Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• n00n

őstag

válasz -Skylake- #40231 üzenetére

Jelenleg egy 6 fős Devops csapatnak vagyok a Leadje. Senki nem keres kettő alatt nálunk. És nem azért mert ennyire jól fizetünk, hanem mert olcsóbban nem találsz jó szakembert. Én is látom hogy sok cég próbálkozik, hátha talál ennyiért, de vagy évekig elhúzódik a keresés vagy felvesznek valakit aki papíron Senior, de kb képtelen az önálló munkavégzésre és csak akkor halad ha szájbarágós ticketeket kap, pontos implementációs tervvel, magától képtelen a kreatív munkára. Lassan resgáló multi lévén 1-2 évig elvegetál, amíg végre vagy elküldik vagy Ő dobbant előtte egy jobb offerért. Mert hát a CVje alapján Ő Senior és volt is már nagy nevű multiknál, aztán a valóságban jobb esetben medior, de sokszor inkább junior szinten vannak munkavégzésre. Hány ilyet interjúztattam már. Nyilván az én tapasztalatom nem általános és a linkelt poszt is egy fejvadász merítése, nyilván nem mindenkire igaz. De azt gondolom ha valaki legalább egy cloudot az alapoktól teljesen behatóan ismer, mellette penge Kubernetesből és valami CI/CD toolból, nem kereshet ma br 2 millió alatt. Ha van ilyen és szeretne lépni figyelje a NoFluffot, húsvét után mi is keresünk majd ilyen sávval, Senior/Staff színten. Cég nevet nem szeretnék írni, nem szeretnék itt beazonosítható lenni, így is már többet írtam mint kellett volna 😀

Új hozzászólás Aktív témák