Új hozzászólás Aktív témák

• Fred86

csendes tag

válasz dethroner #9800 üzenetére

Ha már ennyire kitartó vagy és más nem válaszol, akkor én próbálok némi segítséget nyújtani.

Csak magát a mikrofont szeretnéd cserélni vagy a töltő panelt amin van mikrofon?

Ha csak mikrofonod van, akkor előbb a régit le kell forrasztani a panelről. Fekete és piros vezeték. Majd annak a helyére forrasztani az újat.

Szétszedés pár lépésben.

-Kikapcsolod.
    -Hátlapot leveszed.
    -Akkumulátort, sim kártyát vagy kártyák és a sd kártyát is kiveszed.
    -6db csavar eltávolítása, van egy az sd kártya helyén is, lehet, hogy cimke takarja.
    -Burkolat óvatos eltávolítása, külön figyelve a hangerőszabályzónál, hogy a flex kábel ne szakadjon le.
    -A telefon jobb alsó sarkában van a mikrofon, azt kell majd kivenned.
    -Antennát lepattintod a panelről ami a töltésért is felelős, majd kicsavarod a 2db csavart ami a panelt tartja.
    -Ezután már óvatosan kiemelheted a teljes panelt, amit alulról egy flexkábel tart vissza, de ne aggódj ki fog pattanni a csatlakozóból és nem lesz gond vele.

Ha teljes paneled van, akkor azt teszed be és szereled össze. Ha csak mikrofonod, akkor most jön a forrasztás.

Összeszerelésnél figyelj, hogy a panelt jól csatlakoztasd vissza, valamint a hangerőszabályzó gombokra, hogy ne sérüljön.

Ha valami nem világos, akkor kérdezz vagy keress bármilyen jiayu g3 szétszedős videót a neten, hátha mutat valamit amit én nem tudtam megfelelően leírni.
    Üdv
    Fred

Látom megelőztek páran mire bepötyögtem, de azért hagyom, hátha van benne valami használható :)

Új hozzászólás Aktív témák