- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
En a munkat penzert csinalom, amugy lenne jobb dolgom is. Ettol meg persze szeretem csinalni, de a penz az penz. 25 evesen ingyen is csinaltam volna, de tul sokat tapasztaltam mar. Most ugy vagyok vele, hogy aki fizet, az rendeli a zenet.
Ha azt mondjak nem tudunk fizetest emelni, nem tudunk eloleptetni, mert nincs hova es feladatot se tudunk adni, akkor en nem eroltetem a dolgot. Most jatszhatom azt, hogy az egesz csapat helyett csinalom a jira ticketeket, de akkor ok minek vannak? Itt mindenki azt irja, hogy mennyi sok a melo naluk, en minden eddigi munkahelyemen azert mondtam fel, mert nem tudtak munkat adni es csak ultem, mint egy hulye. Az egyik helyen 1 evig nem csinaltam semmit a masikon 2 evig, a mostani helyen is 2 evnel tartok lassan. Egyik baratom azt mondta, hogy reg kinottem a magyar piacot, lehet, hogy neki van igaza, vagy siman megbolondultam mar. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Gumi és felni topik
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 - 14"2K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11- RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha azt mondjak nem tudunk fizetest emelni, nem tudunk eloleptetni, mert nincs hova es feladatot se tudunk adni, akkor en nem eroltetem a dolgot. Most jatszhatom azt, hogy az egesz csapat helyett csinalom a jira ticketeket, de akkor ok minek vannak? Itt mindenki azt irja, hogy mennyi sok a melo naluk, en minden eddigi munkahelyemen azert mondtam fel, mert nem tudtak munkat adni es csak ultem, mint egy hulye. Az egyik helyen 1 evig nem csinaltam semmit a masikon 2 evig, a mostani helyen is 2 evnel tartok lassan. Egyik baratom azt mondta, hogy reg kinottem a magyar piacot, lehet, hogy neki van igaza, vagy siman megbolondultam mar.