Hirdetés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Mondanom sem kell, hogy ugyanolyan távol állok a célomtól, gyorsabb ütemben emelkednek az árak ezeknek köszönhetően, mint az én havi 1 milliós gyűjtögetésem erre a célra. Tudom, akkor kellett volna egy kis hitelt felvennem..."
Pont ebből lett nekem is elegem. Én nem 2020 óta, csak később értem el ezt a megtakarítási rátát, de az ingatlan árakat figyelve én arra jutottam, hogy amint megvolt a megfelelő önerő azonnal bevásároltuk magunkat az ingatlanpiacra.
- 2024-ben 94M-ért jutottam hozzá a házunkhoz
- 2025-ben ugyanez a kivitelező 3 (!) km-el odébb, picit jobb lokációban városon belül ugyanazt a házat mint az enyém (alaprajzra és műszaki tartalomra is) 118M-ért adta el
- 2026-ra ugyanez a kivitelező, ua. műszaki tartalommal, ugyanilyen 5 szobás házat épít hármat, a lokáció még mindig 5km-es körzeten belül, 142M-ért2 év alatt 50% drágulás... b.szhatod az 1m/hó megtakarítást
Én felvettem egy mocskos nagy törlesztőt, de már most nem egész egy évvel utána úgy gondolom hogy jól döntöttem, teljesen kiárazódtam volna ha nem így teszek. (Fél szemmel azért sírok én is, 2 meglévő gyerekemre zéró támogatás járt, se babaváró, se csok és még pont a 3% előtt sikerült vásárolni, tehát az se
Maradt a piaci 5.89% kamat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én felvettem egy mocskos nagy törlesztőt, de már most nem egész egy évvel utána úgy gondolom hogy jól döntöttem, teljesen kiárazódtam volna ha nem így teszek.
Maradt a piaci 5.89% kamat.)