- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
MPowerPH #6650 üzenetére
Én pont fordítva voltam vele. Mert az elméleti részt csak meg kell tanulni, szóval az szinte csak rajtad múlik, a forgalmi vizsgán (a rutin is szinte csak rajtad) meg azért elég sok befolyásoló tényező van, amik a bukásra adhatnak okot és ha olyan a biztos, akkor talál is, még akkor is ha amúgy semmi hibád nem volt. Mondjuk nekem szerencsém volt, mert mindenből elsőre átmentem, aztán meg elbíztam magam és "D"-nél meg meghúztak az első forgalmin, mondjuk én szúrtam el szóval szavam sem lehet.
-
jerry311
nagyúr
válasz
MPowerPH #6650 üzenetére
Nem bonyi.
csak azt kell megszokni, hogy az első keréken vagy az előtt ülsz. tehát előbb beérsz a kanyarba és utána kezded el tekerni a kormányt. A másik meg, hogy jó nagy ívben, mert hosszú az autó nagyon. Kanyarodáskor a záróvonal jelzésértékűvé válik, sok helyen fizikailag képtelenség úgy közlekedni, hogy ne menj rá a vonalra vagy ne lépd át. Utóbbi miatt persze figyelni kell mindkét sávot, hiába csak jobbra kis ívben kanyarodsz, akkor is átlóghatsz a szemből jövők közé.
Fun. -
keIdor
titán
válasz
MPowerPH #4742 üzenetére
1,5 év persze, hogy nem jelent semmit, lehet neki 10 éve is jogsija, ha csak űl rajta és nem ment még 100km-t se... van egy ismerősöm, akinek csak 1 éve van jogsija mégis ment már 60.000km-t. Van egy másik, akinek 15éve van és talán életében négyszer vezetett, akkor is 30km-eket. Inkább az elöbbi mellé ülnék be szivesen.
Szerintem még az is fontos, hogy ki mennyire bír el Budapestel. Aki ott tud szépen, dinamikusan vezetni AZ tud vezetni. Aki meg csak faluban tud az NEM tud vezetni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest