Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
válasz
Vision
üzenetére
Olvasd el amit írtam, még ember nem volt aki kétségbe vonta volna hogy Buda>Pest. Ingatlanos kérdésben (meg itt a topikban is) inkább az ár/érték arány a vita tárgya, ezt nyerik meg külső budai kerületek (szerintem), de hogy egy belső kerületi (mindegy hogy Buda, vagy Pest) miért élhetőbb mint a 9-10 normális részei, azt nem tudom...lehet van 1-2 park, meg körözgetés a parkolóért, de a közlekedés kb ugyanaz, kivéve persze a kiemeltek (4-6 vill) vonalán.
A külsőbb pesti-budai kerületek pedig azoknak vannak, akiknek nem futja jobbra. Sorry.
Igen, a sajtburgerben pedig sajt van
Szerintem mindenki budai belsőben/külsőben lakna pesti külső helyett ha tehetné, és pest külső valóban olcsóbb. Ezt leírni is időpazarlás volt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem mindenki budai belsőben/külsőben lakna pesti külső helyett ha tehetné, és pest külső valóban olcsóbb. Ezt leírni is időpazarlás volt