- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Teljesen egyetértek, csak anyagi okokból 2.500 Euró nettóért én ki nem mennék.
Kalandvágyból, és a jövőbeni fejlődési lehetőségeket tekintve viszont csont nélkül mennék
Ha valaki nem szerencsétlenkedik, akkor minden esélye meg van arra, hogy rövid időn belül ezen összegtől jóval többet kaszáljon.Sajnos nekem sem adtak sem anyagi segítséget, sem örökséget a felmenőim, így Pesten azt gondolom, ennyiből tudnék "jól" (inkább azt mondanám, valamennyire pozitívabb jövőbe tekintéssel
) megélni:200 / hó jövőbeni lakásra + kaja, barátnő, ruha 120 / hó + Autó fenntartása 100 / hó + Albérlet, mobiltelefon, rezsi, BKK bérlet, kis utazgatás Magyarországon belül, hobbi 160 / hó = 580 nettó / hó.
Ehhez képest a 2.500 Euró nettóból sírva fakadnék odakint
Emlékszem, amikor 18 évesen néztem a Cobra11-et, Gerkhan felülegyőnek már 15 éve is sírt a szája, hogy nem tud megélni a rendőri 1300 Euró nettós fizetéséből Németországban

Egy kis off topik: Ti is úgy veszitek észre, hogy az úgynevezett "munkaügyi tanácsadó" cégek eszeveszett fejvadászatba kezdtek IT területen, kb. úgy fél éve? Én egy nap kb. 5-8 hívást kapok, komolyan mondom, az Aegon biztosítónak nincs ilyen agresszív ügyfélgyűjtő politikája, mint mostanában a fejvadászoknak. Engem már konkrétan idegesítenek. (Az már más tészta, hogy IT-hez semmit nem értő, gyakornok kislányok hívogatnak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HONOR 400 PRO 5G 12/512 GB Dual SIM Ezüst
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) megélni: