Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inerciapont

friss újonc

Sziasztok!

Eljutottam egy interjú harmadik és egyben utolsó köréig, ahol az esetleges manageremmel és a csapatommal lenne egy kis ismerkedés. Viszont ez instant rossz érzéseket keltett bennem.
    Eddig kétszer helyezkedtem el ilyen "ismerkedős-bemutatkozós" lépcsőfokkal is rendelkező pozícióba. Mindkét alkalommal az lett a vége hogy bekerültem egy szörnyű közösségbe ahol csak a fúrás ment, gyakorlatilag látens autistákkal voltam összezárva. Emiatt most azt érzem, hogy ismét ilyesmi állhat a háttérben, és elég rossz érzéseim vannak. Egyébként mindenki külföldi lenne, idegen lokációkból. IT devopsról van szó. Én ezt amúgy is elég veszélyesnek érzem, hogy személyesen sosem találkoznék velük.

Tudom meg kéne próbálnom végigmenni ezen a körön is, elég sima ügy lenne, nyilván több pénz (bár plusz 100-200 bruttó most annyira azért nem motiválna, főleg ha kiszámolom egy esetlegesen sokkal nagyobb szoporólleren való utazásért cserébe, ebből a plusz lóvéból azért olyan sok mindent nem lehet venni manapság még éves szinten sem). Elég racionális ember vagyok, de rossz érzéseim vannak.

Másnak is vannak hasonló tapasztalatai ezekkel a bratyizós interjús pozikkal?

Új hozzászólás Aktív témák