Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már nagyon elegem kezd lenni az itthoni munkakeresésből. Heti történés: megkeres a HR-es kisasszony. Beszélgetés során kiderül, hogy egy beugró TestDome feladat megoldás után tudnánk továbblépni. Én ezt visszautasítottam a szokásos indokokkal: idegesítő, semmitmondó és egy jó implementáció után a "too slow" és társai kommentek éretelmezhetetlenek számomra (ha csak én vagyok ezzel így kérlek jelezzétek, nem tartom magam rocksztárnak).
Nade, ha kérek valamit akkor illik ajánlani alternatívát. Felajánlottam, meglévő repók illetve egy próba feladat megoldását (de ezt is gyorsan befejezem, innentől kezdve csak akkor leszek hajlandó ha nem feleslegesen dolgozom). Jött a nemleges válasz egy olyan magyarázattal, hogy ők sem szeretik a TestDome féle felmérést(!) de mindenki ezt csinálja ezért nekem is ezt kell, persze az önéletrajzom alapján szívesen beszélgetnének velem. A végeredményt pedig nem veszik figyelembe (haha, persze).
Akkor én felteszem a kérdést, ennyire unatkoznak vagy tényleg keresnek munkatársakat?
Namost én ezt megint elutasítom.
Vélemény?
Szerk.: még egy kis adalék, csinálok egy házit megint. Két kis microservice nem nagy feladat. Felhasználandó anyagnak kaptam két osztályt, magyar függvény és változó nevekkel (implements Serializable, klasszic Eclipse osztrály
) . Lehet tényleg az Én arcom nagy de már most elment tőle a kedvem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Érkezik az On the Edge, a körökre osztott wuxia RPG
- AliExpress tapasztalatok
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) . Lehet tényleg az Én arcom nagy de már most elment tőle a kedvem...