Hirdetés
- Google Pixel topik
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
2016 januárjában nekem junior java dev pozira br 340k + br 39k cafi volt az ajánlat. A csavar az volt benne, hogy mivel a junior lét ott egy 3 hónapos tréninggel kezdődik, ezért kb. 2 évig nem mondhatsz fel, vagy fizethetsz kb. 2 milliót. Azért kb., mert egész pontosan senki nem tudta megmondani, a hr-es a szakmai interjúztatóra (a későbbi team leader-re), ő meg a hr-esre mutogatott. Ekkor gondoltam elkérem a szerződés(tervezetet), mert nagyon érdekelt, hogy mi minden sunnyogás lehet még benne (olvastam/hallottam ezt-azt), erre azt mondták, hogy majd az első munkanapon aláírhatom. Aztán közöltem, hogy nem aláírni, hanem elolvasni szeretném, mert így látatlanba tuti nem bólintok rá. Azt nem lehet, mondták. Én meg elköszöntem szépen. Az összeg amúgy már akkor is nevetséges volt, gyakornokként ennél picit többet kerestem, és végül pedig br 100k-val jobb ajánlatot is kaptam máshol.
Megj.: ez Pesten volt, akkoriban hallottam olyat, hogy pl. Szegeden inkább br. 270-280k volt az ajánlat, de hallottam megalázóan alacsony összegeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- Hővezető paszták
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest