Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tboy93

nagyúr

válasz Ziyan #41582 üzenetére

"Mondanom sem kell, hogy ugyanolyan távol állok a célomtól, gyorsabb ütemben emelkednek az árak ezeknek köszönhetően, mint az én havi 1 milliós gyűjtögetésem erre a célra. Tudom, akkor kellett volna egy kis hitelt felvennem..."

Pont ebből lett nekem is elegem. Én nem 2020 óta, csak később értem el ezt a megtakarítási rátát, de az ingatlan árakat figyelve én arra jutottam, hogy amint megvolt a megfelelő önerő azonnal bevásároltuk magunkat az ingatlanpiacra.

- 2024-ben 94M-ért jutottam hozzá a házunkhoz
    - 2025-ben ugyanez a kivitelező 3 (!) km-el odébb, picit jobb lokációban városon belül ugyanazt a házat mint az enyém (alaprajzra és műszaki tartalomra is) 118M-ért adta el
    - 2026-ra ugyanez a kivitelező, ua. műszaki tartalommal, ugyanilyen 5 szobás házat épít hármat, a lokáció még mindig 5km-es körzeten belül, 142M-ért

2 év alatt 50% drágulás... b.szhatod az 1m/hó megtakarítást :) Én felvettem egy mocskos nagy törlesztőt, de már most nem egész egy évvel utána úgy gondolom hogy jól döntöttem, teljesen kiárazódtam volna ha nem így teszek.

(Fél szemmel azért sírok én is, 2 meglévő gyerekemre zéró támogatás járt, se babaváró, se csok és még pont a 3% előtt sikerült vásárolni, tehát az se :DDD Maradt a piaci 5.89% kamat.)

Új hozzászólás Aktív témák