Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Némi info azoknak akiknek ATI VGA van és restartol a gép.
Menjetek fel az ATI hivatalos honlapjára és szedjétek le:
ATI Catalyst 7.9 és az ehhez tartozó 7.9 VGA drivert is.
Majd keresetek a neten
NetFrameWork 2.0 nevezetű progit és telepítsétek fel mindet.
1. 7.9 VGA Driver
2. 7.9 Catalyst
3. Netframework 2.0
Nálam ez megoldotta a problámát és már tökéletessen fut a játék. -
ToxLee
őstag
NVIDIa kártya tulajok figyelem !!!
1.:162.18_forceware_winxp_international_whql driver
2.:Netframework 2.0
Nekem ezek telepitése után indult csak el a game. -
ToxLee
őstag
-
ToxLee
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
13GB.
-
ToxLee
őstag
MOST NÉZEM ,HOGY A MULTI INGYENES, de nem tudok csatlakozni sehova se. Az is érdekes ,hogy csak 2 szerver van.

-
ToxLee
őstag
VÉGIGVITTEM!!!!!!!
Nagyon zsír!!! -
ToxLee
őstag
Már megcsináltam 5 chaptert. Tapasztalataim: A játékban nagyon kevés a bug(vagyis nálam csak 1-2 bug jelent meg). A grafikát nem lehet állítani csak felbontást meg még 2 dolgot. Nem tudom ,hogy miért hazudnak a fejlesztők nekünk.
Az emberek nagyon szépen vannak megcsinálva meg a belső terekre is elmondhatjuk ezt. Viszont a külső terek.....Elég ratyi. Főleg a második pálya amikor a kikötőben zúzunk. Tiszta GTA grafika. A textúrák egy-két helyen (a kikötős pályán) nagyon elnagyoltak. Az xbox360 next-gen konzol??? Pfff
A textúrák nem ezt mutatják. A hangok jók, jó ha van 5.1
. Az átvezető videók nagyon királyak (a kikötős pálya kivételével). Az is tetszik ,hogy a környezetet kell használni ,hogy tovább tudjunk menni.Szinte minden szétlőhető. Pályánként kb 150!!!!! ellenfél jön ránk, de van ahol 270!!!!!
Ezt kiírja ha megcsinálod a pályát. Egyenlőre ennyi. (A kikötős pályát nem tudom ,hogy minek tették bele, nagyon fos.) Nálam olyan 85% érdemel (eddig).
[Szerkesztve] -
ToxLee
őstag
Of course there’s plenty in the retail game that’s different from the demo. This is just a demo, after all. In the full game the Tequila Bombs are awarded over the first three levels, your progress is saved (duh), and there’s multiplayer. Also in the full-game you can remap your controls, set your resolution, tweak the visual settings, etc. Ez azért megnyugtatt.
-
ToxLee
őstag
A kerités ''leomlik''
Ha megszerezted a barrage speckó ''mozdulatot'' akkor meglátod ,hogy lehet zúzni a piacon. A banános kosár Kurv@ részletes. Ha bele durrantasz, akkor a kosárnak az egyik fele a földön marad és még a földön lévő banánt is darabokra lehet lőni

[Szerkesztve] -
ToxLee
őstag
C:\Program Files\Midway Games\Stranglehold Demo\Binaries\Retail-Stranglehold.exe'' -language=eng -ResX=1440 -ResY=900 Elvileg így lehet állítani a felbontást.... Az nem baj ,ha nekem nem a C-n van, ugye?
Más: Azt megjegyezném ,hogy a demoban közepes grafikai beállításokkal látjuk a játékot. Nem kell megijedni.
-
ToxLee
őstag
Már csak 52 perc!!!
Valószínűleg innen szedheted majd--->[link] 
-
ToxLee
őstag
[link]WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! MINT DERÜLT ÉGBŐL A VILLÁMCSAPÁS!!!

-
ToxLee
őstag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Én is ezt mondom! Demo is jöhetne már. Teljesen ki vagyok száradva, mostanság nincs egy jó akció játék. 
-
ToxLee
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Szept 18 pc-re. Nem tudom ,hogy mit néztél. 
-
ToxLee
őstag
As already said the PC-Games (german print magazin) have tested the requirements.
* 14% more fps with dual-core CPU
* 8800 GTS works best
* the combination 3000+/Geforce 7600GT is to weak
------------------------------------------------------
Core 2 Duo E6700
Geforce 8800 GTX, 2GB = 83 FPS
Core 2 Duo E6420,
Geforce 8800 GTS (640MB), 2GB = 72 FPS
Athlon 64 X2 5200+
Radeon X1950 Pro, 2GB = 43 FPS
Athlon 64 X2 4200+
Geforce 7900 GT, 1GB = 28 FPS
Athlon 64 3500+ ,
Geforce 7900 GT, 1GB = 24 FPS
Athlon 64 3000+ ,
Geforce 7600 GT, 1GB = 9 FPS
Settings: Asrock AM2XLI-eSATA /Nforce 680 SLI, Forceware 162.18 (HQ), Catalyst 7.8 (A.I default)
*EDIT*
1.280X1.024 No FSAA/AF
A játék az AMD ATI párost részesíti előnyben. Az érdekes viszont ,hogy a 7900GT 24 FPS ért el, a 1950pro 43FPS. Tudtommal egy szinten vannak.
-
ToxLee
őstag
Jöhetne már a teljes!!
Vagy legalább a demo!!! -
ToxLee
őstag
BioShock--- 2007. augusztus 24 ez már elkésett.

Medal of Honor: Airborne---2007. augusztus 31.
Stranglehold---2007. szeptember 05.
World in Conflict---2007. szeptember 21.
Crysis DEMO---2007. szeptember 25.
Call of Duty 4: Modern Warfare---2007. november 5
Crysis---2007. november 16.
Unreal Tournament 3---2007 november
Kane & Lynch: Dead Men---2007 Q4
Gears of War---2007 vége
Ezek érdekelnek. A fear is érdeklene, csak azt már ott elbaszták ,hogy nem újítanak semmit a grafikán.(asszem ezt mondták)
Most nézem ,hogy októberbe nem lesz semmi.
[Szerkesztve] -
ToxLee
őstag
Midway: Pay Attention To The Consumer (Another Delay: Sept. 30th) Ez a hivatalos oldalról van, szóval nem tudom.

-
ToxLee
őstag
[link] Hoppácska.

-
ToxLee
őstag
Hol van már az a szar demo?
Remélem a GC-n kiadják. Elvileg a megjelenést eltolták szept. 5-re. Sorvadjanak el. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToxLee
őstag
Aug. 20 körül demónak kéne jönnie. Kiváncsi vagyok ,hogy 20 előtt vagy után fog megjelenni.

-
ToxLee
őstag
Új videó--->[link]
Tuti megveszem ,de csak a multi miatt.
DEMÓT AKARUNK!!! Jövő héten tuti kiadják a demot! 
-
ToxLee
őstag
DEMÓT AKARUNK!!! MÁR HABZIK A SZÁM!!!!!

-
ToxLee
őstag
[link]Mini teszt
-
ToxLee
őstag
[link] Xbox360-on demo!!!
-
ToxLee
őstag
A demorol egy''kis'' összefoglaló---->[link]
-
ToxLee
őstag
[link] Képek.
-
ToxLee
őstag
GÉPIGÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!
Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant)
Dual Core Processor
2 Gigs of Ram
Nvidia 7800 or higher / ATI x1300 or higher
Disk space: 15 gigs
Csak azt nem tudom ,hogy ezt most a min. vagy a max.?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToxLee
őstag
Elmentem 1 hétre nyaralni, de azt hittem ,hogy mire visszajövök lesz egy-két demo. pl:stranglehold, airborne,bioshock. Nincs egyse.

-
ToxLee
őstag
Jöjjön már egy demo vazge

-
ToxLee
őstag
''Yes, right now, the 20th is the release date for all platforms.''

-
ToxLee
őstag
Kérdések?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToxLee
őstag
A játékban lesz szerintetek multi? Mert nem mondtak róla semmit... Ha nem lesz akkor nagyot fogok csalódni.

-
ToxLee
őstag
[link] Hoppácska!
-
ToxLee
őstag
Van egy olyan érzésem ,hogy az emberek azért nem jönnek ide beszélgetni ,mert nem tudják ,hogy mit takar ez a név.
STRANGLEHOLD=MAX PAYNE UTÓD VAZZEG!!!!!!!!! Jöjjetek gyerekek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToxLee
őstag
ZÚZÁS B@ZDMEG--->[link]

-
ToxLee
őstag
Ha ez igaz ,akkor kb. ilyen gépigénye lesz a Strangleholdnak is.--->[link]
-
ToxLee
őstag
A gamestaros arcok igencsak le vannak maradva a videókal.--->[link]
-
ToxLee
őstag
-
ToxLee
őstag
Senki?

-
ToxLee
őstag
AZ E3 csak kidobnak egy demót.

-
ToxLee
őstag
Ha augusztus elején jön ki a játék ,akkor július elején érkeznie kéne a demonak.

-
ToxLee
őstag
Senkinek nem tetszik a videó?
-
ToxLee
őstag
Ennyire nem érdekel senkit?

-
ToxLee
őstag
[link]
ZÚZÁS!!!!!!!!!
Nekem az nem tetszik ,hogy a golyók úgy fénylenek mint egy fáklya.
A sörétesnek is elég szerencsétlen hangja, úgy lő vele mint a géppistával. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem egy délutánt rá lehet áldozni, azért annyira nem szar. A fizikát miért nem emeled ki? Az talán túl jó lett?
Ezért mondtam ,hogy jobb akcióban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon zsír!!!
Az emberek nagyon szépen vannak megcsinálva meg a belső terekre is elmondhatjuk ezt. Viszont a külső terek.....Elég ratyi. Főleg a második pálya amikor a kikötőben zúzunk. Tiszta GTA grafika. A textúrák egy-két helyen (a kikötős pályán) nagyon elnagyoltak. Az xbox360 next-gen konzol??? Pfff
Ezt kiírja ha megcsinálod a pályát. Egyenlőre ennyi. (A kikötős pályát nem tudom ,hogy minek tették bele, nagyon fos.) Nálam olyan 85% érdemel (eddig).