- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Vision
üzenetére
Zavar téged, hogy ilyen jól elvagyok vele?
Nem kritikus rendszer, ha annyira lehalna, akkor visszatérnek az Excelre, mint minden rendes lízingcégnél. Ha fejlesztés kell nekik, akkor veszek ki szabadnapokat, és megcsinálom, elvégre napidíjas vagyok. Ezért jó, hogy közlegény vagyok, nem sírnak a melóhelyemen, ha hiányzok pár napot. Legutóbb annyit fizettek egy nagyobb fejlesztésért, hogy elmentem egy egész hónapra szabadságra, abból két hetet fejlesztettem, a többit a családdal töltöttem. Ja és magáért az üzemeltetésért is folyamatosan fizetnek havidíjat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kritikus rendszer, ha annyira lehalna, akkor visszatérnek az Excelre, mint minden rendes lízingcégnél. Ha fejlesztés kell nekik, akkor veszek ki szabadnapokat, és megcsinálom, elvégre napidíjas vagyok. Ezért jó, hogy közlegény vagyok, nem sírnak a melóhelyemen, ha hiányzok pár napot. Legutóbb annyit fizettek egy nagyobb fejlesztésért, hogy elmentem egy egész hónapra szabadságra, abból két hetet fejlesztettem, a többit a családdal töltöttem. Ja és magáért az üzemeltetésért is folyamatosan fizetnek havidíjat.