Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Tudom off téma, de az apache topik teljesen halott.Mivel a VS Code live server pocsék. Iszonyat sok bug van benne.
Így kénytelen vagyok local servert rakni.
Amire használnám: html, css, js, php
php már a gépemen van
Pár kérdésem volna:
- project-jeim nem c-n vannak, és ne mis gyökérben. De másolgatni nem akarom, mert akkor ugyanaz mintha a serveremre másolgatnám.
Minden kis állítás miatt másolgatni rettenet. Hogy tudom a saát könyvtáram használni?
- apache automatikusan kezeli majd a php-t, vagy ha php , akkor azt a local servert kell használnom?
Semmit se tudok se php /local/ se apache-ról. Php -t youtube alapján feldobtam és ahogy ott mutatták úgy használom. Ezért kérlek lépésenként írjátok le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest