- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Vision
üzenetére
Nem azokra a 2-es 3-as tanulókra értem, akik lusták/buták. Hanem akik pl okos és könnyen tanuló emberek, de az adott tárgy nem érdekli őket.
Nekem is volt olyan osztálytársam, aki tökéletes ívben lesz@rt néhány tantárgyat és annyit foglalkozott vele, hogy ne bukjon meg, más tárgyakban meg aktivizálta magát és ragadt rá a tudás. Sokra is vitte később.Töri meg... értem én, hogy összefüggések. Jó dolog és hasznos, főleg, ha az elmúlt 70-100 év történelmét nézzük.
De már bocsánat, de teljesen lesz@rom, hogy i.e 792-ben mit termesztettek Ázsia délkeleti részén, ahogy azt is, hogy ugyanebben az évben hogy hívták a 12. uralkodót, aki puccsal megszerezte a hatalmat. Úgy gondolom ezek összefüggés ide vagy oda, már csak említés szintjén érdekesek, de nem témazáró és vaktérkép mélységben...
Nyilván nem a tananyag nullázása, hanem az átalakítása lenne a megfelelő stratégia.
De amúgy jah, "elit" gimibe (általánosban meg pláne, a sznobság netovábbja volt a hely, mind tanárok, mind diákok terén) jártam, aztán az évfolyamtársaimnak erős 50%-a ugyanolyan felnőtt lett, mint akik nem tanultak. Legalábbis ami az általános szövegértést, vagy akár a pénzügyi tudatosságot, vagy az elvárható mai tájékozottságot/talpraesettséget illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest