- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- uleFone Power
- iPhone topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Samsung Repair
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Én láttam már olyan "csapatmunkát", ahol egyebet sem csináltak, mint keresték a felelőst, rugdosták egymást kifelé a cégből, meg pocsékolták a project-re szánt pénzt teljes sebességgel. Ha most filozol a magyar állami szféra hasonlóságain, lehet, nem tévedtél el nagyon. Olyan helyre a typescript tökéletes

Félre ne értsd, nem azt az ördögtől való véleményt kívánom védeni, amit @sztanozs leírt, mert azért legszívesebben fényes nappal kötözném cölöphöz az ürgét, és raknék alá gyújtóst élő egyenes YouTube közvetítésben példamutatóan mindenki okulására - burn b1tch burn !
- viszont van a tolvajok igazsága is, és annak fényében vannak éppen "szélesebb-látókörű" előnyök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Autóhifi
- sziku69: Szólánc.
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- uleFone Power
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

- viszont van a tolvajok igazsága is, és annak fényében vannak éppen "szélesebb-látókörű" előnyök.