- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
Amikor nem látta sim kártyát, az IMEI szám rendben volt? Általában akkor nem látja a sim kártyát, ha sérül az nvram és elveszti az IMEI-t, ami az MTK procis telókon romoláskor könnyen előfordulhat.
Kipróbáltam én is ezt az OctOS romot. Nagyon ígéretesnek tűnik, viszont van néhány zavaró bug:
- Az egyik az általad is említett hálózateldobálás. Nekem ezt úgy sikerült többször is előidézni, hogy hívás közben megpróbáltam levenni a beszélgetési hangerőt. Amikor az a minimumra ért, akkor dobta el a hálózatot, és utána már nem lehetett se hívást indítani, sem pedig fogadni. Újraindítás, ART cache törlés nem segített, gyári visszaállítás után állt helyre csak. Ki kellene deríteni, milyen alkalmazás(ok)nak kellene törölni az adatait, hogy megszűnjön ez a hiba, és megúszható legyen a hard reset a javításhoz.
- A másik bug a közelségérzékelő szenzorral kapcsolatos. Hívásindítás után, ha letakarom az érzékelőt, akkor szépen lekapcsolja a kijelzőt, ahogy kell, viszont ha leveszem a kezem az érzékelő elől, akkor már nem kapcsolja vissza. Valamiért a szenzor beragad abba az állapotba, és a kijelző fekete marad, amíg a túlsó fél nem bontja a hívást, vagy nem veszem ki az akksit.A G2F nem az elsődleges telóm, csak van itt egy a fiókban, így nem tudom milyen bugok jönnének még elő a napi használat során. A rom egyébként nagyon gyors, reszponzív és nem mellesleg szép is. Felüdülés használni a színes Lollipop-ot egy szürke, unalmas JB után. Jó lenne ezeket a hibákat javítani, de tartok tőle, nem nagyon van már túl sok aktív használója.
A bugokban az is szerepet játszhat egyébként, hogy ezt az OctOS romot, amiről a needrom-os hungi felhasználó portolta a 4GB-os G2F-re, a rom készítője Kitkat alapú MTK6582-es telókhoz szánta, az oldalán világosan benne van a FAQ-ban, hogy nem javasolja ennél régebbi androidot futtató MT6582-es telókhoz. A 4GB-os G2F viszont már nem kapta meg a Kitkat frissítést, szóval itt bukik el a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest