Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem szépen menne.
-
Gyusz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem igen, bár nem tudom, hogy procira mennyire érzékeny a játék.
-
Sirandrish
legenda
menne ez a gépemen? az adataimnál van

-
Henker2
addikt
Sziasztok! Van valakinek 7900GTO vidikarihoz hasonló kaliberű karija? Persze Nvidia-ban. A kérdésem lényege: Nekem 7900GTO-m van. Kinek melyik driver van fent hozzá? Nekem egyfolytában 1-2 perc után mindig kilép a gém. Segitsetek
-
törölt tag
Hy!
Helokopteres résznél járok kb 3-4 nekifutottam de ugy látszig a reflexem nem a régi.Valami okosság?
-
Gyusz
őstag
Végigjátszottam a játékot és tényleg elég rövid volt. Pedig a második pálya nagyon hosszúnak tűnt, azt hittem a többi is olyan lesz. Egyébként viccesek voltak a fejlesztők, mert ha a pálya végén nem volt főellenség, akkor a következő pályán már kettőt is le kellett gyűrni. Összességében tetszett, a Max Payne ugyan még mindig jobb, de a legjobb klón címet a Stranglehold érdemli.
-
válasz
Andrewstarr
üzenetére
Vedd meg az eredetit és nem lesz ilyen gondod, egyéb Warezos kérdéseidet pedig csak az alapelvek elolvasása után tedd fel lécci

-
Drizzt
nagyúr
Aki már eljutott legalább chapter 3-ig, az pls küldjön már nekem egy checkpoint fájlt! Elvileg a windows dokumentumok mappában van egy Stranglehold nevű mappa, s azon belül van a checkpoints mappa, azon belül meg a fájl!
S ide légyszi:
gorgeri@gmail.com
köszi előre is!
-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok!
Ötleteket kérek szépen, miért nem indulhat nálam ez a játék.
Menü bejön, nehézségi szint utáni tölt a játék, kidobja az alábbi
hibát, utána fekete képernyő:
"Message:
Rendering thread exception:
General protection fault!
History: Address:0x98aeb8
file name not found"Adatok:
hardware:
C2D 6400, 2GB ram,galaxy 7900 gs
Szoft: crack,163.71 nvidia driver, XP sp2 win 32 bit,NETframe 2.0, új directx
daemon 4.03Várom az ötleteket, előre is köszi mindenkinek:
Andrej -
fataliga már itt is osztod a Zészt?

-
fataliga
tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Játékban nemigen lehet kikapcsolni, nv-nél drivelből lehet többek közt ezt is állítani
ha ATI-nál van rá lehetőség , próbáld meg. -
-
fataliga
tag
Megkeresed a stranglehold .lnk-t (ha nincs parancsikon az asztalon), jobb klikk, tulajdonságok, parancsikon fül, cél és oda beírod:
"D:\Midway Home Entertainment\Stranglehold\Binaries\MCELauncher.exe" Retail-Stranglehold.exe -language=eng -resx=1280 -resy=1024
Elérési út ugye mindenkinél más, tehát csak a vége a lényeg, ami lehet bármi.
-
nem ez a max, ahogy elnézem a játék belövi magának amit szerinte még a kártyád elbír, nekem 1280*900-as felbontást engedett max, de az olyan idiótán nézett ki, hogy inkább nyomtam 1024*768-ban, gyönyörű vót, de ha szétnézel a topicban elvileg valaki leírta, hogy melyik fájlban kell kutakodni, és elvileg át lehet állítani

s7evcsenko: Ki lehet onnan jutni türelem, csak nyugiba szépen lassan ki lehet ott jutni
-
törölt tag
Hy!
Most telepítettem de annyira megtetszett,hogy a heti müsorom ez lesz munka után.Hihetetlen grafika

-
-
m4rc!
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem, az, hogy max 60fps-ed van az a v-sync miatt van, ha kikapcsolod lesz az több is.
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
V-synch miatt van.
-
Hát akkor passz...
Én 1440/900-on játszom!
És ha kikapcsolsz mellette valamit??A lézeres résznél mi a rákot csináljak??
Folytan csapdába kerülök... úgy értem nem tudok továbbmenni, mert mindenhol lézer van!
Föl a lépcsőn, le a lépcsőn, gugolás, előre, aztán csapda...
Időre kell mennem?

-
m4rc!
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem mondod..., de max 800x600-at enged..

-
-
m4rc!
őstag
Ennél a gémnél télleg 800x600 a max felbontás??
Mert ennél feljebb nem tom tenni..
-
Kanczy
veterán
rohadtul bejött a játék...nincs is jobb,mint precision aim-mel lőni a fejeseket

(na jó lehet,hogy a barrage
)szóval mindenkinek ajánlom,aki szeret lőőőőőni (nekem most pont ez kellett MoH : A mellett ~> zúzás,és jó kis lassítós móka)
ja és a vége is tök vicc

-
Skynet258
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem tom pontosan merre jársz, de ha kilőtted a helit (a villánál), akkor már nincs sok hátra.
Onnan agyatlan hent az egész
-
-
Skynet258
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Olvasom a kommenteket, de ahogy látom, csak nekem van olyan érzésem, hogy ez a game olyan...semmilyen. Szép-szép, de nekem elég árkádos a cucc. Főleg azért, mert egy pálya áll 2-3 nagyobb teremből/udvarból, és minnél beljebb jutok, annál többen jönnek. Időnként Serious Sam érzésem volt, csak jönnek, mint akiket scripten rángatnak...
Néha sikerült is felidegesítenie, de azért végigtoltam. Aztán uninstall, lett is hely bőven
Mod: véletlenül "válasz" lett...
-
-
mad1
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
60hz es a moncsid?
-
Ciao All.
Valaki használja a "fraps" nevű progit?
Nekem 60 fölé sose megy a játék... lehetséges ez?

-
mad1
veterán
hogy lehet wide felbontast beallitani????
amugy no1 a game -
háháháháhá
vettem még 1 512-es ramot, elindult, 1280*800-ban mindent ráadtam amit lehetett a játékban, mondjuk az nem sok volt, de nagyon szép
csak rövid volt kicsit, olyan 6 óra játékidő úgy hogy még bénázgattam is kicsikét
mindenesetre jó lett nagyon jó, frankó effektekkel 
-
Mozso26
senior tag
Na most volt idöm játszani vele és nekem nem lépett ki. Lödöztem a helikopterrel meg utána hajokat süjesztettem , viszont aszem a háttérben lett egy hibaüzi amit nem tudtam megnézni.
-
laci06
senior tag
tegnap este felraktam, ma késő délután végére is értem, nem olyan hosszú, de baromira bejön
lehet, hogy majd még hardon is nekiállok...
tetszik ez az ugrálós, mátrixolós, mindenkit végiggyilkolós stilus, a zenét tényleg nagyon eltalálták, tök jól el voltam vele, mondjuk a realitásokat teljes mértékben nélkülözi... -
Drizzt
nagyúr
Bakker!!! Kilép a 16 drogfőzde kinyiffantása opályautána appcrasshel. Valakinek van még ilyen? Ott aztán tölthetek is, meg minden, semmi nem segít. Vista+163.71 driver.
-
manutdzoli
senior tag
Jövőhét végén kész a gépem,aztán én is végigtolom ezt a brutál játékot

-
tkesy
őstag
Engem az első ilyen "sokk" akkor ért, mikor anno valami F22 ..... nevű játéknak 20 db kisfloppy kellett, mert becsomagolva is csak annyira fért rá... addig bőven elvoltunk egy 10 kisfloppy-s pakkal is...
Amire viszont kiváncsi lennék, hogy mit hagytak ki az XBOX360 -as verzióból, vagy mit raktak bele pluszba a PC verzióba, mert a konzolos verzió iso-ja csak 6 Gb....

-
feka007
veterán
Új verseny látszik feltűnni a fejlesztők között: ki tud nagyobb méretű játékot csinálni...
De tényleg, nemrég még elszörnyedtünk, ha megláttunk egy 5 gigánál nagyobb méretű játékot, most meg 6 giga az alap... 
-
Silenzio
addikt
Mert nem torrentezel közben, nem hagyod megnyitva a firefoxot 27 ablakkal, durván tuningolsz vagy, ami a legvalószínűbb: karban tudod tartani a géped, beleértve a szutyok Windows-t is. Vagy XP-t használsz, a kolléga meg Vistát... Vagy lófax karikára metélve, szerintem a mai IT érában nem meglepő semmi, pláne ilyen csekély "anomália". Egy tanárom ismert olyan programozó matematikust, aki elvből hagyta ott a szakmát, mert olyan dolgokkal szembesült amit a matematika nyelvén és inercia rendszerén belül nem tudott magyarázni. Hja, ez már filozófia, meg káosz-elmélet...
Amúgy meg a fene egye meg a sok 8800 tulajdonost! Remélem nemsokára nekem is ilyen lesz
... Bár jobban esne egy 2900xt
-
Silenzio
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
A konfigod nem gyengébb az enyémnél, menni fog szépen, feltéve hogy sikerül elindítani...
P.S.: nem túl szép a játék, de iszonyat jó ahogy szakadnak szét a dolgok, és dőlnek le az állványok (az első pálya ugyebár, addig jutottam ennyi idő alatt)... Azért a Max Payne 2 sem volt sokkal csúnyább, csak kissé steril. A 2. pályával nem tom mi baj, nekem nagyon tetszik ott a grafikai kidolgozottság. Persze tavaly az El Matador is tudta ezt a látványt, ha jól emlékszem...
-
Silenzio
addikt
Te vagy
Na jó, átírtam mert már nagyjából fél éve nem felel meg a valóságnak, és eszembe jutott hátha egyesek megnéznék...Van egy jó meg egy rossz hírem:
A jó hír hogy sikerült működésre bírnom, a rossz hogy nekem ehhez Win Xp x64-es kellett, amit igen kevesen használnak. Vistán ugye már leírtam mit produkált, lehet kevés volt a helyem, de szerintem 4 giga pagefile meg 3 giga szabad hely elég kell legyen egy 2 gigás demónak... (a 3 gigát a feltelepítés utánra értem)
Win XP-n drivercsere után sem ment, hiába rimánkodtam. Én azonban 3 windows-t használok, az XP64 maradék és már épp töröltem volna, de sajna van valami az XP SP2-ben vagy a szoftvereimben, ami miatt nem tölti be a pályákat. Az XP64 ugyan gagyi, és 10-ből 3 játék tuti nem fut vele, de ezek szerint egy ideig biztos megmarad a vinyón... Mert ehhez a stuffhoz nálam sajna ő kellett... Ja még valami, kapkodtam és nem engedélyeztem a tűzfalnak hogy a játék kimenjen a netre, lehet ez is jelent valamit. Amúgy ZoneAlarm és Nod32 védi a WinXP-t, a 64 bitest meg Avast! és asszem a Windows saját tűzfala... Remélem valakinek hasznosak az infók, ugyanis, mint az a konfigomból és az előző hozzászólásomból kiderül, 1 giga ramom van, ám a játék igen jól fut. Az hagyján hogy a tuningolatlan 8600 GT 40-50 fps-sel mozgatja még ha sok ellenfél is van, de a ram sem bizonyult túlságosan kevésnek. 20 másodpercig töltöget, és néha beakad úgy 1-1 másodpercre, ami azért nem meglepő. Ha esetleg akad kéznél XP64, mint nekem (nagy mázli), akkor próbáljátok ki, hátha, de csak emiatt nem éri meg a Win-t újrarakni. Minden panaszkodónak sok szerencsét! Nekem hál' istennek volt. Azért gondolom akadnak páran akik 32 bites XP-n tolják, javítsatok ki ha nem, de azért megfordult az agyamban a szörnyű gondolat hogy 64 bites hardver-t igényel...
-
Silenzio
addikt
Nálam a Bioshock simán elfutott 30-60 fps-sel. Ez XP alatt meg se nyikkant, Vista alatt meg kerek 5 perc töltögetés után beindult, aztán újabb 3 percig swappelt mire meg tudtam mozdulni, aztán miután megmozdultam újabb 3 perc... Megpróbálom a full változattal. Ezek után elég nehéz elhinni hogy PONT 2x annyi rammal tökéletesen fut. Jó, swappeljen, akadjon meg néha, de hogy nem lehet vele nyomulni?
Ki érti ezt? -
ent
őstag
Ott tartok ahol be kell jutni a fővezír kastályába: hatalmas gém. Olyan ötletek vannak benne, amit eddig még egyik játékban se láttam. Az eső kimondottan tetszett a manus haján, dzsekijén. A hangokat és a zenét nagyon eltalálták.
Grafban se szégyenkezhet. Azért az átirat rendesen látszik rajta .(konzol)
-
-
strebacom
senior tag
Most nyomtam végig másodjára de aszem elég volt belöle, nagyon jó game,de isznyat gépigénye van, aminek nem kéne igy lennie, pl a procit annyira kihasználja, hogy ha a háttérben a torrent letöltött valamit egy pillantra mikor halottam a torrentkliensem csippantó hangját megröccent a kép, monjuk ilyet már rég láttam még annó....

-
ToxLee
őstag
Némi info azoknak akiknek ATI VGA van és restartol a gép.
Menjetek fel az ATI hivatalos honlapjára és szedjétek le:
ATI Catalyst 7.9 és az ehhez tartozó 7.9 VGA drivert is.
Majd keresetek a neten
NetFrameWork 2.0 nevezetű progit és telepítsétek fel mindet.
1. 7.9 VGA Driver
2. 7.9 Catalyst
3. Netframework 2.0
Nálam ez megoldotta a problámát és már tökéletessen fut a játék. -
ToxLee
őstag
NVIDIa kártya tulajok figyelem !!!
1.:162.18_forceware_winxp_international_whql driver
2.:Netframework 2.0
Nekem ezek telepitése után indult csak el a game. -
-
alien_
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem tudom, de szép summát kaphattak, hogyha megérte nekik ennyi vásárlót elhajtani a gépigénnyel...
Már a demónál volt egy olyan érzésem, hogy ezt a játékot inkább konzolra írták, a pc-s verzió csak amolyan optimalizálatlan átirat. Ugyanezzel a motorral a Bioshock-ot pl normálisan meg tudták csinálni... -
Midway fórum ezt írja a minimum konfigra:
Stranglehold PC Minimum Requirements
Windows® XP SP2 or Windows Vista™ operating system(s)
Intel® CoreTM Duo or AMD X2 Processor
2 Gigs of Ram
15 Gigs of Hard Drive space
ATI™ X1300 or Nvidia GeForce® 7800 or higher
Online 2-6 players
Supported Resolutions: 640x400, 640x480, 800x600, 848x480, 1024x768, 1280x720, 1280x800, 1280x1024, 1360x768, 1440x900, 1680x1050, 1920x1080
*Resolution support may vary based on individual hardware.
If you would like information about what video cards will support the game you can review the 3D chipset guide. The game requires at least 3.0 pixel shader support in addition to at least 128m of video ram. If you have questions please feel free to Ask a Question of the Customer/Technical Support Department.
elmennek a jó búsba, nem elég, hogy 2 rohadt nagy dualos dvd ráadásul 1 űrhajót kér

-
Eagle16
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Igen van, most letöltöm a legújabb béta drivert, hátha.
Tegnap single töltése után dobott egy kékhalált is....
Előtte viszont monden gond nélkül ment a multi, 6 emberrrel toltam vagy 10 percig.
És TUTI hogy nem igényel 2 gb ramot, mivel teljesen simán futott 1gb-al is, nem swappolt, semmi. Próbáltam már win 2000 kompatibilitással is futtatni
Minden kipróbálok. Jah, és van fennt augusztusi directx is. -
Neked van fenn Sp2? Én még arra gondoltam esetleg, hogy megpróbálom azzal, mivel jelenleg csak az sp1-em van fenn, ez nem lehet az oka?mer a driverekkel tegnap egész délután szórakoztam, még valami százakárhanyast is felraktam szegény kis 7300GT-mnek, de csak annyira jutottam vele, hogy most nem kapcsolgatja a monitort ki be, hanem most a fekete képernyőm, az hol kisebb hol nagyobb, és nagynehezen ctr-alt-del-el be tudom zárni

-
fataliga
tag
Ez a játék kezd bedurvulni lol, iszonyat durva

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- LG LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kézel lábbal cserélném lefele de nemjön össze a lé

(és végre tudok játszani ezzel a játékkal...)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként szvsz elég unalmas játék egy idő után...már kb. várom a végét

nem egy nagy vasziszdasz, de élvezhető volt, és nekem ennyi elég lenne ennél is