- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
aximcore
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, abban hogy pályakezdő ként mennyi nettó jövedelmet kérhetek egy budapesti húszon x fős cégtől ahol főként C++ és HTML-ben kéne fejleszteni de foglalkoznak JAVA-s fejlesztésekkel is.
Alábbiak alapján :Nem: Férfi
Kor: 21
Munkakör: Szoftverfejlesztő
Végzettség: DEIK Programtervező informatikus ként tanulok harmadévesen. Most már levelezőn.
Tapasztalat: Jelenleg és egyetemi éveim mellett is weboldalak fejlesztésével foglalkozok/foglalkoztam mint frontend(HTML/CSS/JS) és backend(PHP) szokásos párossal. Egyetemnek javaEE-ben fejlesztetünk az egyetemi honlapnak különböző szolgáltatásokat, illetve az egyetemen szerzet ismereteim :
C++ : OpenCV, Flex ( lexer ), Boost, Qt
Java : haladó szinti eszközök ( reflexió, lambda, streamek ), JUnit, Hibernate, JAXB stb.
És főbb tervezési minták mint pl MVC, Singleton.Én olyan 250 nettó-ra gondoltam, szerintetek ?

Előre is köszönöm a véleményeitek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest