Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy s25 ultra s-pen hiba
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
válasz
gergo5991
üzenetére
voltam hasonló helyzetben 3 alkalommal is, sok melóhely kiváló terep ilyesmire.
2 alkalommal megúsztam azzal, hogy kompletten ignoráltam őket, pedig az egyikük szerintem konkrétan szakemberre szorulna (csak akkor ezt nem tudtam mert új volt a cégnél, de hogy első este arról beszélt milyen színű hűtőnk lesz, egy erős jel lehetett volna
).
Ha már a főnököd is ellened van, akkor vagy bajban. A melód legyen rendben, a kommunikáció legyen minimális és kifogásolhatatlan, semmit ne mondj ami nem tényszerű, és legyenek meg a problémás üzeneteket ha esetleg pl munkaügyi perre kerülne sor.
Az sem baj, ha van olyan aki közvetlenül ismeri a sztorit és pártatlannak tekinthető.
Ha szereted a munkahelyi kapcsolatokat, mindig legyen ilyen es gondolkozz előre: üzeneteket nem törlünk, vitába nem mész bele, nem baj ha az elején világos mindenkinek mire megy ki a dolog és nem baj, ha a házakban van CCTV, hogy a fenyegetésnek legyen nyoma. Nincs semmi baj a munkahelyi kapcsolatokkal, csak óvatosnak kell lenni.
Ha úgy gondolod, hogy az ügy elmehet szexuális zaklatás irányába, akkor picit kellemetlenebb helyzetbe kerülhetsz mivel manapság elég gyorsan megbélyegzik az embert, ha ez van, nézz meló után.
Harmadik alkalom az ilyen volt esetemben. A csaj többször mondta, hogy ezt fogja tenni, az egyik ilyen beszélgetés fel lett véve szóval lábon lőtte magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).