Hirdetés
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
válasz
gergo5991
üzenetére
voltam hasonló helyzetben 3 alkalommal is, sok melóhely kiváló terep ilyesmire.
2 alkalommal megúsztam azzal, hogy kompletten ignoráltam őket, pedig az egyikük szerintem konkrétan szakemberre szorulna (csak akkor ezt nem tudtam mert új volt a cégnél, de hogy első este arról beszélt milyen színű hűtőnk lesz, egy erős jel lehetett volna
).
Ha már a főnököd is ellened van, akkor vagy bajban. A melód legyen rendben, a kommunikáció legyen minimális és kifogásolhatatlan, semmit ne mondj ami nem tényszerű, és legyenek meg a problémás üzeneteket ha esetleg pl munkaügyi perre kerülne sor.
Az sem baj, ha van olyan aki közvetlenül ismeri a sztorit és pártatlannak tekinthető.
Ha szereted a munkahelyi kapcsolatokat, mindig legyen ilyen es gondolkozz előre: üzeneteket nem törlünk, vitába nem mész bele, nem baj ha az elején világos mindenkinek mire megy ki a dolog és nem baj, ha a házakban van CCTV, hogy a fenyegetésnek legyen nyoma. Nincs semmi baj a munkahelyi kapcsolatokkal, csak óvatosnak kell lenni.
Ha úgy gondolod, hogy az ügy elmehet szexuális zaklatás irányába, akkor picit kellemetlenebb helyzetbe kerülhetsz mivel manapság elég gyorsan megbélyegzik az embert, ha ez van, nézz meló után.
Harmadik alkalom az ilyen volt esetemben. A csaj többször mondta, hogy ezt fogja tenni, az egyik ilyen beszélgetés fel lett véve szóval lábon lőtte magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).