Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
tag
Nem az a baj. A baj az, hogy ott egyszerűen nem ugyanazt értik bank alatt mint itt. Az a lakossági bankolás, ami itt az OTP, az zömmel a kantonbankok szintjén megy, azok megvesznek egy kész Finnova vagy Avaloq csomagot, aztán jól van (tehát ha itt szeretnél érvényesülni, akkor ezekhez kell értened, amihez magyarként nem fogsz) a nagybankok meg más liga, teljesen más fókuszú projektekkel, amilyeneket itthon maximum pár helyen tudsz behúzni - és ha oda pályázol ezt a hátteret fogják nézni.
És ez csak egy pici példa arról, hogy összességében teljesen más a gazdasági szerkezet. Mielőtt kimentem Svájcba 2014ben, itthon termeléslogisztikai rendszerekkel foglalkoztam nagy gyártó cégeknél. Na Svájcban ilyen tapasztalat egyszerűen nem kell, mert nincsenek olyan cégek, mint itt mondjuk az Audi amikor fossák ki a tömegtermelést. Szóval ezzel nem tudtam kijutni, kénytelen voltam beiktatni egy surranópályát MS BizTalk vonalon, amivel már igen. Teljesen más a gazdaság szerkezete, más projektek vannak, amikhez tapasztalatot felszívni itthon ugyan lehet, de azért nem triviális.
Az igazsághoz hozzátartozik persze, hogy én BA/PO vagyok, ott a fentiek sokkal jobban számítanak mint a deveknél, de azért az ismerősök elmondása alapján ott is megvan ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Trollok komolyan
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jövedelem
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs