- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Debilon
addikt
-
Debilon
addikt
köszi a tippet a Belmoto-ra és a Full-Gas-ra
eszembe sem jutott Lelle, pedig egész hónapban Siófokon voltam munka miatt ha jó idő lesz lehet elugrok akkor, mert LS2-ből találtam ott most olyat ami bejön
Honda SW-T400-am van, amikor írtad nagyrobogósban, hogy valami nagyobbat megnéznél mint a Majád, akkor dobtam egy privit neked, de nem válaszoltál, gondoltam nem érdekel az ajánlatom
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
-
emre
veterán
Keresd meg őt. Vettem már tőle, mondjuk az nem volt ekkora.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
-
belaazallat
addikt
Amint lesz válasz, garanciáról, W7 telepítéssel kapcsolatban, illetve más típusú SDD-vel kapcsolatban jelentkezem.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
-
OK köszi.
Közben leesett, hogy nem is ma lenne a gond, hanem a holnap, mert ha leesik az ónos ma este, akkor vagy ottragadok, vagy ott hagyom a kocsit Szóval maradnak az alternatív módok (busz-vonat).
Néztem tegnap a tudósításokat, itt Pécsett egy csepp eső sem volt, Kaposvár környékén meg csúsztak az utak[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
belaazallat
addikt
3000Ft?
Szerk:
(#1297) vatomi1DB 2GB-os ram? Párja van?
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
-
belaazallat
addikt
Ilyen hűtőm van, ami egy referencia 5770-en teljesít szolgálatot. A problémát nem a furattávolság jelenti, hanem az áttervezett nyákon elhelyezkedő kondik.
Emlékszem az 5770 topicban volt pár kártya, amire ez a hűtő nem ment rá."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
belaazallat
addikt
Mintha ez nem referencia nyákos lenne, nekem meg arra van hűtőm.
-
-
emre
veterán
Itt van termékinfó, bocs, kicsit lusta voltam, azt hittem a rev3 mindent elárul.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
belaazallat
addikt
Hali!
Meg van még a kari? Az én AGP-semről kiderült, hogy PCI-E-s. Hol lehetne megnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés