Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
lemusz
addikt
Tök jó lenne, ha a topikokban vissza lehetne keresni régi kommentjeinket, kérdéseinket.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok ,
Nem kerestem vissza, hogy merült-e már fel, de ma épp jól jött volna. Szóval tök jó lenne, ha egy cikkben lévő kép megnyitásakor lenne lehetőség az összes cikkben szereplő képet végiglapozni. Pl. úgy, mint a totalcar.hu-n van.
-
dqdb
nagyúr
de ezzel a scripttel csak annyi a baj, hogy fixen egy meghatározott oldalra irányít, és nem oda, amiről nyitottam.
Ha egyedi igényeid vannak, amelyre a felhasználók töredékének van csak szüksége (vagy még annyinak sem), akkor a megoldást is neked kell megtalálnod. Amikor 4 éve valaki kérte ezt a scriptet, akkor összedobtam neki, mert úgy láttam, van értelme rászánni azt az 5 percet. A leírásod alapján nem így látom most ezt, ezért nem offolom jobban szét ezt a topikot, és csak azt tudom javasolni, ha tényleg szükséged van rá, szánd rá az időt, ásd bele magad egy kicsit a témába, és írd meg magadnak.canniball: ha a fórumban a hozzászólásokat szeretnéd szélesebbre venni, akkor a régi kiegészítőből kukázd a CSS szabályokat, és cseréld le ezekre, majd a szélességértéket mindegyiknél növeld meg ugyanannyival:
#main { width: 980px !important; }
#center { width: 602px !important; }
.msgblk { width: 602px !important; }
.msgblk .text ( width: 480px !important; }
.msgblk .text p, .msgblk .text pre { width: 480px !important; }
.thrcnt a.open { width: 480px !important; }Ha a cikkekben a tartalmat, akkor lásd a neked adott válasz előtti bekezdés utolsó mondatát, mert azt lusta vagyok most kibogozni

-
és ezek közül a bővítmények közül melyik terheli a legkevésbbé a hardvert?
de ezzel a scripttel csak annyi a baj, hogy fixen egy meghatározott oldalra irányít, és nem oda, amiről nyitottam.
szóval ha pl. LogOutról nyitok meg egy ITCafé linket, akkor a mobilarénára visz át, hogyha az az oldal van beállítva a scriptnek. -
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
pontosan. Ilyen belső linkek tökéletesek lennének erre.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Huh, kicsit fárasztóan hosszan írtad le, amit már korábban is leírtál (és aminek még mindig nincs értelme, ezt próbáltam előbb kifejteni). A problémát az általam említett módokon lehet megoldani, nem hülye kiegészítő gombokkal, amik abszolút semmi értelmes funkciót nem látnának el.
"a felmerülő, legalkalmasabb lehetőségeket hivatalosítsuk, láttassuk" - mihez képest "legalkalmasabb"? Valakinek a logout.hu a legalkalmasabb, valakinek a prohardver.hu. Ha lenne még egy gomb a szerkesztőfelületen, amivel kiválasztanád, hogy szerinted a "legalkalmasabb" link a mobilarena.hu-ra mutató, akkor miért nem osztod meg a mobilarena.hu-s linkkel, és kész?
Akkor még egyszer: a problémát szerver- vagy kliensoldalon lehetne megoldani, pl. automatikus linkátírással, nem pedig mágikus funkciókat ellátó gombokkal.És konkretizálva még egyszer: szerveroldalon a PH-lapcsalád bármely tagjára mutató linkek úgy lehetnének átalakítva, hogy relatív hivatkozások lennének, nem pedig teljes URL-ek, amelyek tartalmazzák az adott domainnevet. Pl. http://prohardver.hu/tema/... helyett /tema/.... Jelenleg a /tema/... kezdetű linkek automatikusan átírásra kerülnek szerveroldalon http:///tema/... kezdetű címekre, amelyek nyilvánvalóan helytelenek. Na, ezt a viselkedést lehetne megváltoztatni úgy, hogy a lapcsalád tagjaira mutató linkeknél ilyen ne forduljon elő. Elég egyszerű reguláris kifejezést írni ilyesmire.
Kliensoldali megoldásnak pedig jelenleg ott van, amit dqdb linkelt.
-
puttputt
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Már aki ismeri a domain neveket.. nem magunkból kell kiindulni.
S nem azt mondtam, hogy én használnám.
Egyébként, maga a problémafelvetés is hülyeség volna.. már amennyiben (az "idők végéig") marad a 3-4-x statikus domain. S már ha valóban maradunk a kevésbé szofisztikált, manuálisan "összehekkelgetős" megoldásoknál. Nem arra válaszoltam (ha jobban megnézed), hogy mennyi értelme van, hanem hogy milyen lehetséges megoldásokkal találkozhatunk.
Ha magamra gondolok, engem - személy szerint - totálisan nem érdekel, ha átirányít az oldal egy x-edik, trusted, belső domainre kattintás után. Ettől még... valakit zavarhat (akár maga a designváltás is) és a gomb maga arra volna jó (a másik, 80%-ban szintén, alig használtak mellett), hogy a felmerülő, legalkalmasabb lehetőségeket hivatalosítsuk, láttassuk. Ld. mobilaréna cikknél nem a ph-t linkelem tovább. Persze, nyilván átírhatjuk a domaint manuálisan s*x.com-ra is, de nem ez volt a kérdés. (Pláne nem válasz.)
Mi az eredeti probléma egyébként? Nem látok "problémát". Maximum, ha fő/subdomainekről kezdünk el beszélgetni. Ha esetleg lenne egy "univerzális" domain (a mostaniak "felett", ami "mindent visz"). Innentől viszont azt hiszem, ennek meghatározása valóban nem a mi dolgunk.
Az "univerzális gyűjtő" lehetne akár peha.hu (ami felajánlhatná, melyik családtagnál akarod folytatni a böngészést). Így már vehető, mire akartam kilyukadni? Egyébként, teljesen mindegy.., nem akkora ügy ez, mint amekkorának cicomázva lett. -
Rimuru
veterán
Fórum beállításoknál a kezdő blokkot utolsóra rakod akkor /friss lesz.
-
Jó lenne, hogyha a kedvencekben szereplő fórumtémák linkjei nem a .../hsz_1-200.html-re, hanem a .../friss.html-re mutatnának.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
"miután rányomsz, lehetne választani, melyik "családtagra" szeretnéd irányíttatni a "csonka linket""
Ennek nincs értelme, mivel ez a felvetett problémát nem oldja meg.
Ha te a szerkesztéskor meghatározod, melyik családtagra legyen linkelve a dolog, akkor nyugodtan odaírhatod a domainnevet, és ugyanott vagy, ahol most is. 
Nem kellene semmilyen külön gomb (értelmetlen lenne emiatt), meg ilyenek, akkor már inkább azt kellene megoldani, hogy
1. a /tema/ kezdetű linkek ne legyenek úgy átalakítva, hogy automatikusan elékerül szerveroldalon a http:// rész (most ez történik, így http:///tema/... lesz belőle), ahhoz hasonlóan, ahogy a feltöltött képek linkjei is kezdődhetnek /dl/upc/ címmel, és nem kerül átalakításra a link (nincs hardcode-olva a domain, nem mintha ez képmegjelenítésnél pont számítana)
2. ha már a link az 1-es pontban említett módon átalakításra kerül, esetleg szerveroldalon inkább azt lehetne detektálni az URL-ben, hogy a Prohardver lapcsalád valamelyik tagjára mutat a link, és így lehetne azt "belső" linkként kezelni, kiegészítgetések nélkül, egyszerűen a domainnév lecsípésével, és máris meg lenne oldva mindenkinek a gondja.(#12354) lezso6 :
Hát, nem túl elegáns, de az legyen a legnagyobb baj, hogy épp a belépés nem igazán modern...
(Bár az AJAX-ozás itt a sütibeállítások után egy sima lap-újrafrissítéssel egy elég egyszerű feladat.)A szerkesztőfelületen egyébként várhatók változások? A Hardveraprónál elég jelentősen megváltozott a szerkesztő, azon mondjuk nem kicsit lepődtem meg múltkor, nézegetve a forráskódot, hogy hányszor van legenerálva a textarea, az összes smiley-val, minden markuppal együtt.....
-
puttputt
őstag
Erre akár lehetne egy gomb is.. Ld. mint a "Sorkizárt" feliratú, itt alul. Csak annyi lenne - mint pl bitly esetében -, hogy PHlink (vagy PHly), ki hogy.. S miután rányomsz, lehetne választani, melyik "családtagra" szeretnéd irányíttatni a "csonka linket". Persze, lehet ennél egyszerűbbet is, akár egy komplett gombcsoportot (a PHlink gomb alól nyílna egy group) és pl. azon keresztül mehetne a PH-ból MA-ra átlinkelés.
Ez egyelőre csak ötletelés, de ki tudja, hátha felkapja valaki (akár csak részben). -
-
Nigér
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

Köszi! -
Bjørgersson
félisten
Pedig ott van a téma összefoglalóban félkövérrel kiemelve.

-
Nigér
őstag
Sziasztok, és elnézést előre is mert szinte biztos hogy rossz helyre írok.
De lövésem sincs hol tudnám megkérdezni "hivatalosan".
Szóval, a hardveraprón, amelyik termékhez van hozzászólás (oldalt ilyen képregényes szövegbuborék benne egy számmal jelzi), konkrétan egyiket sem látom.
Pl. van egy teló, xy hirdeti, oldalt látom hogy van mondjuk 7 hsz, de ha megnyitom a termék oldalát, nincsenek ott a hsz-ek...
Mi lehet a baj....?
Köszi a választ
-
jó lenne egyfajta univerzális link.
úgy értem, ha fórumon valaki belinkel egy hsz-t, és ő mondjuk prohardveren van, én meg mobilarénán, akkor ő nyilván a prohardver.hu/... linket illeszti be, és ha én rákattintok, akkor nyilván oda megyek át.
de jó lenne, ha maradnék a mobilarénán, miközben rákattitnok a linkre.apróság, de én örülnék egy ilyennek.
(nem tudom, mennyire érthető, remélem az...
) -
Üdv!
Azt hiszem ez bug: Ha m.prohardver.hu-n, fórumon, a "kedvencek" menüpont alatt található fórum topicok mellett lévő "xyz új" (hozzászólás) gombra nyomok, akkor ha esetleg az adott topic szerepel az "itt szóltam hozzá" listában is, akkor az ott lévő "xyz új" érték nem frissül, azaz nem nullázódik.
Tehát ha ez után felmegyek a normál oldalon prohardver fórumba, akkor azt fogom látni, hogy pl.: a "Milyen routert?" topicnál a kedvencek listában nincs új hozzászólás (azaz nincs a topic neve melett "xyz új" ikon), az "itt szóltam hozzá" listában meg pl. "24 új" felirat van a topic neve mellett.Továbbá javasolnám, hogy a mobil prohardver fórumról is el lehessen érni az "itt szóltam hozzá" listát.

-
bug:
írtam egy új hsz-t egy topicban, és mikor leokéztam, tök magától átírányított a mobil nézetbe, miközben PC-n voltam.
A Sikeres hsz írás szöveget már mobilos nézetben írta ki.más is tapasztalt ilyen hibát?
-
Yooha
aktív tag
Nem tudom, hogy ez volt-e már, az összefoglaló meg nem nyílik le nekem, mert rajtam kívülálló okok miatt régi is buta a böngészőm:
Egy topikban, ha rákeresek valamire, mert pl. kiváncsi vagyok hogy másnak volt-e ilyen kérdése vagy gondja, akkor jó lenne látni valahogy, ha az adott kérdésre válaszoltak-e és mit. Mert sokszor előfordul, hogy a válaszban nincs benne a keresett kulcsszó (pl. "Van-e az XY telefonban GPS?" "Van.") Szóval ne csak a hozzászólás előzményei látszódjanak, hanem a folytatásai is. Jelenleg meg kell jegyeznem a kérdés sorszámát, és a topikban rákeresni a sorszámra, hogy lesz-e a nyílvánvaló 1 találatnál (ami a maga a kérdés ugye) több találat. -
canniball
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én most egyszerre vagyok bent a mHA-n és a mPH-n két eszközön is.
-
Mióta van mobil nézete a hardveraprónak?
Mindenesetre nagyon jó lett!
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Belépéshez azért kell iframe, mert több domainre kell sütit rögzíteni, ez világosan látszik a HTML-ből. A belépés folyamata gyorsabb lesz, amint betöltenek az iframe-k lép is tovább. Persze lehetne okosabban, pl Ajax-szal megoldani, de most ilyen apróságokra nincs idő.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Phvhun
üzenetére
Ezek a tök felesleges, semmire nem jó köztes lépések állítólag ki lesznek iktatva a RIOS R6-ban, idézem lezso6-ot:
http://prohardver.hu/tema/javitsuk_a_prohardvert/hsz_12209-12212.html
"R6-ban ki lesz szedve minden ilyen átvezető, kivéve belépésnél, de a szöveg az ott "belépés folyamatban..." lesz, mivel akkor ténylegesen folyamatban van (iframe-ek), s a továbbítás az nem fix 1mp lesz, hanem kevesebb. Természetesen a mobil nézet lapozója is rendbe lesz téve.
"Hogy ennek mi értelme, hogy a felhasználói felület oldaláról "külön kezelést" kap a belépés (minek kell egy köztes lépéssel átugrasztani a júzert, hogy folyamatban van? Tudjuk, kit érdekel? Egyrészt jelzi a böngésző, másrészt nem szokott feltűnően tovább tartani egy belépés, mint egy sima hsz.-írás. És így tovább, még lehet sorolni a lehetőségeket), és hogy hogy a francba' jön ide bármilyen iframe (iframe-ben van például a fájlfeltöltés (khümm), de ennek itt a beléptető oldalon semmi szerepe nincs), arra rákérdeztem, persze nem meglepő módon nem kaptam választ...

(Javaslat esetén amúgy vigyázz, mert olykor jön a nem kicsit elcsépelt "10 millió webfejlesztő országa vagyunk, kussoljatok"-érv, még hozzáértőknél is.
) -
Phvhun
őstag
Kedvencek között van egy topik, amibe írtam egy új hsz-t kb 2 órája.
Na most közbe mászkáltam ph-n, és most láttam hogy van 1 új hsz, rányomtam kiváncsian, erre kiderült, hogy a saját hszemet írta újnak.Tuti nem régi tab volt megnyitva, szóval ez vmi bug volt most.
-
szilva01
őstag
Nem tudom ez a megfelelő topik-e de amiket találtam talán ide illik a legjobban:
Mikor kb. 5 perce megnyitottam a mobilarénát meglepve vettem észre, hogy nem vagyok bejelentkezve, sőt, mikor a bejelntkezésre kattintottam ez az ablak ugrott fel. A kérdésem az lenne, hogy
normális, vagy pedig én szedtem-e össze valami kellemetlen programot. -
Penge_4
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
És nem lehetne ilyenkor benne a "[ Módosította: xy ]" helyett, hogy "[ Kiemelte: xy ]"?
Csak mert így folyamatosan meg fogják kérdezni újra és újra. -
Zoli0726
aktív tag
Még ha lenne is, a linux akkor sem úgy rendereli a fontokat mint a windows, tehát se jól, se nem úgy fog kinézni mint windows alatt.
Másrészt viszont elég fura lenne, ha minden ubuntu felhasználónak fontokat kellene telepíteni, hogy jól jelenjen meg a ph.
Mint azt írtam, tisztában vagyok vele, hogy a linux felhasználók száma alacsony, ezért ha nem lenne a javítás ennyire egyszerű, vagy befolyásolná a windows usereket, akkor nem írtam volna ide a kérést.Az Ubuntu-s fontok nagyon jók. Nem azt kérem, hogy mindenféle gányolt fontra jó legyen az oldal, csak a legnépszerűbb linux disztró alap fontjaira. Azokkal is csak ez az icipici probléma van.
A képernyőkép viszont jogos.
-
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok. Egy apró hibát? szeretnék jelezni, ami már nagyon rég óta jelen van a lapcsaládon.
Ubuntu alatt a "Következő oldal" gomb "oldal" része beesik a gomb alá valszeg a font, vagy valami más renderelési ok miatt.(gondolom pontosan a windows-os font szélességére lett méretezve a gomb). Ha csak 2 pixellel megnövelem a h5 tag szélességét, máris helyrejön. A különbség szinte észrevehetetlen.
A probléma minden böngészőben fent áll, és ennyi meg is oldja a problémát.
Tudom, hogy a linux-os felhasználók tábora elenyésző, de ha nem ütközik komoly problémákba, akkor arra kérnélek titeket, hogy vizsgáljátok meg a javítás lehetőségét.
(a böngészőkben nincs semmi elállítgatva, ha tehetitek, győződjetek meg Ti is a dologról). Semmilyen más hibát nem tapasztaltam.
Köszönöm, Zoli.
-
/bocs ha már volt
jó lenne, ha követni lehetne a felhasználókat is a topicokhoz hasonlóan, és értesítést kapni, amikor új hsz-t, követnek el. jónéhány olyan user aktív a fórumon, akinek a hszeiből nagyon sokat lehet tanulni.
-
dqdb
nagyúr
Törölt hozzászólásokhoz nem lehetne egy üres <a name="msgXXX"></a> taget generálni? Most abban az esetben, ha a Kedvenceim vagy az Itt szóltam hozzá dobozban kattintok egy topik új hozzászólását jelző
ikonra, de az új hozzászólás törlésre került, akkor kereshetem meg kézzel, hol kezdődnek az új hozzászólások, míg a fenti taggel a következő hozzászólásra ugrana a böngésző. -
Findzs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez kimaradt, köszi
-
Findzs
addikt
a lapcsalád bármelyik oldalára lehet hozászolásokat írni a prohardveres regisztrációnkkal csak az sg.hu a kivétel, de akkor hogy lehet a lapcsalád része? inkább csak ajánlott oldal mint anno pl. a hardwired
a jövőben esetleg fog változni a dolog?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Akkor jó, én csak odáig követtem az eseményeket.

-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
ha valakitől egy normális válasz is születne, ami pármondatos indoklást is tartalmaz a "csak"-on és az "úgyis hülye vagy hozzá"-jellegű válaszokon kívül.
Pontosan megindokoltam, hogy miért
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem, a szálból egész pontosan visszakövethető, mi indította el a témát.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Lehet én értem félre, de nem ez a kérdés robbantotta ki a vitát? Egy egyszerű pirosan világító gombról van szó
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Bár nem tisztem védeni senkit, de azért szerintem most már kicsit átestetek a ló túlsó oldalára az oltogatással...
Lehet, hogy a srác túlzott hőbörgéssel kezdte, és ő is túlságosan nekirontott a PH fejlesztőinek/házigazdáinak, de talán gyorsabban lehiggadnának a kedélyek, ha valakitől egy normális válasz is születne, ami pármondatos indoklást is tartalmaz a "csak"-on és az "úgyis hülye vagy hozzá"-jellegű válaszokon kívül.
Ha már egyben moderátorok is vagytok, legalább statuáljatok példát, hogy kell higgadtan lerendezni egy konfliktusosnak induló szituációt.
Meg hát akkor arra legalább a későbbiekben lehetne hivatkozni is, ha valaki ugyanezt kérdezi (volt már és lesz is még párszor ilyen kérdés).
A srácnak annyi a kérdése, hogy miért nem lehet reszponzív az oldalkialakítás, ahova reklám is bekerül. Ez nem egy olyan buta kérdés, mint amilyennek beállítjátok (főleg, amikor manapság igen elterjedtek az olyan "mobile first"-megoldások, mint pl. a Bootstrap és jópár társa).
Meg hát Ti tudjátok a legjobban házigazdaként vagy épp fejlesztőként, hogy a felhasználók sokszor szeretnék a saját ízlésükre szabni az oldal(aka)t, ami nem működik, de az azonnali leugatás sem jó megoldás.
Nyilván egy ilyen összetettségű oldalnál egyáltalán nem triviális a reszponzív kialakítás, de megoldható. Viszont az bután tudna mutatni, ha oda lenne zsúfolva mondjuk az oldal tetejére egy jó nagy reklám, amit még észre is vesznek, és utána kezdődne az érdemi tartalom. Meg egyáltalán hogyan kéne kinéznie annak a reklámnak, és milyen méretre optimalizáljunk az n+1-féle kijelző (mobilok és tabletek kismillió méretben, aztán monitorok, stb.) közül? Persze bizonyos reklámok esetén megoldható lenne, de ötezernyi probléma van, amiket a dolog felvet. Szerintem ő pont ezekre kíváncsi (bár már pár ötletet adtam), és ezek ismeretében jóval könnyebben fogadná el a teljes elutasítást.
-
"igazából kifizetném, ha lenne annyi felesleges pénzem.
"Ha a nagyanyám fiú lenne, ő lenne a nagyapám.
"mindenesetre nem hiszem, hogy ne lehetne kellő mennyiségű reklámot elhelyezni az oldalon, ahhoz, hogy ne legyen masszívan veszteséges."
Ez nem így működik, hogy "akkor most kiteszek több reklámot".

arra egyébként kíváncsi vagyok, hogy akik mobilról lépnek be, hány százalékuk használja a mobilos nézetet.
Többen, mint gondolnád, a legtöbben csak olvasók.
-
DS39
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Mobilra nem lehet reklámfelületet eladni.
ezt nem értem, miért? ha jól emlékszem, például az m.index.hu-n vannak reklámok. ugyanazoknak a PH-s hirdetőknek akik a teljes nézetben vannak, simán érdekük lehetne hogy ott is látszódjon a hirdetményük. vagy ott van a mobil app mint lehetőség, azokban ugyan random hirdetések vannak általában, de abból is lenne bevétele a PH-nak a Store-okon keresztül.
ezzel most nem akartam beszállni a vitában, nekem már nem hiányzik a mobil nézet fejlesztése, csak ezeket a gondolatokat akartam leírni a témában.
-
de amúgy még mindig nem értem, hogy milyen problémát jelent egy dinamikus, képernyőmérethez igazodó oldal. Szerintem sokkal jobb lenne, mint egy külön mobilos oldal.
-
válasz
Oliverda
üzenetére
igazából kifizetném, ha lenne annyi felesleges pénzem.

mindenesetre nem hiszem, hogy ne lehetne kellő mennyiségű reklámot elhelyezni az oldalon, ahhoz, hogy ne legyen masszívan veszteséges.
arra egyébként kíváncsi vagyok, hogy akik mobilról lépnek be, hány százalékuk használja a mobilos nézetet.
-
válasz
Kalandor
üzenetére
én nem a közgazdász webfejlesztőt játszom,
hanem az elégedetlen felhasználót, akinek nem tetszik a mobil felület, és hogy ez kb. senkit sem érdekel, vagy legalábbis nem sok minden történik ezügyben. 
csak ötletelek, hogyan lehetne jobbá tenni a PH!, hamár egyszer e célból született meg ez a topic...
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Játszhatod a közgazdász webfejlesztőt, de mivel értelemszerűen nem fogom itt veled az üzleti lehetőségeinket és stratégiánkat publikusan megvitatni valamint látrhatóan korlátozottak a média és egyéb piaci ismereteid, ezért józanul belátható, hogy nekem ebben a beszélgetésben nincs mozgásterem, míg te kötetlenül és teljesen igazságtalanul puffogtathatod a tudatlanságokkal és igazságtalanságokkal töltött közhelyeket.
-
válasz
Kalandor
üzenetére
érdekes, a többi oldal valahogy mégis meg tudta valahogy oldania dolgot.
de ha meg nem halad a PH! a korral, akkor lehet, hogy pont emiatt fog lemaradni végleg, de ne legyen igazam.
de amúgy meg meg lehetne oldani, hogy a normál felület igazodjon a kijelzőmérethez, aztán csókolom, meg van oldva a probléma.
-
válasz
Kalandor
üzenetére
és másik két tucat nem, vagy nem úgy, ahogy az ember elvárná.
érdekes, hogy más tech oldalak képesek összetákolni egy rendes mobilos felületet, a mobil és táblagép appról meg már nem is beszélve.szvsz nem kicsit gáz, hogy a PH!-nak nincs egy normális mobilos felülete.
-
puttputt
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
Még egy apróság; a Chrome tulajdonosoknak, pontosabban azoknak, akik Privát módot használnak, sokat segíthet, ha időnként törlik az előzményeket (cache, cookie, stb., lehetőleg minden). Ez nem csupán a lassúságot "oldja fel", elképzelhető, hogy az itteni böngészést is - pluszban - támogatja.
Számomra úgy tűnt, ennél a verziónál ez valamiért.. legalábbis az én Chrome-omnál.. sokkal fontosabb, mint pl. FF esetében. Nyilván paradoxnak és értelmetlennek tűnik, mégis megoldást hozhat. -
puttputt
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
On the top, egy régi, azaz mondjuk úgy, hogy eléggé custom... (a végletekig átszerkesztett és letisztogatott, mindenféle blockerektől és session buherátoroktól hemzsegő) portable GChrome-mal is tökéletes az oldal. Sőt, szinte mindegyiknél jobb. Ami nagy szó. Az Index vagy a Yahoo pl. néha már recseg-ropog, megfekszik vele/alatta, persze, arról sem ők tehetnek.

S még így is megéri ezt az "agyonhekkelt" böngészőt használni, mert fogalmazzunk úgy, hogy... ultrakönnyű és "köd előtte, köd utána" és valóban, semmit sem küld el sehova.)
(Bocs, hogy egy ennyire régit upolok..., de még mindig aktuális, elég "örökérvényű" a téma, amit a végtelenségig lehetne fűzögetni.)
Ilyesmiket "tud" egyébként:

Persze.. főleg webes fejlesztésekkor tesz jó szolgálatot. A kollégák mindig szólnak, ha kell valamit tesztelni. Ha ezen nem esik össze az "újítás", akkor semmin.
) -
Flyme
senior tag
Udv,
Azt meg lehetne oldani mobil nezetben, hogy a csillag ful (kedvencek) valtson pirosra, amint erkezik uj hsz. az altalam kedvencnek jelolt temaba, akarcsak a Privatok, amint lapok uj pu-t? Szvsz. eleg hasznos lenne, akarcsak a privatoknal.
Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként, maga a problémafelvetés is hülyeség volna.. már amennyiben (az "idők végéig") marad a 3-4-x statikus domain. S már ha valóban maradunk a kevésbé szofisztikált, manuálisan "összehekkelgetős" megoldásoknál. Nem arra válaszoltam (ha jobban megnézed), hogy mennyi értelme van, hanem hogy milyen lehetséges megoldásokkal találkozhatunk.

(Bár az AJAX-ozás itt a sütibeállítások után egy sima lap-újrafrissítéssel egy elég egyszerű feladat.)

A Sikeres hsz írás szöveget már mobilos nézetben írta ki.
majd gondolom kijavítják ezt is.

)