Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fpatrik17

    senior tag

    válasz 426os #32768 üzenetére

    +1

    Na látom, jól felkavartam itt az állóvizet. Elnézést nem ez volt a célom. Akkor picit kifejtve, összeszedve:

    Végzettség és szakma témához:
    Műszaki menedzser végzettséggel én géptervezésben dolgoztam 7 évig. Utóbbi időben emelett maszekban bedolgoztam/dolgozok tervező irodának és más magáncégnek is, ahol főleg GPT és GO jogosultsággal rendelkező emberek irják alá a terveimet (amennyiben szükséges). Ezek között Notified Body által ellenőrzőtt nyomástartó edénytervek és csőszakaszok is szerepelnek, továbbá acélszerkezetek és sok más minden mennyiségben.
    Tudom, sok mindenkinek a papir a minden, de én ezt azóta ezt nem igen tudom elfogadni, hogy egy jól menő olajipari cég vezető tervezője gépészMÉRNÖK végzettséggel 10+ év tapasztalttal (BSC+MSC+jogosultságok) kiadott egy olyan tervet, amit csak úgy lehetett legyártani, hogy a hegesztő bennemarad a tartályban. :D (SOHA nem dolgozott gyártás mellett, de ez akkor sem mentség.)

    Sulihoz:
    A +5 db tárgy pótlása, hogy megfeleljek gépészmérnöknek már többször megfordult a fejemben, de a kevéske szabadidőmet eddig mindig inkább munkára és tapasztalatszerzésre forditottam. Őszintén a puszta tudattól h*nyok, hogy Matek 3 meg egy-két töltelék tárgy miatt visszamenjek egyetemre + államvizsgázzak és szakdolgozzak egy olyan titulus miatt, aminek gyakorlati haszna annyi lenne a valóságban, hogy X év múlva alá is irhassak. :D

    Új munkahely és Senior megnevezéshez:
    A Senior pozció itt azért járt, mert 5+ éve Gáz és Olajiparban dolgoztam hasonló területen. A diplomám pedig semennyire sem érdekelte őket, mivel látták, hogy értek ahhoz, amihez kell. :)

    +mégegy, de ez már nagyon off:
    Interjúztattam kétszer Gépész MSc-s srácot is. Az egyik alapból leves volt, a másikkal szerencsére tudtam fél évig együtt dolgozni. Utóbbinál láttam, hogy nagyon jó műszaki alapot adott az egyetem, de a tervezéshez szükséges látásmódot és gondolkodást nem sikerült ott se összehoznunk hosszútávon. Javasoltam neki a szimulációs irányt máshol, azóta is abban dolgozik külföldön. :K

    [ Szerkesztve ]

    • Honor Magic5 Pro •

Új hozzászólás Aktív témák