Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred86
csendes tag
válasz
dethroner #9800 üzenetére
Ha már ennyire kitartó vagy és más nem válaszol, akkor én próbálok némi segítséget nyújtani.
Csak magát a mikrofont szeretnéd cserélni vagy a töltő panelt amin van mikrofon?
Ha csak mikrofonod van, akkor előbb a régit le kell forrasztani a panelről. Fekete és piros vezeték. Majd annak a helyére forrasztani az újat.
Szétszedés pár lépésben.
-Kikapcsolod.
-Hátlapot leveszed.
-Akkumulátort, sim kártyát vagy kártyák és a sd kártyát is kiveszed.
-6db csavar eltávolítása, van egy az sd kártya helyén is, lehet, hogy cimke takarja.
-Burkolat óvatos eltávolítása, külön figyelve a hangerőszabályzónál, hogy a flex kábel ne szakadjon le.
-A telefon jobb alsó sarkában van a mikrofon, azt kell majd kivenned.
-Antennát lepattintod a panelről ami a töltésért is felelős, majd kicsavarod a 2db csavart ami a panelt tartja.
-Ezután már óvatosan kiemelheted a teljes panelt, amit alulról egy flexkábel tart vissza, de ne aggódj ki fog pattanni a csatlakozóból és nem lesz gond vele.Ha teljes paneled van, akkor azt teszed be és szereled össze. Ha csak mikrofonod, akkor most jön a forrasztás.
Összeszerelésnél figyelj, hogy a panelt jól csatlakoztasd vissza, valamint a hangerőszabályzó gombokra, hogy ne sérüljön.
Ha valami nem világos, akkor kérdezz vagy keress bármilyen jiayu g3 szétszedős videót a neten, hátha mutat valamit amit én nem tudtam megfelelően leírni.
Üdv
FredLátom megelőztek páran mire bepötyögtem, de azért hagyom, hátha van benne valami használható
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest