Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Mi vidéki, már nem feltétlen budai agglónak tartott kis faluban: van 1 állami s 2 magán ovi. Az egyikbe fantasztikus közösség, bejutni kb lehetetlen, de érdemes. Ez tőlünk 2 percre van gyalog (szempont volt költözésnél)
Unokatestvérem belvárosban: van 2 ovi is környékükön, de az annyira sittes, hogy 30 perc sétatávra viszik a gyereket magánba. Az mondjuk elvileg jó.Iskola nálunk általános van pár egész jó környező nagy városokban, sváb versenyistálló, művészsuli s 2 waldorf is, mindegyik max 15 perc kocsival, majd gyerek jelleme eldönti merre menjünk.
Középiskola számomra csak pár jöhet szóba, azok belvárosiak, majd meglátjuk mire oda jutunk milyen lesz ott a színvonal, mennyit romlik az / javul a környékünk. A belvárosba bejutni egyébként tisztán tömeggel tőlünk 1 óra, ha autóval ledobjuk a vonatig, akkor autóutat is beleszámítva 35-40 perc.
Én gyerekkoromban az egyik belvárosi középbe jártam, eleinte 30 perc volt tömeggel aztán költözéssel 1 óra 15 (belvárosi gimnázium, budapesten belül laktunk, de szar volt a köüzlekedése. van ilyen is!). Semmi bajom nem volt vele, befele menet ember olvas, zenét hallgat. Hazafele sem volt zavaró, maximum amikor már szórakozni járt az ember, de szerintem ne ahhoz válasszon az ember lakhatást, hogy majd amikor a gyerek 16+ lesz arra a pár évre az a pár nap neki kényelmes legyen

Tipikusan egyébként azok szoktak ilyeneken hüledezni akik világ életükben 15 percet ingáztak összesen. Gyerekként szerintem ez tök más... Önállóságra tanít + nem kiesett idő, ha talpraesett a gyerek. Legalábbis én így éltem meg, de mindig volt az a réteg aki csak tajtékzott hogy neki 1 órát kell haza tömeggel mennie...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Star Trek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest