- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Sziasztok
Találtam egy elég hasznos scriptet Scriptish-hez, amit szerettem volna picit átalakítani, már félig össze is jött ami kell, viszont egy ponton megakadtam.
Ncore jellemzője, hogy minden sor más színű, ezért ugyanaz a háttérszín minden sornál hülyén néz ki, úgyhogy jött az ötlet, hogy 2 színű legyen, viszont várakozásokkal ellentétben csak a páratlan sorok színeződnek be (azaz pont az első része a scriptnek, és nem a második)
Sose javascripteltem, úgyhogy előfordulhat, hogy valami orbitális hülyeséget követtem el, és ott van a hiba. Script itt található:
//box_nagy2 - páratlan sorok
ez a rész lefut, színez//box_nagy - páros sorok
ezt a részt viszont ignorálja teljesen, de hibát nem ír ki, csak nem színez//Sok letöltés
ez ismét tökéletesen lefut hiba nélkülMost próbáltam elérni, hogy kapásból vizsgálat után mindkét sort színezze, és ne kelljen a title.matchnek 2x jelentkeznie.
document.getElementsByClassName("box_torrent")[i].getElementsByTagName("a")[1].title.match
(/family.guy/i)
&&
document.getElementsByClassName("box_torrent")[i].getElementsByTagName("a")[1].title.match
(/720p/i)
?
document.getElementsByClassName("box_nagy2")[parseInt(i/2)].style.backgroundColor = "#329832";
document.getElementsByClassName("box_nagy")[parseInt(i/2)].style.backgroundColor = "#3aa03a":De mondanom sem kell, hogy ez nem működik. Mit rontottam el, illetve mivel tudom működésre bírni ezt a részt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen autót vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest