Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pb99.5

újonc

válasz emvy #42265 üzenetére

már 2x lebegtettem meg sokkal magasabb ajánlatot (i.e. piaci értékem nőtt), és sosem jött rá értelmezhető counter. Belsős teljesítményfelméréseim is mindig jól sikerültek.

Ez a fajta beszélgetés igazából mindig oda lyukad ki, hogy vannak akiket toltak/jó helyen voltak/tényleg kivételesen tehetségesek, és úgy képzelik el, hogy akit nem küldenek meg évi 20% emeléssel az lébecol vagy ügyefogyott.

Mégis, uraim, ha valahonnan jön 30-50%-kal magasabb ajánlat, és nem matchelik, akkor mit kéne tenni a "csapatjátkosnak", aki nem akar "jobhoppolni"? Még jobban igyekezni, hátha majd egyszer megesik rajta a vezetőség szíve? A minap beszéltünk erről ugyanitt: a karrierem eleje felé beígértek nekem a 30+%-os ajánlatra egy *potenciális* előléptetést majd 2.5 év múlva; ennyi idő alatt ez a különbség akkor egy lakás önereje volt kb.

#42259 mrots: Persze, szíve joga bárkit felvenni, de ugye megnézhette a CV-met előtte, és ha annyira kifogásolni valónak találta az előítéletem, tényleg minek behívni. Igazából még bunkónak is szíve joga lenni, itt csak azt bánom, hogy sikerült engem is kibillenteni a pókerarcomból.

Új hozzászólás Aktív témák