- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Én jobbnak találtam ha nem szólok bele, nehogy tényleg az legyen a vége, hogy eltilt.
Az oktatóm viszont vitatkozott vele, mondván ezen nem buktathat meg, ez hibapont. Pár percig ment a vita, majd jelezte az oktatóm, hogy reménytelen, cseréljünk helyet.Megfelebbezni nem nagyon lehet. Nagyon hosszas folyamat lenne, akkor már egyefene, kifizetem a pótvizsgát és megyek újra.
A hibapontokból emlékeim szerint vagy 10 vagy 12 lehet. Erre a hibámra ha szigorú is, ad 3 hibapontot. Tehát mehettem volna tovább probléma nélkül, pár perc és visszaértem volna a központba, odáig nagyon nagy hibát kellett volna elkövetnem, hogy meghúzhasson. Nem is igazán tudtam volna hibázni, ugyanis a főútvonal odavitt volna a központba, kanyar sem nagyon lett volna már... Összes parkolás is megvolt hibátlanul.
Az oktató is elmondta, hogy nem volt jogos, hogy meghúzott, na de fognak nagyobb igazságtalanságok érni az életben. Megyek pótvizsgázni és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest