-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
De érted (vagy nem, akkor is megpróbálom, légyszi ne szívd mellre). Ezt két lépésben kell megcsinálni.
1. lépés: eltünteted a számokat
bármilyen hihetetlen is, amíg nem tünteted el őket, addig sosem lesz egyenlő az inp51ort és az inport21 (juhú, már ezen is mekkorát röhögtem, mert az import lenne a helyes, de ne legyünk nyelvtan nácik, elsőre sikerült megállnom, másodikra elbuktam, my bad).
2. lépés: összehasonlítod a maradék stringeket, és yaaaay pont azt az eredményt fogod kapni, amit elvársz.
Nyugi értette itt mindenki a problémád
Amúgy meg számomra addig nem igazi probléma a probléma, amíg jsfiddle, codepen link nincs benne
, addig csak beszélgetek, szórakozok, élcelődök. De ezt tudhatnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bármilyen hihetetlen is, amíg nem tünteted el őket, addig sosem lesz egyenlő az inp51ort és az inport21 (juhú, már ezen is mekkorát röhögtem, mert az import lenne a helyes, de ne legyünk nyelvtan nácik, elsőre sikerült megállnom, másodikra elbuktam, my bad).
, addig csak beszélgetek, szórakozok, élcelődök. De ezt tudhatnád.