- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
martonx #4171 üzenetére
Vagy 30 bővítmény használatát veszteném el, amire szükségem van. :\
IE tab meg bugos, azért nem szeretem, mert ott beírom a jelszavamat és pl a jelszó közepén van egy Q betű, nyomok shift+q -t, amire előjön egy translate ablak (bővitmény), ami alapból nem jön elő.Valamint mágikus módon IE-tab használatánál a jelszavamat/felhasználómat se jegyzi meg, ami FFben alapból benne van.
Valamint a ctrl+tab is megfagy ahogy az IE tabra ér.
szerk 6136136.:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/ie-tab-2-ff-36/
Ez valóban jobb mint az eredeti IE tab. -
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter #4168 üzenetére
Azt hiszem elegendő lenne useragent is, csak rá kell jönnöm hova mit írjak, hogy az jó legyen, mert az alap beállítások amiket progi használ az nem jó.
-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter #4166 üzenetére
User-agent-et kipróbáltam már régebben, az nem segített, hiába állítottam IE8-9-10-11-re.
Régi szutyok, ezt aláírom, de nekem kb az 5%-a kell amit tud, és az működne rendesen FF-ben is (régen ment, mielőtt letiltották volna). -
BullZeye
veterán
Vállalati program csak IEn keresztül megy, ami engem bosszant, mert miért használjak 2 böngészőt, ha nem muszáj.
Lehetséges, hogy én átverjem az oldalt, hogy valójában nem FF-ot használok, hanem IE-t?
Van egy browser.js ami ezért felel, és abban van ez a rész ami felel érte (gondolom):var oBrowser=_browser;
MenuBar.prototype.change_state=function(obj,b_display)
{
var new_display_state;
if(b_display)
if(oBrowser.isIE)
new_display_state="block";
else
new_display_state="";
else
new_display_state="none";
obj.style.display=new_display_state;
}
function toolbar_action(t_id)
{Tudna esetleg valaki erre egy userscriptet írni FF-hez, ami elősegíti, hogy a new_display_state mindig "block" legyen?
Vagy nekem az is jó, ha esetleg megmondja valaki hogy tudom kinyerni, hogy milyen divet alakít át, mert akkor elég lenne egy display:block!important is. Viszont ez egy iframe, és FFben nem jelenik meg, IE-hez meg nem értek annyira, hogy hogy nyerjem ki melyik div-et érinti.
szerk.:
<body onunload="remove_menubar()" leftmargin="5" onload="isLoaded = true;">
Vagy ha ezt ki lehetne ütni valahogy, az is megfelelne. -
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter #2389 üzenetére
Persze hogy olvastam, ki is próbáltam, de nem azt csinálta amit én szeretnék az a kód. Kijelöli ugyan a 720p torrenteket, de párat pirossal, párat zölddel, és semmi összefüggés nincs köztük, vagyis én nem vettem észre, hisz amit sokan letöltöttek azt ki se jelöli, meg ilyenek.
És a kódot amit használok értek, és átlátom, a tiédet meg nem, ezért használtam azt inkább.
Az a Cati meg testvér elem, szóval nem egymás alatti dolog, hisz a 2 TD teljesen egyenrangú, abból ki lehet indulni?
Így néz ki a szülőkönyvtár:
Table(torrentable) > Tbody > TR > TD > AMost a kód btw így néz ki:
http://pastebin.com/UJEmEkkn
-
BullZeye
veterán
Mivel az előző script jól működik, veszem a bátorságot, és megpróbálok egy más szerkezetű oldalhoz is csinálni hasonlót. Viszont mivel azóta se tudok programozni, lenne 1-2 kérdésem, mert itt próbálgatással nem megyek semmire, mert 1 apró hiba, és nem működik, és google-be hiába kerestem számomra fogyasztható írást erről, nem igazán találtam (nem is igazán tudom mire keressek).
Szóval, az oldal első eleme amit vizsgálni szeretnék, teljes fával:
És ha jól sejtem, nekem elég innentől dolgozni:
Azaz ennek a vizsgálata, és hosszának megállapítása így fog kinézni?
for (
i=1 ;
i < document.getElementsById("torrenttable").getElementsByTag("TBODY").length ;
i++
)I azért 1, mert az első TR a fejléc, ami nekem nem kell, így kapásból a 2. elemmel kell kezdenie.
Valamint a szöveg vizsgálata:
document.getElementsById("torrenttable")[0].getElementsByTagName("TBODY")[i].getElementsByTagName("TR")[1].getElementsByTagName("a")[0].title.match(/720p|Dimension|Immerse/i)
itt a [1] az első vagy a második elemet jelenti, itt is a 2.at ugye?
-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter #2380 üzenetére
Ááá, ha csak ennyi kellene, akkor CSS-t hasznék rá, nem Javascriptet!
Az a lényeg, hogy az oldalon végig nézi a megjelölt diveket, és ha benne van egy szöveg, és az 720p, akkor kijelöli színesen. De már rájöttem a hiba kiküszöbölésére, szóval lassan kész is.
Azért problémák még akadnak sajnos, pl hogy egyszerre nézzen 2 divet, és ha egyik is true, akkor jó legyen, de majd kitalálom egyszer.
-
BullZeye
veterán
Sziasztok
Találtam egy elég hasznos scriptet Scriptish-hez, amit szerettem volna picit átalakítani, már félig össze is jött ami kell, viszont egy ponton megakadtam.
Ncore jellemzője, hogy minden sor más színű, ezért ugyanaz a háttérszín minden sornál hülyén néz ki, úgyhogy jött az ötlet, hogy 2 színű legyen, viszont várakozásokkal ellentétben csak a páratlan sorok színeződnek be (azaz pont az első része a scriptnek, és nem a második)
Sose javascripteltem, úgyhogy előfordulhat, hogy valami orbitális hülyeséget követtem el, és ott van a hiba. Script itt található:
//box_nagy2 - páratlan sorok
ez a rész lefut, színez//box_nagy - páros sorok
ezt a részt viszont ignorálja teljesen, de hibát nem ír ki, csak nem színez//Sok letöltés
ez ismét tökéletesen lefut hiba nélkülMost próbáltam elérni, hogy kapásból vizsgálat után mindkét sort színezze, és ne kelljen a title.matchnek 2x jelentkeznie.
document.getElementsByClassName("box_torrent")[i].getElementsByTagName("a")[1].title.match
(/family.guy/i)
&&
document.getElementsByClassName("box_torrent")[i].getElementsByTagName("a")[1].title.match
(/720p/i)
?
document.getElementsByClassName("box_nagy2")[parseInt(i/2)].style.backgroundColor = "#329832";
document.getElementsByClassName("box_nagy")[parseInt(i/2)].style.backgroundColor = "#3aa03a":De mondanom sem kell, hogy ez nem működik. Mit rontottam el, illetve mivel tudom működésre bírni ezt a részt?
-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter #2211 üzenetére
Kicsit olyan már mint a bürökrácia
küldözgetnek ide-oda
szóval akkor hova menjek ezzel a kérdéssel akkor?
1 felhasználó lenne, 1 PHP oldal, kb 8 sor szöveg, és mellette 1-24ig számok, ha rákattolok az 5sre akkor szürkéből zöld lesz, és úgy marad, és ha holnap egy másik gépen, másik böngészőben nyitom meg a lapot, akkor ott lássam miket láttam, azaz mi zöld?
Azért macerás, mert én csak "használom" az oldal egy aldomainjét, és nem tudok kérni adatbázis-t
nem probléma, ha erőforrásigényes, mert hetente 3x ha megnyitná valaki ezt az oldalt, akkor sokat mondok, szóval felőlem akár egy gány TXT-s megoldás is tökéletes, mert több mint a semmi. Csak a lényeg, hogy böngészőből 1 kattintással lehessen elvégezni mindezt.
-
BullZeye
veterán
Szerver oldali fájllal nincs baj, csak nagyon macerás egy adatbázist létrehozatni velük. Amit linkeltél meg jó, csak ennél egyszerűbb dolgot szeretnék, saját oldalra. (ahol 1 képernyőn kifér az a 10 sorozat amit nézünk)
Jeges
Rákattintok a linkre, és úgy marad = úgy marad, nem csak átmenetileg lesz színezett.
Szeretném követni, hogy melyik sorozatból melyik részt láttam, és ez a legegyszerűbb módja, ezért szeretném ezt elérni. Azt hittem erre van már valami egyszerű javascript. -
BullZeye
veterán
Ha CSS-t használok, akkor csak nálam fog beszíneződni, amíg nem törlöm a cachet/előzményeket, vagy amíg nem nézem meg másik gépen. (div:active, és div:visited)
Áttűnést is lehet CSSel csinálni már (-moz-transition), de nekem tényleg csak az kéne, hogy ha random gépről ránézek, akkor az ott legyen.
-
BullZeye
veterán
Üdv
Lehetséges MYSQL adatbázis nélkül csinálni olyasmit, ahol fel van sorolva 6-7 sorozat, mellette pedig a 1-24-ig számok, és ha rákattolok az 1esre, akkor annak megváltozik a színe, és kiemelt lesz? Példának okáért
How I Met Your Mother 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10....
Esetleg ha tudjátok ennek mi a neve, akkor rákereshetnék neten, hátha van már kész script is, így viszont nem tudom mire keressek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest