- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
solena #15058 üzenetére
Pont fordítva! Azt a táblát én is láttam, amit a buszmegálló előtt mutatsz, sőt, az is egy érdekes kérdés, hogy meddig hatályos. A közteresek szerint ott már biztosan nem, ahol én álltam meg. Ezért mondhatták azt, hogy a kerítés mellé álljak legközelebb. Én a túloldalon álltam, mert nagyon ki van kopva a növényzet, és nem tudom, mi alapján kellett volna felismernem, hogy az zöldterület - szemben a kerítés felőli néhány méter szélességű sávval - ami még jobban füvesített is.
-
Carasc0
őstag
válasz
solena #15015 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
A weboldalt gyorsan megnéztem, de lehet böngésző hiba, de nekem csak a kérdés jelenik meg, a válaszlehetőségek nem. Hófehér az ablak belseje.
Ezen az oldalon amit megadtál, ezen az összes B-s KRESZ vizsgakérdések találhatóak meg? Vagy ez is DEMO.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Baby design smart sportbabakocsi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest