- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
layerke
üzenetére
En voltam a szegedi epamnal, nem mondanam, hogy rossz, avagy nem tudom mit hallottal. Fokent kezdobbeknek adott a fejlodesi lehetoseg. Sok belso trening kepzes adott. Mondjuk lehrt alairatnak egy 1-2 eves szerzodest, ami vitathato, de azert kapsz is erte valamit.
Persze akad ott is belso "politika". Nekem anno sikerult kifogni egy katasztrofalis fonokot, de ezek igazabol barhol elofordulhatnak, tobbe-kevesbe. Szerencse kerdese is. De amugy meg lehet mozogni van egesz sok projekt.
Plusz ahogy emlitettek van azert meg mas ceg is, epam, nng, oce, cas, ... (a multkor lattam valami ujabb ceg hirdeteset is, de a nevre nem.emlekszem)EQMontoya: A ceg regota jelen van, de ugye nem annyira regen koltoztek be az uj irodaepuletbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest