Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Kezembe akadt a Médiában ez a csoda, gondoltam nem sok érte 1000 forint. A játék maga nem rossz, sőt kifejezetten pörgős és tuti a fizika, de ezek a hangalámondások. Hát gyerekek ez szégyen.
És még a Witcher szinkronját blamáljuk.
Komolyan mondom ok, hogy így érthető a történet azok számára, akik nem tudnak angolul, de basszus, ez a kivitelezés kritikára sem méltó. Inkább égettek volna a videók alá feliratot. Na mindegy 1 rongyot megért. 
-
losi73
senior tag
szoval senki többet harmadszor?

-
losi73
senior tag
üdv szoval senkinek egy magyar felirat a gémhez?helppppp

-
losi73
senior tag
üdv nincs valakinek egy magyar felirata a játékhoz?mert angolba sikerült megvenem .
-
Kr/\toS
senior tag
Ehh, lejárt a szerkesztési idő.
Megnéztem integrálva van a magyar hangalámondás. Nagyon jó írhatom ki az angol videókat külön.... -
Kr/\toS
senior tag
Hali mindenkinek!
Megvettem a magyar verziót de ez a hang alámondásos megoldás a videók alatt szörnyű! Hogy tudnám visszavarázsolni teljesen angollá? Egyáltalán rajta lehetnek az eredeti videók? Direkt azért vettem meg hogy ne bajlódjak a kiírással! :/ -
Crytek
nagyúr
Igen az az!
-
Crytek
nagyúr
Ha a szinkron érdekel ide tettem fel egyet
Az a baj hogy hangalásmondásos hallani az angol beszédet is melette és 1 faszi mondja a dolgokat végig.De ettől függetlenül jó mert így már érteni a történetét

-
Crytek
nagyúr
safedisc és jómagam közbenjárásával azon vagyunk hogy szinkronossá tegyük a warezosok angol játékát.
Ezt szedjétek le és probáljátok ki:
http://rapidshare.com/files/144612571/strangleholdszinkron.exe.html
(safedisc csinálta a telepitőt én pedig megvettem eredetibe és kivettem a szinkronokat a videokból és odaadtam neki )
Jelezzétek vissza jó lett-e!
-
Crytek
nagyúr
Van itt esetleg olyan aki megvette a magyar verziót?
-
19870820
senior tag
egy gyors kérdés miért fagy meg a game Vistan? A kezdökép bejön és leterheli a procit 100%ra.Ami a nevembe található procinál elég durva.Minden más játék tökéletesen megy.
-
Ősgyík
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Addig próbáld a fejét lőni amíg tárat cserél.Amikor meg elkezd lőni bujj el vhova.Ugy emlékszem van két felfelé vezető lépcső, ennek az alját nem tudja kilőni.
-
manutdzoli
senior tag
Egyszerűen nem tudom kinyírni a gépfegyveres csávót,amelyiknek olyan furcsa a szeme.Ez előtt egy nagy teremben harcoltam,ahol zenéltek a muzsikusok miközben nyírtam az ellenséget.Ha valaki tud valami könnyebb megoldást hogy kell kinyírni,pl.:fejét kell lőni stb. annak megköszönöm ha leírja

-
feel good
aktív tag
Hátha még jár erre valaki..

Lehet valahogy kamerát/nézetet váltani?
Nagyon szép, 1680x1050-ben kurvajól is megy, viszont sose látok semmit, túl közel van a kamera az ürge hátához.. Vagy fps legyen, vagy messzebbről kéne nézni. Sajnálnám ha ezért kéne abbahagynom, de ez így gáz. -
busman
veterán
Mennyire rövid?
-
Bioshock
tag
Lehet off, de ajánlom a golyó a fejbe(Die xue jie tou) c . jhonWhoo filmet . Nagyon nagy alkotás a mestertől.
-
Bernardo20
őstag
Én is végigvittem a játékot! Nekem nagyon bejött a hangulata,de tényleg piszok rövid a game.
Nem volt túl nehéz normalon végigvinni,pedig nem vagyok gyakorlott játékos.
Az első pár pálya még nagyon bejött,de aztán már kicsit laposodik a játékmenet,talán azért,mert hamar megkapjuk az extra képességeket,és még egy picit sem kell gondolkodni hozzá
Összeségében jó volt,de most megszabadulok 12.5gb-tól és a polcon lesz a játék egy újjabb elborult pillanatomig..

egyébként 2gb ram és 2.8ghz-es c2d egy 2600xt-vel nekem tökéletes játékélményt nyújtott.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
2GB rammal + 3GHz-re húzott C2D-val már simán lehet zúzni, röccenésmentesen

-
Sirandrish
legenda
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
vagy tegyél fel XP-t..
-
Gyusz
őstag
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Gondolom a Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable csomagot kéne előbb feltelepíteni.
-
(Kolombusz)
veterán
Ha valaki miskolci és meg van neki ez a játék, az legyen szíves privizzen rám.
-
Cosmic Gate
aktív tag
Valakinek van megoldása erre a problémára?
Windows Vistat használok,ha esetleg számítana....
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ut2k3/2k4-nek tényleg összecsapott volt, de ha ennyit késett a játék a single fejlesztése miatt, akkor már csak lesz valami...

-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Honnan tudod, hogy milyen lesz a single története, mikor még meg se jelent? De bírom az ilyet...

-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vannak kisigényűek, nekem ennyi nem elég.
Egy játékteremben elmenne, de olyan játékok mellett, mint a Bioshock, UT3 etc., ez nagyon kevés szvsz... -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Inkább az a bajom vele, hogy agyatlan hentelés, nekem túl árkádos. Egyébként a későbbi 3., 4. pályák már egész pofásak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Motion_Blur
üzenetére
vannak itt olyanok akik 1 fifa rammal játszák...más felbontás elképzelhetetlen?
-
Motion_Blur
félisten
Nekem nagyon tetszik a játék, de 1GB rammal teljesen esélytelen a dolog

Amikor betölti rendesen, akkor 50-60 fps-el simán megy, de ha megmozdítom az egeret, akkor 5-10 mp-en keresztül tölt... ez egyszerűen hihetetlen, amikor nagy aprítás van, akkor is folyamatosan szaggat, mint a disznó...
Hozzá kell tenni, hogy 1680x1050-en játszok, de ez akkor is gáz...
-
AMD Power
titán
Egy ATi X1250 IGP-n menne a gép?

-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Néhány helyen komolyan bűn ronda a grafika. [link]

-
elit_hun
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ott nincs szerintem üveg, majd holnap küldök képet...
-
elit_hun
őstag
najó, elakadtam...kicsit korán, a 3.pálya bossfight-je.
Ezt a vladot kell megölni, na tök jól megy, de aztán hátravonul ott ahol a függőlegesen pörgős táblák vannak és belézerez mindent, de a pörgős táblát meglőve elkezd pörögni ami kiiktatja a lézereket, de aztán jön még egy lézerfal és ott nem tudok tovább menni
itt mi a teendő? -
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Néha túl pörgőőőős!
Ma végigvittem. Javarészt normal szinten. 2 helyen kellett easyt alkalmaznom, az egyik, amikor a helikopteres bossfight van még viszonylag az elején (3-dik chapter vagy 4-dik), a másik meg a zenészes rész volt. Ezek valamiért nem akartak menni. Persze a játék legvége sem egyszerű, de azt megcsináltam normalon. Tetszett és most már nyomom a MOHA-t.
-
elit_hun
őstag
UT 3 tényleg szebb, de azért ez sem ronda (kivéve az árnyékokat, azok rondák...)
-
Sirandrish
legenda
ott egy kép
szerintem nem csunya akkor sem
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kinek mi... Nekem nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Diablo IV
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És még a Witcher szinkronját blamáljuk.
Komolyan mondom ok, hogy így érthető a történet azok számára, akik nem tudnak angolul, de basszus, ez a kivitelezés kritikára sem méltó. Inkább égettek volna a videók alá feliratot. Na mindegy 1 rongyot megért. 

nem kene.en ujraraknam,a helyedben.