- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Akkor el kell, hogy keserítselek, de az összes cég abból (is) él, ha nem FOSS szoftvert használsz. Ez telefonon szinte lehetetlenség megoldani, számítógépen, ott a BSD vagy Linux.
Ezért használok FOSS szoftvert ahol csak tudok. Windows csak a játszós gépemen van, telefonon LineageOS és /e/OS fut MicroG-vel, MS Office helyett LibreOffice... Egyedül a YouTube és a Maps nem lett még kiváltva, mert előbbire a ReVanced túlon túl jó megoldás, utóbbira meg nincs olyan alternatíva, ami mindent tudna amit keresek.
Egyébként ha anonim módon teszi ezt a Google akkor kit érdekel?
Például engem. Még ha anonim is, nekem ne elemezgesse meg adja el senkinek az adataimat, ha kell a pénz, akkor kérjen és fizetek. A Protonnak is fizetek a VPN, mail, tárhely, stb. csomagjáért, a Tidalnak is a zenékért, a játékokat, szoftvereket is meg szoktam venni, ha tényleg olyasmit ad nekem amit vártam......sokszor relevánsabb keresési találatokat kapsz, ha tudja mik az előzményei annak amire kerestél.
Ezzel határozottan nem értek egyet az utóbbi években. Bármire keresek rá, a találatok 80℅-a valami AI generált vagy fordított bullshit, vagy egyenesen Malware. Lásd anno az MSI Afterburner esetét, amiről talán még Prohardveren is volt cikk. Vásárlásra pedig megvannak az alternatív megoldásaim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hyundai, Kia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest