Aktív témák
-
OCZ
csendes tag
Ez már önmagában tárgyi bizonyiték, nyilvános és életveszélyes fenyegetésre úgyhogy inkább ti halgassatok kiskutyák!!!!
-
OCZ
csendes tag
Ártatlan, jóhiszemü, magyar állampolgárokat vádoltok meg egy nyilvános fórumon?
Mit képzeltek ti magatokról? Azt hiszitek hogy a szutykos koliszoba mögül mindent lehet???? -
OCZ
csendes tag
válasz
TommyGun #470 üzenetére
Csak ez nem romolhat el, megfogom kérdezni a Geil Customer Service-től, hogy hány memóriát küldenek nekik vissza garban éves szinten.
Már látom a választ előre: keveset , de a reklamáció jogosultsága egyetlen esetben sem bizonyosodott be, vagy valami ilyesmi: -ezt a kérdést meg sem hallottam...pl. -
OCZ
csendes tag
Másik dolog meg, hogy hibátlan Ramokat adtam el és nem voltak hibásak, engem innentől kezdve a dolog nem érdekel!!!!
Melyikőtök viselne el egy olyan dolgot: Pl:-Eladsz egy VGA-t amiről tudod, hogy müxik és akinek eladtad megfőzi csupán tesztelésből heccként, mert tudja, hogy van még rá 1 hét gari, tudja hogy neked kötelességed visszavenni, na ilyet nem játszunk, azért erről nem volt szó.
Igen jól hangzik, hogy ment a gépe és egyik percről a másikra meghal a ram 3 hét után, na ezt azér ki eszi meg, mert ha nem Geil lenne...bár akkor is.
Amúgy meg azért van rá örökgari, mert a gyárban letesztelték, innentől nem értem a dolgokat.... -
OCZ
csendes tag
Nem fogom visszavenni, mondtam hogy annyi a dolog, hogy elpostázza a Geil-hez, innentől meg tényleg nem tudom, hogy mi a gáz???
-
OCZ
csendes tag
Na akkor minden jót mindenkinek!!
Legalább tudtok miről beszélgetni...stb -
OCZ
csendes tag
-
OCZ
csendes tag
Okos enged, szamár szenved
-
OCZ
csendes tag
Megvette, azt amit a kékhalban kipróbáltattam 100%-os teszt
2 hét múlva eladtam egy ugyanilyet, ahol a topikba egy tag beleírt, hogy a Hert?ban ugyanez 39 Bruttó
A tag vérszemet kapott, elba*zta és visszaakarta cseréltetni 3 és fél hét után, addig meg ment a gépében, mint a buszkerék.
Az hogy én meg itt vagyok LA, nem muszáj elhinni, mondtam nem vitatkozom.
Annyit kell a srácnak csinálnia, hogy kiküldi ide a Geilhez és sztem 1-2 hét múlva kap gyári origi-*st
Ennyi, ha bannolni akarsz, mert nem eszek meg sok mindent, akkor csináld.
Semmi rosszat nem tettem, ennyi. -
OCZ
csendes tag
Agyő, megyek alukálni.
-
OCZ
csendes tag
válasz
Sixkiller6 #324 üzenetére
0:52 van most
-
OCZ
csendes tag
Izzadok, mert itt még éjszaka is qva meleg van...
Nyomatom magamra a ventit ezerrel -
OCZ
csendes tag
Nem tartom magam felelősnek ebben az ügyben, nem csináltam semmi olyat amiért bűnhődnöm kell.
Eddig ami jogos volt és tényleg hibás mindent visszavettem, nem most kezdtem az üzleteléseket hidjétek el.
Killermannak is viszaakartam venni a cuccát, de az övének semmi baja nem volt, csak más volt a tuningolhatóság, de vele is segítőkészen álltam a dolgokhoz.
Dinfo pedig furfangot és rafkót vetett be, ami nem tetszik.
Annyit tudok tenni az ügyben, hogy ha elküldöd nekik (geil) akkor tutira irok nekik egy levelet, és biztos hogy vissza fogod kapni, mármint újjakat kapsz cserébe.
Ne vedd le róla a bordát, ez az egy kérés, ill. jó tanács. -
OCZ
csendes tag
LAssan mennem kell, reggel melózok és minjárt hajnali 1 lesz, na csumi.
Ui: Okosan intézzétek el. -
OCZ
csendes tag
válasz
Scream007 #278 üzenetére
Ésszerű nem levenni róla a bordát, mert garanciát veszít abban a pillanatban, ha a tag ezt már megtette, akkor ne is küldje ide a Geil-nek, mert csak röhögnek egyet és talán visszaküldik, de ha rajta van és origi, akkor küldje ki nekik.
A baj ha nekem küldi ki, akkor én nem tudom, hogy merre van a gyár, majd megnézem, de tuti, hogyí nem sétálhatok be, hogy nézd csak ki kéne cserélni szöveggel...
Ajánlva feladja, leírja, hogy mi a baja, persze angolul...és egy hónap múlva zsír új memória, eredeti made by USA
Ui: Le ne szedjétek a hűtőbordát, mert az eredeti origi cucc van benne, ezt ő is tudja!!!! A másik meg mondom hogy működött tökéletesen, ő is leírta, nem? -
OCZ
csendes tag
válasz
qpakcovboy #263 üzenetére
Majd megmutatom, hogy ő milyen fenyegető levelet írt, pedig még akkor ki sem keltem magamból, tök normális voltam.
-
OCZ
csendes tag
válasz
Scream007 #259 üzenetére
Attól még hogy ő mit mond , miért kell neki hinni???
Na mindegy ezt nem értem, ja mert azt mondta, hogy nem tuningol???
Higyük el neki, itt ugyis mindenki olyan naív, esküszöm mint annó az ovi.
Azért hidjünk neki, mert olyan aranyos hóemberfejet választott, ez biztos rendes jó ember lehet..., vagy mi a szösz? -
OCZ
csendes tag
válasz
TommyGun #254 üzenetére
Ha te eladsz valamit és müxik, nem gondolja senki hogy elromlik, mert elcseszte a srác bizonyára, de pont ezért mert ilyen hebrencs volt nem veszem tőle vissza.
Ő ugyanúgy megtudja oldani, kiküldi ide az USA-ba és visszacserélik neki.
Nehogymár ezen múljon a dolog.
Magyarok vagyunk, vagy mi a szösz, mégsincs semmi elképzelés.
ˇ''Magad uram, ha szolgád nincs..'' -
OCZ
csendes tag
Nyugalom, nyugalom...
Itt jön az én történetem:-
Semmi olyat nem tettem, amiért így kellene az emberrel bánni. Most jelen pillanatban, ha akarnám se tudnám kicserélni a ramjaidat, ugyanis 1 hete nem vagyok Magyarországon és kb. 3 hónapig még nem is leszek.
Az USA-ban vagyok, majd ha hazamentem, akkor intézzük el a dolgot, mert ilyen távolságból nem tudom, ugyanis Los Angeles nincs olyan közel Pesthez, mint ahogy ti azt elképzelitek.
A másik dolog, mikor én hívtam a srácot nem vette fel a telefont. 3 napja írtam a fórumra, és akkor írtam le neki mindent, mivel nem tud velem mit tenni, hacsak nincs itt neki ismerőse, de itt meg olyan nagyok a távolságok, meg az emberek sem mernének beválallni semmi furcsát...sitt miatt...így...
Nem akartam cinikus lenni, csak Ti vagytok a nagy okos emberek.
Akkor mondom a teóriát: -3 hétig hibátlan a gépében, aztán egyszercsak, közelítvén a gari határidejéhez elromlik a memória...
Pont előtte, mármint az eladás előtt teszteltettem le a Bluefish-ben, ahol 100%-os, hibátlan tesztet nyomott.
Ezekután 2 héttel ismét kerítettem egy ilyet, amit sikerült gyorsban eladnom. Ott az egyik hozzászóló említette a Herta nevű boltot, ahol szintén lehet ilyen memóriákat kapni, potom 39K-ért, bruttó.
Vérszemet kapott ez a srác és rá egy napra, (mivel ő 43K-ért vette tőlem annó) rájött, hogy mégis drága volt ez.
-Mit csinálnát, semmi mást vagy túlfeszt adott neki, hogy visszakapja a pénzt, vagy valamit, amitől egyből nem 100%-os a ram.
-Gyerekek: Ugye nem hiszitek el, hogy egy Geil memória, ami 100%-os tesztet nyom és nála is perfect, 3 hét után semmi külső hatásra felmondja a szolgálatot???
NAgyon jól sikerült engem besározni, de sebaj, már nincs mit eladjak...
A másik meg, rákellene nézni a másik fél körmeire is, ha már a rafkóságot vesszük alapul. Ezek után melyikőtök venne tőle vissza bármit is.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest