- iPhone topik
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
2016 januárjában nekem junior java dev pozira br 340k + br 39k cafi volt az ajánlat. A csavar az volt benne, hogy mivel a junior lét ott egy 3 hónapos tréninggel kezdődik, ezért kb. 2 évig nem mondhatsz fel, vagy fizethetsz kb. 2 milliót. Azért kb., mert egész pontosan senki nem tudta megmondani, a hr-es a szakmai interjúztatóra (a későbbi team leader-re), ő meg a hr-esre mutogatott. Ekkor gondoltam elkérem a szerződés(tervezetet), mert nagyon érdekelt, hogy mi minden sunnyogás lehet még benne (olvastam/hallottam ezt-azt), erre azt mondták, hogy majd az első munkanapon aláírhatom. Aztán közöltem, hogy nem aláírni, hanem elolvasni szeretném, mert így látatlanba tuti nem bólintok rá. Azt nem lehet, mondták. Én meg elköszöntem szépen. Az összeg amúgy már akkor is nevetséges volt, gyakornokként ennél picit többet kerestem, és végül pedig br 100k-val jobb ajánlatot is kaptam máshol.
Megj.: ez Pesten volt, akkoriban hallottam olyat, hogy pl. Szegeden inkább br. 270-280k volt az ajánlat, de hallottam megalázóan alacsony összegeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Marathon (2025)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64Gb
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest