- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
the dealer
tag
válasz
Vision #21536 üzenetére
Én is ezt néztem még nagyjából egy éve, hogy kertvárosi területeken, annyi egy ház mint idehaza. Tény, hogy belvárosi részeken tényleg ott is olyan nehéz ingatlan venni mint idehaza vagy még nehezebb is pár helyen. Ilyen szempontból mondjuk a legrosszabb egy London, tehát nagyon messze kell ingatlan venned a centrumtól, hogy jobb legyen a fizetés/ingatlanra költött pénz aránya Budapesthez képest.
GeeForGolf, ha többet tudnál itthon félretenni, akkor mi tart kint téged ott északra? Egyébként amellett hogy albit fizetsz, sztem így is többet tudsz félretenni, max nem tudsz belőle ingatlan venni, mert a félretett pénz/ingatlan ár arány nem olyan jó mint otthon, viszont ez nem egyenlő azzal, hogy mennyit tudsz félretenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Suzuki topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest