Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tehPwnerer

csendes tag

válasz Jhonny06 #9100 üzenetére

2016 januárjában nekem junior java dev pozira br 340k + br 39k cafi volt az ajánlat. A csavar az volt benne, hogy mivel a junior lét ott egy 3 hónapos tréninggel kezdődik, ezért kb. 2 évig nem mondhatsz fel, vagy fizethetsz kb. 2 milliót. Azért kb., mert egész pontosan senki nem tudta megmondani, a hr-es a szakmai interjúztatóra (a későbbi team leader-re), ő meg a hr-esre mutogatott. Ekkor gondoltam elkérem a szerződés(tervezetet), mert nagyon érdekelt, hogy mi minden sunnyogás lehet még benne (olvastam/hallottam ezt-azt), erre azt mondták, hogy majd az első munkanapon aláírhatom. Aztán közöltem, hogy nem aláírni, hanem elolvasni szeretném, mert így látatlanba tuti nem bólintok rá. Azt nem lehet, mondták. Én meg elköszöntem szépen. Az összeg amúgy már akkor is nevetséges volt, gyakornokként ennél picit többet kerestem, és végül pedig br 100k-val jobb ajánlatot is kaptam máshol.

Megj.: ez Pesten volt, akkoriban hallottam olyat, hogy pl. Szegeden inkább br. 270-280k volt az ajánlat, de hallottam megalázóan alacsony összegeket is.

Új hozzászólás Aktív témák