Hirdetés
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
inerciapont
friss újonc
Sziasztok!
Eljutottam egy interjú harmadik és egyben utolsó köréig, ahol az esetleges manageremmel és a csapatommal lenne egy kis ismerkedés. Viszont ez instant rossz érzéseket keltett bennem.
Eddig kétszer helyezkedtem el ilyen "ismerkedős-bemutatkozós" lépcsőfokkal is rendelkező pozícióba. Mindkét alkalommal az lett a vége hogy bekerültem egy szörnyű közösségbe ahol csak a fúrás ment, gyakorlatilag látens autistákkal voltam összezárva. Emiatt most azt érzem, hogy ismét ilyesmi állhat a háttérben, és elég rossz érzéseim vannak. Egyébként mindenki külföldi lenne, idegen lokációkból. IT devopsról van szó. Én ezt amúgy is elég veszélyesnek érzem, hogy személyesen sosem találkoznék velük.Tudom meg kéne próbálnom végigmenni ezen a körön is, elég sima ügy lenne, nyilván több pénz (bár plusz 100-200 bruttó most annyira azért nem motiválna, főleg ha kiszámolom egy esetlegesen sokkal nagyobb szoporólleren való utazásért cserébe, ebből a plusz lóvéból azért olyan sok mindent nem lehet venni manapság még éves szinten sem). Elég racionális ember vagyok, de rossz érzéseim vannak.
Másnak is vannak hasonló tapasztalatai ezekkel a bratyizós interjús pozikkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Cyberpunk 2077
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest