- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ahogy mondod. Aki Bp. -n szerez jogsit 100* életképesebb annál, aki vidéken kocsikázgatva szerzi meg a licenszet. Én be is vezetném azt, hogy csak nagyvárosokban lehessen vizsgázni, vagy akár tanulni. Körülményesebb és költségesebb is a tanulók számára, de legalább a többség megtanulna normálisan vezetni. Nekem is van olyan haverom aki már 6 éve megszerezte a jogsit, sok km -et is levezetett, és mikor Bp. -re mentem vele szabályosan féltem. Volt olyan, hogy a szembejövő sávban kötöttünk ki... Nah, az elég cink.
-
MPowerPH
félisten
Jah, akkor Te még jól jártál, vagy ő úszta meg.
Mikor belém szállt, csak annyi időm volt, hogy szóljak a többieknek, hogy vigyázzanak. Utána azonnal ugrottam ki az autóból, hátraszaladtam. A látványtól elöntött az ideg és ordítottam... Ki se mertek szállni először, és őszintén bennem volt az is, hogy kiszedem és megverem. Teljesen elszállt az agyam, közben meg sírni tudtam volna.
Gyereknek amúgy 1,5 éve volt jogsija, szóval az idő az nem jelent semmit. -
MPowerPH
félisten
Mikor mentem Balatonra egy T betűs auto jött belém hátulról. Nem tudott megállni a vasúti átkelőben, pont pirosat kaptunk. Ők is nyaralni mentek, a csávóka fia vezetett.... Az a poén, hogy előtte előztem meg, mert ott volt a hátulján a mágneses "T"tábla, és végig veszélyes manővereket csinált.
Szóval ezek után nálam a "T" betűsök közveszélyes mozgó tárgyak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest