Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Tud valaki telefonon mikrokapcsolót cserélni?
Samsung 5570I, Galaxy Mini , és a bekapcsoló gombja szar.
-
2o1i
senior tag
válasz
gytallian #1596 üzenetére
Szia!
Én most épp ezt hirdetem. -
gytallian
tag
Az előző írásom pontatlan lett, mint kiderült...
Szóval: Keresek jól működő androidos telefont. Árat, típust, esetleges garanciát kérek már az első írásban. A "mennyit adnál érte" nem számít árnak! Vodafonos, vagy független(itett) érdekel. -
Tommee
aktív tag
Playstation 2-höz keresek 8MB-os fekete színű memóriakártyát. Privát üzenetben kérnék értesítést!
-
belaazallat
addikt
Üdv!
AOC 7F+ 17"-os CRT monitor jelképes összegért(csoki/sör/cola) elvihető.
-
gytallian
tag
Keresek jól működő androidos telefont. Árat, típust, esetleges garanciát kérek már az első írásban. A "mennyit adnál érte" nem számít árnak!
-
vatomi
aktív tag
15K körül keresek pcie vga-t
-
vatomi
aktív tag
175/65R15 Bridgestone B250 4DB nyári gumi jó állapotban eladó 15ezer HUF
-
pelenka35
őstag
sziasztok
Esetleg valakit érdekel van egy eladó nec lcd1770nx monitorom.
Kaposváriaknak vagy környéken 5000ft -
Gustavson
tag
Ha esetleg valakit érdekel:
Toshiba L850 intel- Core i5-2450M noti
egyben: 45k -
2o1i
senior tag
-
rover45
őstag
feliratkozás
-
littlejohnny
aktív tag
40k koruli hasznalt, garos, regebbi jatekokra is alkalmas notija nincs valakinek elado?
-
vatomi
aktív tag
-
greenity
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valakit ajánlani aki a holnapi nap folyamán megnézne egy lézernyomtatót?
Tonercsere után nem mozdulnak a tonerek, egyet fordult és azóta nem mozdulnak. Minél előbb meg kéne oldani a problémát.
Előre is köszönöm. -
vatomi
aktív tag
Athlon II X2-250 + cooler + FOXCONN A76ML-K 3.0 SATA kábelekkel, hátlapi takarólemezzel hűtővel hibátlan állapotban. Csere ddr3 ramra, új 1TB HDD-re értékegyeztetéssel.
-
zee982
újonc
ELADÓ számítógép!
Intel Pentium Dual Core E5300 (2M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB)
http://ark.intel.com/products/35300/Intel-Pentium-Processor-E5300-2M-Cache-2_60-GHz-800-MHz-FSBASRock G41M-VS3
http://www.asrock.com/mb/Intel/G41M-VS3/index.hu.aspNvidia GeForce GT520 (1GB, DDR3, PCI-E 2.0)
http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gt-520Samsung HD161HJ (160GB, 7200 RPM, SATAII, 8MB)
Kingston KVR1333D3N9/2G (2GB, DDR3, 1333MHz)
Kingmax FLFE85F-C8KM9 (2GB, DDR3, 1333MHz)
LG GH22NS40
http://www.lg.com/hu/termektamogatas/lg-GH22NS40A számítógépház 300W-os tápegységgel van ellátva, hordfüles, alul-felül bekapcsolható/reset-elhető, fekete-szürke színű,
az egyik oldalán plexi lapos, a típusáról sajnos fogalmam sincs.
A számítógép Kaposváron van, megtekinthető, kipróbálható. Csak személyes átvétel!
Csere nem érdekel, köszönöm!
Árat azért nem tüntettem fel, mert úgyis mindenki alkudozna.
Akit érdekel, írjon, megbeszéljük.
(Ha csak 1-2 dolog kellene a konfigurációból, hajlok rá.)
-
$p@rr0w
őstag
Van valakinek felesleges könyök és/vagy térd védője eladó?
-
emre
veterán
Notihoz való kis méretű egér van valakinek olcsón eladó?
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #1566 üzenetére
AOC 7F+ 17"-os CRT monitor.
-
-
-
Hello!
Házat árulok egy Siófok környéki faluban. Kérdés, ott a környéken nem szoktak bedobálni "ingatlant vennék" cetliket? Ha igen, tudnátok dobni telefonszámokat PÜ-ben?
-
Gustavson
tag
Keresek üzemképes 17"-os CRT monitort. Jelképes összegért.
Síkképcsöves előny(pl.: Flatron 700b ).
-
Magnum_
nagyúr
vasárnap este eladóvá válik a Nokia Lumia 820-as, fekete, telekomos, minden tartozákkal, garanciával, dobozában. füles csk ki lett próbálva, 2 másik pár gumiharang a kis zacskóban. 2013. májusi, onnantól él a 2éves garancia. kamera körüli fém részen hajszálkarcok vannak, ill a hátlapoldalán egy kis 2mm-s karc, de mivel önmagában szinezett anyag, észre sem veszed, ha nem mondom.
gyorsba-okosba szeretném elpasszolni, legyen 35k az ára.nem lesz letiltva sosem. régi tag vagyok, maradnék is az :-)
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Keresek 2x2GB DDR2 800/1066-os ramot.
-
vatomi
aktív tag
8GB DDR3-1600 garanciális ramot keresek...
-
krisznagy
tag
Eladó Samsung Galax S2 feher megkimelt telefon T fuggo!!
-
littlejohnny
aktív tag
Keresek: olcso, alacsony profilu (fontos!), jatekra is alkalmas (nem kell full felbontas, nem uj cuccokhoz kellene) PCIE videokartyat, amihez alacsony hatlap is van.
-
miresz
veterán
Eladó egy Gigabyte E350N Integrált APU-s alaplap.
2 magos APU+ AMD 6310 IGP. Netezésre általános feladatokra,stb kiváló. Teljes fogyasztás 18W terhelésen.
Irányár: 14eFt.
-
$p@rr0w
őstag
Valaki nem árul véletlenül 47-es görkorcsolyát Kaposváron?
-
emre
veterán
PC-hez keresek olcsó 2.0 vagy maximum 2.1-es lehetőleg fa dobozos hangszórót.
Van valakinek elfekvőben?
-
2o1i
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Ezeket ingyen odaadom, ha kell valakinek és eljön érte:
Epson Stylus SX425W alkatrésznek
Logitech webkamera eladó. Csak WINDOWS XP! -
emre
veterán
Úgy néz ki (de még nem biztos) hogy eladó lesz egy AM3-as lap proci kombó egyben.
A lap Gigabyte 790FXT UD5P a proci meg egy 965BE proci amit 3,8-on használtam alap feszen. Részletek majd holnap, meg ha lesz rá igény.
Olyan 35-re gondoltam érte ha helyben elmegy és nem kell postáznom.
-
IT-Outlet
tag
Sziasztok!
2x2gb ddr 1333 vagy 4gb-os 1333 ramot keresek.
-
emre
veterán
Ilyen madzagja van valakinek elfekvőben? (CPU táp hosszabító, kizárólag 8-pines kell))
Nem kérem ingyen csak nagyon olcsón.Igaz, ma még csak két boltban voltam, holnap még benézek a Leo-hoz aztán szerintem Kaposváron ennyi volt, mert ha a QLR-nél nincs akkor a Ruleznál sem lesz.
-
emre
veterán
Egy Xigmatek Midgard2 házikó érdekel valakit?
Tokkal vonóval, ha eljössz érte 18-ért viheted.
-
miresz
veterán
MSI R7790-2GD5/OC eldó ár alatt. A kártya ~ 2 hónapos. Természetesen garanciás a PCX-hez.
Ár: 28e Ft. -
greenity
senior tag
Sziasztok!
Van ötletetek, hol lehet elektromos cigarettához akkumlátort venni Kaposváron?
Elég sürgős lenne. -
emre
veterán
Egy ilyen augusztusig garis billentyű érdekelne valakit olyan 14k áron? TESORO Durandal G1N Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Black-HUN
-
vatomi
aktív tag
Szép állapotú, nem javított, kétmagos, 12"-15,4" közötti notit KERESEK. DVDRW és webcam legyen benne illetve az akku is húzzon ki egy órát minimum! Max 50K-ig...
-
-
OK köszi.
Közben leesett, hogy nem is ma lenne a gond, hanem a holnap, mert ha leesik az ónos ma este, akkor vagy ottragadok, vagy ott hagyom a kocsitSzóval maradnak az alternatív módok (busz-vonat).
Néztem tegnap a tudósításokat, itt Pécsett egy csepp eső sem volt, Kaposvár környékén meg csúsztak az utak -
Hello!
Mennyire járhatóak az utak Kaposvár környékén? Ma mennék, holnap távoznék onnan...
-
miresz
veterán
Eladó egy MSI FM2-A75IA-E53 miniITX alaplap,dobozában minden tartozékával együtt. A lapon van, WI-FI,Bluethoot,USB3,SATA3.
Igény szerint processzor is jár bele egy AMD 5600K 4 magos APU,amiben egy elég erős integrált grafikus mag is helyet kapott. (HD 7560D ),amin azért a játékok is elég szépen mennek.
Ár: lap 15e Huf.
APU: 17e Huf. -
krisznagy
tag
-
Gustavson
tag
Sziasztok!
Esetleg van valakinek felesleges PCI-os LPT (soros-port) kártyája?
-
belaazallat
addikt
Szerintem ez az inteles dolog túl van misztifikálva! Mondom ezt úgy, hogy intelem van, de bármikor elcserélném egy papíron gyengébb AM3+ os konfigra. Klántárs javaslatomra FX 6300-as procis AM3+-os konfigot vett tavaly, az egy szálon nyújtott teljesítménye kisebb, mint az én Q9550-emé, ráadásul tuningoltam 3900MHz-ra, övé alapon megy 3500MHz-n, így is gyorsabban lép be csatába, hamarabb tölt be neki a pálya 3-4 másodperccel, mint nekem.
Szerk:
Ha megteheted, akkor válogass! Egy jól megválogatott alaplap sokáig szolgálhat. Én még mindig örülök a P35-DQ6-nak, amit Neked köszönhetek. Még mindig atomstabil tuning alatt, pedig nem mai darab, és azért kapott egy két dolgot nálam.
-
emre
veterán
válasz
belaazallat #1528 üzenetére
Akkor intel lenne helyette.
-
emre
veterán
AM3+ alaplapja van valakinek eladó.
Az sem baj ha olcsó garis 990-es cucc. -
$p@rr0w
őstag
Van itt kaposvári aki segítene androidos telefon rootolásban(vodafone smart 2)?
-
vatomi
aktív tag
Keveset használt WDC WD20EARX-00ZUDB0 2TB SATA merevlemez eladó! Elcserélhető ddr2/ddr3 ramra, kisebb sata hdd-re, ssd-re. Egyéb ajánlatokat IS privátba kérek! 15ezer HUF
-
miresz
veterán
-
emre
veterán
Valami pci-os usb bővítőkártyája van valakinek eladó?
Nem kérem ingyen csak nagyon olcsón.
Egy vacak P3-as gépben kellene kiváltani a PS2-őt valahogy. -
vatomi
aktív tag
AM2, AM3 kétmagos proci érdekel. Hibátlan HDD továbbra is...
-
danntora
tag
Hali!
Egy 939-es alaplapra hátlappal, agp-s foglalattal és egy hozzávaló minimum Athlon64 3200-as procira lenne szükségem Kaposváron. -
vatomi
aktív tag
LG Optimus 4X HD, fekete, Telenor, garanciajeggyel eladó, elcserélhető + 32GB micro sd-vel! Érdekel : zsírúj TFTmax 25K-ig, SSD, HDD hibátlan állapotban vagy kétmagos alapkonfig 20-30 között. Szívesen beszámíttatnám LG G2-be.
-
vatomi
aktív tag
Elcserélném Gigabyte Radeon HD7850OC 2 GB DDR5 kártyámat 2 és fél év kisker garival, hibátlan állapotban, dobozában. Gyorsan kellett kártya, ez volt hirtelen a környéken, de nem használom ki. Csere kisebb PCI-E vga-ra, akár 2 darabra is érdekel megegyezés szerint. Radeon HD5XXX széria vagy Geforce GTS/GTX 4XX-től érdekel csereajánlat. 5000 forintért nem fogom vállalni a macerát, maradjon minimum 15K-m rajta vagy két kártya.
-
vatomi
aktív tag
Vennék kisebb sata hdd-ket 100/100 állapotban max 5ezerig. P.M.-be, köszönöm!
-
miresz
veterán
Eladó egy AMD Athlon II X3 450@ X4 B50 processzor. A 4. mag is működik,megfelelő lapban. Doboz,gyári hűtő megvan,és garanciális még egy évig.
Érdeklődni nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ashes of Creation (MMO)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest