elfogók telepítése
-Bejövő adatfolyamok eseményeinek elfogása
-Képernyőképek készítése"[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Greenebola #3367 üzenetére
Rendben és köszi a segítséget.
-
Jenne
őstag
válasz Greenebola #3363 üzenetére
Köszi így már megvan. A jobb klikkelést nem próbáltam, de úgy már okés.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Greenebola #3358 üzenetére
UUI-vel működött, szuper Sajna a netre nem tudott felmenni, de ahogy nézem frissítgetik az iso-t, a ma letöltött nem ugyanaz, amit pénteken szedtem le.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Jenne
őstag
Még a hsz.-emet írtam utána rányomtam a frissítésre. Leszedett vagy közel 14 Mb-ot. Nálam jelenleg a "gyárilag" települt Kaspersky Lab frissitési kiszolgálók vannak beállítva a frissítéshez. Nem is volt/van más. De a leszedett frissítés után már nálam is a (b) van. Előtte öt perccel még (a) volt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én ilyesmihez nem piszkálok,megvárom azt a pár napot,amíg frissül mindenkinek.
-
Jenne
őstag
válasz Greenebola #3355 üzenetére
Szia!
Ha beírom ezt az általad megadott frissítési kiszolgálót akkor a régit az hogyan lehet tiltani? Mert én max. csak eltávolítani tudom. Más lehetőséget nem ajánl fel a Kaspersky. KAV-ot használok. A kettő frissítési kiszolgáló nem lehet fent egyszerre?[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Greenebola #3358 üzenetére
Köszi Az uui-vel próbálkozom, az UNetbootin korábban felsült az avira rescue diskjével, hasonló hibát generálva. Valami új uefi csalafintaságot sejtek a dolog mögött, de mindjárt kiderül.
-
t72killer
titán
A kaspersky rescue disk-em (usb formában) nem akar bootolni, ezt írja ki: "boot error, selected boot device failed" - új laptop, uefi és legacy módban is ezt csinálja.
5let Esetleg alternatív USB készítő a kaspi megoldása helyett?
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Greenebola #3355 üzenetére
Én az alábbi forrást állítottam be, mert az a végleges patch-et tartalmazza:
Fel is ment a "b" patch. Kíváncsi leszek a működésre.
[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
válasz -Maujuri- #3353 üzenetére
(#3352) Plag Ugyanúgy felrakható mint az előző patch már írtam is a topikban, valószínű átsiklottál felette.
Beállítások>További>Frissítés>Frissítésforrás kiválasztása:
Itt kell felvenni a következőt, a régit tiltani.
http://dnl-test.kaspersky-labs.com/test/ap
Újraindítás és frissítés.Itt vettem 1000 Ft volt egy évre.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok.
Google playen le lehet szedni a Kaspersky internet security androidra.
Az ingyenes nem támogatja a valós idejű védelmet.
Az appon belül meg lehet venni a prémium verziót.
Kérdésem az lenne hogy ez egyszer kell megvenni, vagy csak 1 éves licensz
Azt hiszem 2262 ft -
Szellem.
Topikgazda
válasz Greenebola #3351 üzenetére
Fasza!
Addig nincs előzetesen felrakható, mint amit korábban az elöző peccsnél csináltunk?
-
Szellem.
Topikgazda
Kijött már az új patch a KIS 2015-höz, ami orvosolja az e-mail problémát?
-
B@ldrick
aktív tag
Nem fut, tűzfal automatán megy, nem kérdezett semmit még. Most újratesztelve nincs nyitott és teljesen mások zöldültek be. Lehet maradok inkább a win-esnél. Köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Voyager • Proxmox • OpenMediaVault ▌
-
dqdb
nagyúr
válasz B@ldrick #3347 üzenetére
Úgy nézem, hogy a 80-as (http) és 443-as (https) portok vannak nyitva. Nem fut véletlenül webszerver a gépeden, amit a tűzfalon kiengedsz?
A kék-zöld különbség miatt nem aggódnék. A stealth mód azt jelenti, ha valaki megpróbál kapcsolódni a gépedhez, akkor számára úgy tűnik, hogy sikerült, valójában az általa küldött összes adatot eldobja a tűzfal, és erre az átverésre csak valamennyi idő elteltével jön rá. Ezzel szemben closed esetében a kapcsolat aktívan, TCP szinten elutasításra kerül, és a túloldal azonnal tudja, hogy nem járt sikerrel. Túl nagy jelentőséget nem tulajdonítanék neki.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
B@ldrick
aktív tag
Üdv. Lejárt a KAV-om, feltettem a TS-t. Ez miért lehet alap beállításnál? Most kapcsoljam ki és használjam a win falát ahol mind rejtett? Valamelyik csomagszabállyal lehetne bezöldíteni? Nem vagyok router mögött (ott emlékeim szerint jó volt).
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Voyager • Proxmox • OpenMediaVault ▌
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés:
-Én dobozosat vettem az ipontól lemezről telepítettem aktiváltam a kulccsal(sikers telepítés sikeres aktiválás), de nem regisztráltam a kaspersky oldalon magam így nincs fiókom ugye ez nem jelent problémát?
-
Jenne
őstag
válasz Greenebola #3342 üzenetére
Én sem értem ezt az egészet és ilyen 'Védelem betöltése' ablakot sem dobott még fel sosem.
Köszi szépen, hogy próbáltál segíteni, de a kasper úgy látszik megoldotta önmagától is a problémát.
Egyfajta gépi értelem...Az azért érdekes még, hogy miközben feldobta ezt az ablakot, a Műveleti központ pedig azt jelezte, hogy a KAV aktív és be van kapcsolva minden védelme. Én a Feladatkezelőben hiába próbáltam leállítani a KAV-ot, nem engedte.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Greenebola #3339 üzenetére
Rám hozta az ideget ez a kasper...
Egyszer csak beszürkült az ikonja...Hiába kattintgattam rá, semmi...
Majd felugrott egy ilyen ablak és hosszú percekig ezt láttam.
Végül kipirosodott a kasper ikonja és már ott van az(a) betű is.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Greenebola #3339 üzenetére
Pedig hivatalos (edigitalban vásárolt) kulcsom van. Eddig nem volt ilyen problémám sosem. Azt vettem észre, hogy tegnapdélután két óra körül frissített utoljára, azóta hiába nyomkodtam a manuális frissítés indítást, nem indult el a csík ami jelzi a frissítés állapotát. Egyszerre csak ma délután elindult a frissítés (ezt írtam is) de miután lefutott, eltűnt az (a) betűm.
Most friss telepítéssel ugyan ez a helyzet.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Greenebola #3337 üzenetére
Volt újraindítás.
Nos leszedtem a KAV-ot Revoval plusz kavremoverrel, majd újratelepítettem.
>> INNEN <<
A Kaspersky Anti-Virus 2015 MP2 (magyar nyelvű Trial verzió)-t telepítettem
Frissített 47 MB-ot. Gépet újraindítottam (kétszer is!) de most sincs ott az (a) betű.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Teodor52 #3315 üzenetére
Nekem meg már 21 órája nem frissített, és el sem tudom indítani a frissítést mert nem indul el a csík, hogy frissítene.
Nem régen már volt egy ilyen rigolya a KAV-tól. Akkor két napon át nem frissített és rá kellett telepítenem újra, ezzel megoldódott.
Évek óta használom de eddig sosem volt ilyen még, kivéve azt a múltkorit.[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Ne haragudjatok hogy alapvető kérdésekkel zavarok csak nyugtalan vagyok ezzel a frissítéssel kapcsolatban.
Mikulásbá 3318-as hsz-e meg rádobott egy lapáttal.Szóval hogy nyugodtan tudjak aludni ez az 58 perces frissítéskimaradás nem probléma igaz?
-
Teodor52
senior tag
-
Sharkweb
aktív tag
válasz Teodor52 #3315 üzenetére
Általában óránként frissít, viszont ha nincs újabb adatbázis frissítés akkor továbbra is számolja az időt. Egyébként naponta az adatbázis 4x-5x frissül. A többire meg ott a KSN.
Nagyobb vírusaktivitás idején frissít akár 10 percenként is, ugyanis a központi szerver vezérli, ha automatikusra van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Szép estét Mindenkinek!
Lenne egy fontos kérdésem!
Kaspersky internet security 2015 mellette MBAM premium van és a kasperskys frissítéseknél azt vettem észre, hogy nem frissít pedig automatikusra van állítva.
[58 perce nem frissített]Ma telepítettem fel és a mai nap már többször előfordult és csak úgy tölti le a friss állományokat ha manuálisan csinálom.
Ez normális a kasperskynál?
Nektek hogy frissít? -
Jenne
őstag
válasz Greenebola #3313 üzenetére
Köszike.
Bár még nagyon sok napom van vissza a jelenlegi KAV-ból is, de megrendeltem egyet.
Holnap mehetek is érte.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Greenebola
senior tag
-
Feco1221
újonc
Sziasztok! Arra van valakinek ötlete hogy a 2015-ös KIS-nek miért jóval kisebb a feltöltési sebessége mint a 2014-esnek? Gyakorlatilag hatoda vagy hetede.
-
őstag
-
ƵøŁĭ
veterán
Igen,új ikon . Nem próbáltam csak beraktam az MT-n publikált 2 újdonságot .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest