Hirdetés
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Sziasztok
Találtam egy elég hasznos scriptet Scriptish-hez, amit szerettem volna picit átalakítani, már félig össze is jött ami kell, viszont egy ponton megakadtam.
Ncore jellemzője, hogy minden sor más színű, ezért ugyanaz a háttérszín minden sornál hülyén néz ki, úgyhogy jött az ötlet, hogy 2 színű legyen, viszont várakozásokkal ellentétben csak a páratlan sorok színeződnek be (azaz pont az első része a scriptnek, és nem a második)
Sose javascripteltem, úgyhogy előfordulhat, hogy valami orbitális hülyeséget követtem el, és ott van a hiba. Script itt található:
//box_nagy2 - páratlan sorok
ez a rész lefut, színez//box_nagy - páros sorok
ezt a részt viszont ignorálja teljesen, de hibát nem ír ki, csak nem színez//Sok letöltés
ez ismét tökéletesen lefut hiba nélkülMost próbáltam elérni, hogy kapásból vizsgálat után mindkét sort színezze, és ne kelljen a title.matchnek 2x jelentkeznie.
document.getElementsByClassName("box_torrent")[i].getElementsByTagName("a")[1].title.match
(/family.guy/i)
&&
document.getElementsByClassName("box_torrent")[i].getElementsByTagName("a")[1].title.match
(/720p/i)
?
document.getElementsByClassName("box_nagy2")[parseInt(i/2)].style.backgroundColor = "#329832";
document.getElementsByClassName("box_nagy")[parseInt(i/2)].style.backgroundColor = "#3aa03a":De mondanom sem kell, hogy ez nem működik. Mit rontottam el, illetve mivel tudom működésre bírni ezt a részt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen program, ami...?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Metal topik
- E-roller topik
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest