- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Kaposvár / Kaposmérőről jön valaki autóval Budapestre, aki el tudna nekem hozni egy számítógépet Pest megyén belülre?
Nem ingyen kérném, biztos meg tudunk egyezni. -
_kovi_
aktív tag
válasz belaazallat #2369 üzenetére
Köszönöm, az egy picit messze van már. -
belaazallat
addikt
-
_kovi_
aktív tag
Üdv, nem jön esetleg valaki Veszprém felé a napokban? Egy csomagot kellene elhozni, nem nagy csomag, de nem szállítják ki semmilyen módon.
Természetesen nem ingyen kérném. -
Czeky
Arcképgyáros
Sziasztok!
Fog valaki menni az ezévi BRSZK-ra Kaposvárról kocsival?
Szeretnék én is elmenni, de a tömegközlekedés nem igazán akar összejönni.
Az se gond, ha csak visszafele visznek el, mert oda van járat, de vissza már nincs.[ Szerkesztve ]
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
belaazallat
addikt
Üdv! Nincs valakinek elfekvőben egy 1155-ös lapja kölcsön tesztelésre? Nem kérem ingyen! Köszi!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
válasz belaazallat #2364 üzenetére
Nem tudom, 80-100GB szerintem elég lenne, de aztán lehet, hogy nem fog kelleni. Kap egyet kölcsön, aztán kiderül, akar-e egyáltalán
Mutogatni való hater díszpinty
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Mekkora lenne a "kisebb" vinyó?
Petőfi utcában nem tudok használt számtech boltot. Közelben volt egy, de az bezárt tudtommal, de az iskola másik oldalánál volt. 5P boltot hozza a Petőfi utca legvégére a google maps."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
-
Hello,
Kaposvár, Petőfi u.-ban van egy használt PC alkatrészes bolt, azt tudja valaki, ki a tulaja, mi a száma...?
Iletve, rokon keres Kaposváron használt, kisebb winyót, olcsón. Valakinek van eladó?
Köszi
-
Czeky
Arcképgyáros
Április 5-én lesz ismét Országos Gaming Expo (OGEX) itt Kaposváron, a MATE Kaposvári Campusban (régi nevén Kaposvári Egyetem).
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
válasz belaazallat #2358 üzenetére
Esetleg az mvm oldalát nézd meg. Fél éve hivogattak, hogy fizessek elő vmi biztosítás szerűre és akkor őnekik vannak szerződött partnereik akik kijönnek és mindent is helyre raknak az általánydíjért cserébe.
Ráguglizva nekem dob ki használhatónak tűnő dolgokat: mvm gázszerelőkA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #2357 üzenetére
Esetleg bármilyen szerelőt, aki dolgozik, és fel is veszi a telefont! Google találatok nagyrésze, nem veszi fel, vagy már nem dolgozik.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Tud valaki hétvégén is dolgozó, központi fűtés szerelő szakemberről? Bedöglött a kombikazánom.
-
$p@rr0w
őstag
Hello, hibátlan állapotban
AMD Athlon 64 x2 dual core 4000+
BIOSTAR TA690G AM2
némi DDR2 rammal
ingyen, csak egyben elvihető Kaposváron.Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
IT-Outlet
tag
Sziasztok!
6pin to 8pin vga tápkábel átalakítója lenne esetleg valakinek?
06705873585
-
Gustavson
tag
válasz belaazallat #2353 üzenetére
Igen, a többit pü.-ben megbeszéljük.
Mouse driver not found! Please click OK!
-
belaazallat
addikt
-
Gustavson
tag
-
belaazallat
addikt
Üdv! Molex - sata átalakítója nincs valakinek véletlen?
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #2349 üzenetére
megoldódott
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #2348 üzenetére
Továbbra is keresek intel 1150/ 1151/1155/1156 foglalatra való hűtőt. hátha...
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Nincs valakinek elfekvőben 1150-es foglalatra való hűtője? Gyári is megteszi! Köszi!
-
Gustavson
tag
válasz $p@rr0w #2345 üzenetére
Szia!
Telekom: 40/6 Mbps átlag
Yettel.: 80/12 Mbps átlag
Mindkét előfizetés korlátlan, 4G LTE-n mért eredmény, mobillal, lakásban, Tesco és környéke.
Vodafone -ról nincs tapasztalatom.
A Telekom mobilnet szinte mindenhol a városban, érezhetően lassab.
Coax-on sincs mondjuk, Vidanet a házban?
Nálam a Telekom ip-TV réz érpáron van, az internet pedig a Vidanet coax hálózatán keresztüli, Telekom 500Mbps kábelnet.
Sajnos itt sem volt más megoldás, csak ez a hibrid sok-sok dobozzal.
Arra felé is gondolom ez lehet a helyzet.Mouse driver not found! Please click OK!
-
$p@rr0w
őstag
Sziasztok van itt korlátlan mobilnet használó Kaposváron aki asztali géppel használja, nagyobb letöltésekre, játékra, tehát intenzívebben? Érdekelne hogy a belvárosban (Fő utca) melyik szolgáltató melyik modemje/csomagja a leginkább ajánlott?
Sajnos telekom adsl az egyetlen vezetékes opció, ami 30-40mb-nél kifullad, és még nem is garantált hogy ki tudják építeni.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok. Kaposváron töltünk pár napot. Tudnátok ajánlani Kaposváron vagy a környéken ár/érték arányban megfelelő éttermet? Elsősorban nem tipikus turistás helyet keresünk. Köszönöm
-
emre
veterán
válasz $p@rr0w #2340 üzenetére
Nála érdeklődj, szokott lenni cucc a meghirdetetteken kívül is.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
$p@rr0w
őstag
Nincs véletlenül 8GB-os ddr3 ram modulja valakinek eladó? 1*8 vagy 2*8 is érdekelhet.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok.
Xbox controller javításához keresek műszaki zsenit. Köszönöm.Gamertag:Rob3rt75
-
Hello,
Valakinek van eladó 23-27" közötti TV-je?
-
belaazallat
addikt
OK, így már értem!
Én egy Asus-t teszteltem, azzal nem volt bajom. Volt egy kis Wifi anomália nálam, ki kellett szűrni a hibát.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2335 üzenetére
Ha jó miért is ne.
Csak attól tartók azt is elhagyom mint az előzőt.
Volt egy pci-os Tenda, de attól meg folyamatosan újraindult a vas."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
belaazallat
addikt
-
emre
veterán
PCI-os WiFi kártya van valakinek eladó kicsi pénzért?
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
vatomi
aktív tag
Sziasztok!
A fiamnak keresek konfigot 100-ban vga nélkül. Jó lenne Ryzen vagy 8. gen Inteltől felfelé 16GB DDR4, 250GB SSD...
Egyelőre GTX 970 megy bele vagy RX 470-570.
Ma mennék érte -
Magnum_
nagyúr
[link] bontatlan Samsung Galaxy Buds+
I humbly and respectfully decline™
-
Ha valakinek innen valami, akkor Húsvét körül Kaposvár környékén leszek, tudom vinni.
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/hcl/index.html
Ezeken kívül régi FÉG konvektor alkatrészek, kisrádió bagóért, Sony DSC-W290 fényképezőgép, ilyesmik vannak.
Valamint keresek Samsung Galaxy Tab 4 alaplapot (törött kijelzős tabletet).Mutogatni való hater díszpinty
-
Magnum_
nagyúr
Szombaton es vasarnap Kaposvaron atveheto
[link]
Samsung Galaxy A71[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
kgab88
csendes tag
A KaposNet "Obtain an IP Address Automatically(DHCP)" szolgáltatást ad, amennyiben nem fizetsz elő fix IP-re. Nincs PPPoE. Némej régebbi modemjében még találkozni MAC-hez kötéssel. 10-15 perces modem áramtalanítással ez orvosolható router cserénél. Vagy MAC clone az eszközben.
Informatikai vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kivitelezése. Biztonságtechnikai rendszerek telepítése, karbantartása, javítása. http://portcomp.hu
-
-
Hello,
Valakinek van Kapos-net előfizetése?
Milyen kapcsolatot kell beállítani routeren ahhoz?Mutogatni való hater díszpinty
-
drinker
tag
válasz $p@rr0w #2320 üzenetére
Ha még aktuális:
https://orr-ful-gege.hu/
Pár hónapja voltam, annyira nem vészes a díja, viszonylag gyorsan is kaptam időpontot.[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
Hello, fül-orr-gégészt valaki tud javasolni Kaposváron?
-
belaazallat
addikt
Semmi gond, táp nélkül is kiderült sajna. Azért köszönöm a szándékot!
-
vatomi
aktív tag
válasz belaazallat #2312 üzenetére
Sorry, későn vettem észre.
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #2311 üzenetére
Tárgytalan. Alaplapom meghalt.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Tudna valaki kölcsön adni egy tápot és/vagy tesztelni tudna egyet? Random újra indulgat a gépem, elsőkörben a tápra gyanakodnék. 500W környéke. Nem kérem ingyen! Köszi!
-
vatomi
aktív tag
válasz belaazallat #2309 üzenetére
Szia! Sajnos éppen ilyenem van és ez kevés a 120Hz-hez . Azért nagyon köszi
-
vatomi
aktív tag
Dual link DVI-DVI kábelt keresek bagóért extra gyorsan!
-
vatomi
aktív tag
USB LTE modemet keresek baráti áron Telekom SIM-hez
-
littlejohnny
aktív tag
Sziasztok!Kis segítséget kérnék: egy robogót szeretnék elhozatni Győr-Moson-Sopron megyéből, Újkérről (Makkoshetye) Nagyatád környékére. Ha valaki jár arrafelé, s hazafele van helye, esetleg szeretne kis mellékest, keressen privátban. Köszönöm!
-
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
A jövőben kérjük a topikban meghirdetett termékeket-szolgáltatásokat mindenképpen a Hardverapróra feltölteni és onnan lehet belinkelni a topikba, köszönjük! -
emre
veterán
Tanárként pláne nem mennék ki agglomerációba, de te tudod. Mondjuk az ingatlan is olcsóbb, viszont a felújítás összegével nem egyenes arányban növekszik az értéke.
Gyorsan átfutottam a jófogás hirdetéseit és ezen megakadt a szemem, nem tudom hol lehet de ennyi pénzért elég jól néz ki.
Ha további információ kellene írj, ha tudok segítek.
Kitartást és egy kalappal.[ Szerkesztve ]
-
tekk
tag
OK, munka másodlagos, tanár a végzettségem, de most pl. rendőrségi szervnél dolgozom, párom közgazdász, feltaláljuk magunkat. Csakis házban gondolkodunk, kb 20 - 25 milla, max 30.
Maradjak itthon? Nem vagyok törzsgyökeres szegedi, panel lakásban lakunk, a környéken 40 millió alatt nemigen lehet korrekt házat venni, és a szegedi nyarakat se bírom, kell a zöld, a dimbes domb.mod: privátban nem foglak keresni, 2004-ben regisztráltam én is itt, ismerem az etikettet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla