Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
"mert mérnöki végzettséggel egy madarasban kötöttem ki"
Ha ez a madaras teszkot jelenti es tenyleg valami penztaros vagy arufeltolto akkor engem nagyon erdekelne, ha nem titok, hogy miert. Volt egy evfolyamtarsam a BME-n, okos gyerek volt, sose volt gondja a tanulassal, mernok lett o is, azota a harmadik orszagban lakik a csaladjaval, egy percet nem dolgozott mernokkent. Dolgozott konyhan, epitkezeseken, varrt, gyakorlatilag barmit megcsinal. Sose kerdeztem miert, nem akartam megbantani, lathatoan boldog volt. Ami tok jo dolog es nincs vele semmi gond. Csak azt nem ertem, hogy ehhez minek kellett az egyetem? Ha nem mernokkent fozott volna etterem konyhajan akkor rosszabb lett volna a kaja?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest