- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákdaráló
tag
Helo
Kicsit ledíboltam a telót. A kameratakaró üveg elég karcos lett, fél év után ki is esett a helyéről. Örültem, mert ismét jó képeket készített.. míg meg nem telt porral. Jelenleg használhatatlanul poros, új modul kell.
Honnan tudok szerezni ilyet? Kéne takaróüveg is, vagy 2-3 db. -
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Problémám van a készülékkel (papírmatricás, 4 gigás), mert gyakran kifagy. Olvasgattam itt a fórumon, végül ráleltem a kernelcserélőre. Tök jó, beléptem a recoverybe, kicserélte a kernelt, majd újraindítás után ismét a 3.4.5-ös verziót írja.
Megcsináltam mégegyszer, akkor is pozitív eredményt jelzett a recoveryben. Azonban továbbra is maradt a régi.Valami megoldás?
-
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Kb három hónapja használom a gépet, most telt be a pohár. Egy nap használat után kifagy. Feltettem a Memory Boostert. Bekapcs után 60%-rol szép lassan lemegy 16-ra. Egy idő után 9%, aztán annyi. Akku ki, ujrainditas.
Feltettem a javasolt romot, ez a tisztított verzio.
Kernel verzioja: 3.4.5.Próbáltam hasonló 1 gigas kínai telefont, egy hétig használva sosem ment 30% alá.
Ötlet? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest