Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Vagy el kell fogadni, hogy IT-s alkalmazottkent nem lesz az ember kozep-kozeposztalybeli huszonevesen.
[link]
4 fos csaladnal havi netto 2 misi kell a kozep-kozep osztaly, legalabb is kiszamolo szamitasa szerint.Szerintem azert csak fizetest nezni csaloka, de annyira nem elrugaszkodott amit mond.
Jobban elek a "szuper" IT-s fietesembol mint a szuleim vagy nagyszuleim, igy is hamarabb ertem el azt amit ok. De nem hisztiztem, mikor 25 evesen emg nem volt belvarosi lakasom (mondjuk most sincs, nem is kene
)Plusz az is valami, ha az ember rajon, hogy annyira nem szuper az az IT-s fizetes. De kulfoldon sem... Aki ma nem tud boldogulni itthon programozokent nem tudom mire szamit kint, ahol mindig is nehezebb lesz ervenyesulni a nyelvi es kulturalis differencia miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)